Obüs

Obüs

Son dakika obüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan obüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını obüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Obüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan obüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 565 obüs haberi bulunmuştur. Tüm obüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlere yönelik düzenlenen Kahramalar-30 operasyonlarında, 6 ilde 63 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
27.11.2023 Gündem
12 ilde 'Kahramanlar' operasyonu: 42 mağara ve sığınak imha edildi
12 ilde 'Kahramanlar' operasyonu: 42 mağara ve sığınak imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde düzenlenen ‘Kahramanlar’ operasyonunda, bölücü terör örgütü mensuplarının kırsalda kış aylarında barınmak için hazırladıkları 42 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
12.11.2023 Gündem
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı İsrail Sderot'ta Hamas güçlerinin füze atışında Türk gazeteciler ölümden döndü. Birkaç metre yakınına bomba düşen gazeteci Adem Metan, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuştu. Metan, yaptığı açıklamada "Sderot'ta tepe noktada bir yerde görüntü alırken üzerimizde çok sayıda roket gelmeye başladı. Demir kubbe çoğunu imha etti. 15-20 metre yakınımıza düştü. Çok korkunçtu. O anları tarif etmek çok zor." dedi. Ayrıca çatışma bölgesinde görev yapan gazetecilerin telefonlarına Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun talimatıyla sınırsız ve ücretsiz kullanım hakkı sağlandı.
18.10.2023 Gündem
ABD, Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı gönderecek
ABD, Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı gönderecek ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı göndereceğini duyurarak, “Bu, Rusya için bir saldırı tehdidi değil. Rus birlikleri Rusya'ya ait oldukları yere dönerse, bu savaş bugün bitecek. Rusya'ya yönelik herhangi bir saldırı tehdidimiz yok. Hepimizin istediği bu savaşın bitmesi” dedi.
25.01.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılı müjdelerde dolu bir sene olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılı müjdelerde dolu bir sene olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında savunma sanayisinde birçok projenin hayata geçirileceğini belirterek, "2023 yılı inşallah 7'den 70'e herkesi gururlandıracak, çok mühim gelişmelerin yaşandığı müjdelerle dolu bir sene olacak" dedi.
9.01.2023 Gündem
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'ya ait insansız hava aracı (İHA) üretim tesislerini vurduklarını duyurdu.
1.01.2023 Dünya
Zelenskiy: Bin 800 yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı
Zelenskiy: Bin 800 yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Bin 800'den fazla yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı" dedi.
28.12.2022 Dünya
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda Suriye’nin Ayn El Arab bölgesindeki PKK/YPG’li teröristlerin Gaziantep’in Karkamış ilçesine yönelik düzenlediği roket saldırısında şehit olan Hasan Karataş (5), düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Saldırılarda Karkamış ilçe merkezindeki 5 okuldan 3’ünün hasar gördüğü belirlendi. İlçede hasar tespit çalışması başlatıldı.
22.11.2022 Gündem
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay Terör örgütü PKK/YPG, dün Gaziantep’in Karkamış ilçesine roketler ve havan toplarıyla saldırı düzenledi. Saldırılarda anaokulu öğrencisi Hasan Karataş ve öğretmen Ayşenur Alkan şehit olurken, 19 kişi de yaralandı. Roketlerin ateşlendiği bölgeler ise TSK tarafından bombalanırken Bakan Akar, Pençe Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar 184 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
22.11.2022 Gündem
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Suriye'nin Kobani bölgesinden ateşlenen 7 roket, Gaziantep'in Karkamış ilçesine düştü. Roketlerden birinin bir ilkokula isabet ettiği belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'in Karkamış ilçesine gerçekleştirilen havan saldırısına ilişkin, "6 yaralımız vardı, onlar hastaneye intikal ettirildi. Maalesef ilk aldığımız bilgiler çerçevesinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.
21.11.2022 Gündem
Roketli saldırılar sonrası sınır hattında güvenlik üst seviyeye çıkarıldı
Roketli saldırılar sonrası sınır hattında güvenlik üst seviyeye çıkarıldı Gaziantep ve Kilis'e yönelik peş peşe düzenlenen roketli saldırılar sonrası sınır hattında tedbirler artırıldı. Güvenlik güçleri teyakkuza geçerken, teröristlere ait mevziler ateş altına alındı.
21.11.2022 Gündem
Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine roketli saldırı: 8 yaralı
Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine roketli saldırı: 8 yaralı Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine Suriye tarafından PKK/YPG'li teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Polis özel harekat yerleşkesine düzenlenen çok namlulu roketatar saldırısında 1 asker ile 7 özel harekat polisi yaralandı.
