Öcalan Posteri

Öcalan Posteri

Son dakika Öcalan posteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öcalan posteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öcalan posteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öcalan Posteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öcalan posteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 öcalan posteri haberi bulunmuştur. Tüm öcalan posteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon HDP'nin Okmeydanı temsilcilik binasına yapılan operasyonda terör örgütü üyelerinin posterleri ile yasadışı eylemlerde kullanılacağı belirtilen malzemeler ele geçirildi.
17.06.2023 Gündem
Fuat Oktay: Biz Kılıçdaroğlu ve avanesine benzemeyiz
Fuat Oktay: Biz Kılıçdaroğlu ve avanesine benzemeyiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "AK Parti, Cumhur İttifakı söz verdiyse yapar. Biz Kılıçdaroğlu ve avanesine benzemeyiz. Onlar baksa baksa FETÖ'ye, PKK'ya, DHKP-C'ye, ABD'ye, Almanya'ya, Fransa'ya bakar. Sonra milliyetçi geçinir. Sizden bir şey olmaz, kendinize bile faydanız olmadı sizin" dedi.
8.05.2023 Gündem
ABD üsleri kalacak, Türk askeri girecek, YPG’liler gidecek
ABD üsleri kalacak, Türk askeri girecek, YPG’liler gidecek ABD ile Türkiye arasında 4.5 saatlik Münbiç pazarlığından uzlaşma çıktı. 4 Haziran’da Pompeo-Çavuşoğlu görüşmesiyle nokta konulacak uzlaşma YPG’nin çekilip Türk askerinin bölgeye girmesi, yönetimin yerel unsurlarda olmasını öngörüyor
26.05.2018 Gündem
Afrin'de terörün yol açtığı tahribat gün yüzüne çıktı
Afrin'de terörün yol açtığı tahribat gün yüzüne çıktı TSK tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sürerken, YPG/PKK'lı teröristlerden arındırılan yerleşim yerlerinde terörün yol açtığı tahribat AA ekibi tarafından görüntülendi. Çatışmalar sırasında yerleşim yerlerini ateşe veren, el yapımı patlayıcılar kullanan teröristlerin Bülbül kasabası, Şeyh Huruz, Mikdad, Kastel köylerine büyük hasar verdiği ortaya çıktı. Askerler, kontrolün sağlandığı yerleşim alanlarında bir yandan teröristlerce yerleştirilmiş patlayıcıları imha ederken, diğer yandan da evlerine dönen halka gıda yardımında bulunuyor. Bülbül kasabasındaki evinde çatışmalara tanıklık eden 70 yaşındaki Hüseyin Rajov: "Türk askeri gelmeden YPG/PKK'lılar her yeri ateşe verdi, Allah yardım etti Türk Ordusu geldi, artık güvendeyiz, tüm ihtiyaçlarımızı askerler karşılıyor"
9.03.2018 Gündem
Son dakika: Flaş Öcalan talimatı
Son dakika: Flaş Öcalan talimatı Zeytin Dalı operasyonunda son dakika haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. TSK'nın bozguna uğrattığı PKK/PYD'li teröristler her gün kayıp vermeye devam ediyor. Örgüt son olarak Öcalan ile ilgili bakın ne kararı aldı. Detaylar haberimizde...
26.02.2018 Gündem
ABD’nin ‘kör’generali!
ABD’nin ‘kör’generali! Münbiç’i ziyaret eden DEAŞ karşıtı koalisyonun komutanı Korgeneral Paul E. Funk, burada PKK ile ilişkili bir şey görmediğini söyledi. Oysa kendisini karşılayan örgüt sözcüsü Derviş’in odası, dev Öcalan posteriyle süslüydü...
8.02.2018 Gündem
O kuleler başlarına yıkıldı
O kuleler başlarına yıkıldı PKK/PYD’li teröristler TSK’ya karşı Afrin’de saldırı amaçlı ABD icadı ‘İşgal Kuleleri’ inşa etmişti. Burseya Dağı’ndaki 7 kuleden sonra Kastel Cündo köyündeki terör kuleleri de dün yerle bir edildi
31.01.2018 Gündem
Öcalan posteri vuruldu!
Öcalan posteri vuruldu! Türkiye'nin tüm uyarı ve itirazlarına rağmen terör örgütü DEAŞ’la mücadele bahanesiyle Suriye'nin kuzeyinde PKK’nın uzantısı YPG terör örgütünü destekleyen ABD'nin iddiasını çürüten bir uydu görüntüsü ortaya çıktı. Afrin’e bağlı Bülbül beldesine yakın bir konumda terör örgütü yöneticisi Abdullah Öcalan’ın uydu görüntüsü Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması ile deşifre oldu. Deşifre olan poster savaş uçakları ve topçu birlikleri tarafından vuruldu.
31.01.2018 Gündem
Bombalanan Afrin'den ilk kare: Öcalan posteri dikkat çekti
Bombalanan Afrin'den ilk kare: Öcalan posteri dikkat çekti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından TSK, Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nın başladığını bildirdi. Bombalanan Afrin'den ilk görüntüler geldi. Görüntülerdeki Öcalan posteri dikkat çekti.
20.01.2018 Gündem
PKK sempatizanı katibi bilgisayarı ele verdi!
PKK sempatizanı katibi bilgisayarı ele verdi! Bakırköy Adliyesi’ndeki bir mahkemede katip olarak çalışan Ayşegül A.’nın bilgisayarında terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın videosu ve fotoğrafları ele geçirildi. Öcalan fotoğrafı önünde poz da veren Katip hakkında terör örgütü propagandası yapmak suçu kapsamında iddianame düzenlendi. Meslekten de ihraç edilen katip Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.
17.01.2018 Gündem
Son dakika... ABD: Öcalan saygı görmeye değer bir şahsiyet değildir
Son dakika... ABD: Öcalan saygı görmeye değer bir şahsiyet değildir ABD Büyükelçiliği'nden Rakka'da açılan Öcalan posteri ile ilgili 'Öcalan saygı görmeye değer bir şahsiyet değildir' açıklaması geldi. Büyükelçilik, 'Terörle mücadelede Türkiye'nin yanındayız' mesajını da iletti.
21.10.2017 Dünya
ABD'den 'Öcalan posteri' açıklaması
ABD'den 'Öcalan posteri' açıklaması Pentagon: Rakka'da PKK terör örgütü elebaşı Abdullan Öcalan'ın posterinin açılmasını kınıyoruz.
20.10.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan D-8 zirvesinde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan D-8 zirvesinde konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, D-8 zirvesinde gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
29.09.2021 Gündem
PKK'lılar Paris'te AFP binasına Öcalan posteri astı
PKK'lılar Paris'te AFP binasına Öcalan posteri astı Terör örgütü PKK üyeleri Paris'te Fransa resmi haber ajansı AFP'nin merkez binasını işgal ederek, terör örgütü elebaşı Öcalan'ın posterini binaya astı.
15.10.2017 Dünya
Almanya'da skandal görüntü!
Almanya'da skandal görüntü! Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen bir festivalde, Almanya'da yasak olmasına rağmen terör örgütü PKK'nın lideri Öcalan'ın posterleri açıldı, üzerinde, Özgür Öcalan yazan bir pankart uçakla kent semalarında dolaştırıldı.