20.11.2022 Gündem
PKK'lı terörist "Kendal-Numan Amed" yakalandı
PKK'lı terörist "Kendal-Numan Amed" yakalandı Sahte kimlikle Kazakistan'a gitmeye çalışan 'Kendal Numan Amed' kod adlı PKK'lı terörist Serhat Özel İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Serhat Özel'in HDPnin tutuklu Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi Nurettin Demirtaş'tan eğitim aldığı ve terör örgütü PKK'nın lider kadrosundan Duran Kalkan tarafından Suriye'de görevlendirildiği öğrenildi.
18.10.2022 Gündem
Şanlıurfa’da hudut karakoluna saldırı: 1 şehit 1, yaralı
Şanlıurfa’da hudut karakoluna saldırı: 1 şehit 1, yaralı Şanlıurfa’nın Suriye sınırında bulunan Esentepe Hudut Karakolu'na, PKK/YPG'li teröristler tarafından havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. MSB'den yapılan açıklamada, "Belirlenen hedefler derhâl ateş altına alınarak ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hâle getirildi." denildi.
18.09.2022 Gündem
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor EFES-2022 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası başladı. İzmir’de 37 ülkeden 11 bin personelin katılımıyla devam eden tatbikatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de izliyor. Özellikle Yunanistan’da tedirginlik yaratan ve TSK’nın en büyük planlı tatbikatı olan Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın gündüz safhasında nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.
9.06.2022 Gündem
Rusya - Ukrayna savaşında korkunç bilanço: 94 ülkeden 1,6 milyar insan...
Rusya - Ukrayna savaşında korkunç bilanço: 94 ülkeden 1,6 milyar insan... Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Rusya-Ukrayna Savaşı’nın dünya üzerindeki sonuçlarının kötüleştiğini ve 94 ülkeden 1,6 milyar insanı etkilediğini belirtti.
8.06.2022 Dünya
Norveç, Ukrayna ordusuna 22 adet M109 obüs bağışladı
Norveç, Ukrayna ordusuna 22 adet M109 obüs bağışladı Norveç Savunma Bakanlığı dün açıklama yaparak Ukrayna ordusuna 22 adet M109 obüs bağışladığını duyurdu. Norveç Savunma Bakanı Bjørn Arild Gram, bu tür silahların Ukrayna tarafından talep edildiğini ve gelişmelerin daha ağır silah bağışını gerektirdiğini ifade etti.
8.06.2022 Dünya
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank...
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank... Ukrayna ile Rusya savaşı tüm şiddetiyle devam ederken, Batı’nın askeri yardımları artık ağır silahları da kapsayacak şekilde hızla artıyor. ABD, Kongre’den 20 milyarı askeri olmak üzere 33 milyar dolarlık bütçe istedi. Ukrayna’nın Donbas bölgesine Rus hava saldırılarına karşı ilk kez S-300 savunma sistemi yerleştirildi.
30.04.2022 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden dev paketİ onayladı! İşte Ukrayna'ya yollayacağı silahların tam listesi...
ABD Başkanı Joe Biden dev paketİ onayladı! İşte Ukrayna'ya yollayacağı silahların tam listesi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken, Ukrayna’ya dünyanın dört bir yanından yardım yağmaya devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden da verdiği sözü tuttu ve bütçe oylamasında Ukrayna’ya yollanacak yeni silahların listesi açıklandı ve kabul edildi. İşte Ukrayna’nın sahip olacağı yeni silah ve mühimmatların tam listesi…
29.04.2022 Dünya
Zelenskiy, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ve ABD Savunma Bakanı Austin ile görüştü
Zelenskiy, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ve ABD Savunma Bakanı Austin ile görüştü ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya geldi.
25.04.2022 Dünya
Eren Abluka-5 Şehit Jandarma Er Şakir Elkovan operasyonu başlatıldı
Eren Abluka-5 Şehit Jandarma Er Şakir Elkovan operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanlığı'nca Şırnak’ta 581 personelin katılımıyla Eren Abluka-5 Şehit Jandarma Er Şakir Elkovan operasyonu başlatıldı.
24.04.2022 Gündem
PKK'lı teröristlerden Mare'ye roketli saldırı: 6 polis yaralı
PKK'lı teröristlerden Mare'ye roketli saldırı: 6 polis yaralı Suriye'nin Mare kasabasına PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda zırhlı araçtaki 6 özel harekat polisi yaralandı. Polislerin durumlarının iyi olduğu bildirildi.
22.04.2022 Gündem
Rusya: Mariupol’de bin 26 Ukrayna askeri teslim oldu
Rusya: Mariupol’de bin 26 Ukrayna askeri teslim oldu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Mariupol’de bin 26 Ukrayna askerinin silah bırakarak teslim olduğunu öne sürdü.
13.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Obüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki obüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.