16.09.2017 Dünya
Son dakika: Büyük yığınak! Türkiye’ye karşı mevzilendiler
Son dakika: Büyük yığınak! Türkiye’ye karşı mevzilendiler Son dakika haber! Terör örgütü PKK Afrin’i ikinci Kandil’e çevirdi. 360 köy ve 8 bin 500 kilometre karelik yüz ölçümüne sahip ilçede eğitilmiş 20 bin terörist bulunuyor. ABD’nin ısrarla PKK bağlantısı yok dediği PYD’nin Suriye genelinde ikinci en büyük kampı olan Bülbül Dağı’nda dev Öcalan posteri dalgalanıyor. Örgüt Türkiye sınırına dev kuleler inşa ediyor.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır nevruz kutlamalarına katılım beklenenden az oldu
Diyarbakır nevruz kutlamalarına katılım beklenenden az oldu Diyarbakır'da valilik tarafından izin verilen nevruz kutlamaları başladı. Diyarbakır'daki Nevruz'a katılım beklenenden az oldu.
29.09.2021 Gündem
Hani PKK ile YPG arasında bağ yoktu?  Apo posteri altında yemin!
Hani PKK ile YPG arasında bağ yoktu? Apo posteri altında yemin! PKK’nın Suriye kolu YPG’li teröristler, Afrin’de aldıkları askeri eğitimin ardından Öcalan posterinin önünde yemin töreni yaptı
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da 4 PKK sığınağı imha edildi
Diyarbakır'da 4 PKK sığınağı imha edildi Diyarbakır'ın Hazro ve Silvan ilçeleri kırsalında gerçekleştirilen operasyonda, tespit edilen PKK'ya ait 4 sığınak imha edildi. Dicle ilçesinde ise, köy yoluna tuzaklanan 50 kiloluk patlayıcının kontrollü olarak imha edildi.
29.09.2021 Gündem
PKK'lıları İngilizler de eğitiyor!
PKK'lıları İngilizler de eğitiyor! Türkiye'nin müttefiki olduğunu ileri süren ülkelerin, PKK’yı Sincar’daki 9 yeni terör üssünde son teknoloji silahlarla eğittiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
PKK ile Özcan ve Tekalan görüştü
PKK ile Özcan ve Tekalan görüştü FETÖ ve PKK'nın üst düzey yöneticilerinin düzenli olarak görüştüğü belirlendi. FETÖ'nün çatı iddianamesinde ifadesi yer alan bir gizli tanık, bu görüşmelere FETÖ adına örgütün ikinci adamı Mustafa Özcan ve istişare heyeti üyesi Şerif Ali Tekalan'ın katıldığını anlattı.
29.09.2021 Gündem
Hazırlık maçında Öcalan posteri!
Hazırlık maçında Öcalan posteri! Hollanda'da oynanan Den Haag - Karabükspor maçında saha kenarında Abdullah Öcalan fotoğrafı açıldı. Türk taraftarlar, "O paçavrayı oradan kaldırın." diye mesaj attı.
23.09.2021 Süper Lig
Teslim olan teröristin o görüntüleri ortaya çıktı
Teslim olan teröristin o görüntüleri ortaya çıktı PKK'da çözülmeler sürerken, 27 Mayıs tarihinde Nusaybin'de teslim olan 3 teröristten biri olan ve eskiden bir Kürtçe müzik grubunun solisti olan Erkan Benli, sivil olduğu ve eylemlere katılmadığı yönünde ifadelerde bulunmuştu...
29.09.2021 Gündem
Sokaklara Öcalan posteri çizip slogan yazdılar
Sokaklara Öcalan posteri çizip slogan yazdılar Terör örgütü yandaşları Şanlıurfa’da vatandaşların huzurunu bozmak için elektrik direklerine, kaldırımlara ve resmi kurum duvarlarına PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterini çizip “Serok Apo” yazdı.
29.09.2021 Gündem
‘PKK ile PYD’nin bağlantısı var’
‘PKK ile PYD’nin bağlantısı var’ İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Moore, Türkiye’nin PKK konusunda en güçlü ortağının İngiltere olduğunu söyleyerek PYD ile PKK’nın bağlantılı olduğunu kaydetti: “PYD ofisine giderseniz Öcalan posteri görürsünüz”
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öcalan Posteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öcalan posteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.