Ö.A.

Ö.A.

Son dakika Ö.A. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ö.A. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ö.A. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ö.A.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ö.a. gelişmeleri de dahil olmak üzere 81.724 ö.a. haberi bulunmuştur. Tüm ö.a. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağbeyi bıçaklayıp darp ettiler, kardeşini'de döverek öldürdüler!
Ağbeyi bıçaklayıp darp ettiler, kardeşini'de döverek öldürdüler! Hatay'ın Antakya ilçesinde Kuzeytepe Mahallesi'nde sopalı kavgada darp edilerek hayatını kaybeden Ayhan Kutlu'nun ağabeyi de yaklaşık bir buçuk ay önce aynı aile tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Kutlu ailesi, olaya karıştıklarını iddia ettikleri 3 şahsın da mahkemece tutuklanmasını istediklerini söylediler.
29.04.2024 Gündem
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Gaziantep'te 'Çobanlar Çetesi'ne operasyon; 7 gözaltı
Gaziantep'te 'Çobanlar Çetesi'ne operasyon; 7 gözaltı Gaziantep'te 'Çobanlar Çetesi' olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyonda 7 şüpheli, gözaltına alındı.
10.01.2024 Gündem
Alkollü sürücü dehşet saçtı! 1 kişi öldü 22 kişi yaralandı
Alkollü sürücü dehşet saçtı! 1 kişi öldü 22 kişi yaralandı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 20 kişi yaralandı. Kaza yerinden çalışmalar sürerken, alkollü sürücüsünün kullandığı otomobil, kalabalığın arasına daldı. Bu kazada da 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
30.11.2023 Gündem
Susurluk'ta zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Susurluk'ta zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı Balıkesir’in Susurluk ilçesinde İstanbul-İzmir otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
7.11.2023 Yaşam
Kredi hamlesi, erişim kolaylaştırılacak! Bakan Şimşek'ten dikkat çeken mesaj
Kredi hamlesi, erişim kolaylaştırılacak! Bakan Şimşek'ten dikkat çeken mesaj Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankacılık sisteminde Türk Lirasının (TL) payını artırmaya yönelik adımlarla birlikte sadeleşme kapsamında ihracat kredileri ve firmaların krediye erişimine yönelik uygulama kolaylıkları getirdi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Daha iyi işleyen bir piyasa ekonomisi için önemli sadeleşme adımları. Amaç krediye erişimi kolaylaştırmak ve TL’ye geçişi özendirmek" dedi.
27.10.2023 Ekonomi
Ankara'da Hazine arazisi satışı vaadiyle dolandırıcılığa 6 tutuklama
Ankara'da Hazine arazisi satışı vaadiyle dolandırıcılığa 6 tutuklama Ankara'da Hazine'ye ait arazileri satma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı belirlenen, aralarında avukatların da bulunduğu 11 şüpheliden 6'sı, tutuklandı.
17.10.2023 Yaşam
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti yeni detaylar ortaya çıktı! Tüm parasını teslim etti iki ay sonra suç duyurusunda bulundu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti yeni detaylar ortaya çıktı! Tüm parasını teslim etti iki ay sonra suç duyurusunda bulundu Özel bir bankada müdürlük yapan Seçil Erzan'ın aralarında futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti. Fon vurgununda çekilen nakit paralar o kadar büyüktü ki banka hesaptan para çekenlerin evine bile gitti.
16.10.2023 Gündem
Köyde doğum yapan zihinsel engelli kızın bebeğinin babası DNA testiyle ortaya çıktı!
Köyde doğum yapan zihinsel engelli kızın bebeğinin babası DNA testiyle ortaya çıktı! Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı bir köyde, cinsel istismar sonucu hamile kalıp doğum yapan zihinsel engelli M.A.'nın (17) bebeğinin babasının, DNA testi sonucuna göre köy muhtarı O.A. (42) olduğu ortaya çıktı. Muhtar O.A., tutuklandı.
12.10.2023 Gündem
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4'ü öğrenci 5 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin adli tıp ile bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda, sürücü Mehmet Özdemir'in uyuşturucu madde etkisinde olduğu, aracın teknik, güvenlik donanımlarının yetersiz ve bakımlarının zamanında yapılmadığı gibi birçok ihmal olduğu yer aldı. İhmaller zincirinin olduğu kazada, servisin bağlı olduğu şirket ve sürücüsünün yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı da okul yönetimi ile kusurlu bulundu.
6.10.2023 Yaşam
İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma: 1 polis şehit, 1 saldırgan ölü ele geçirildi
İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma: 1 polis şehit, 1 saldırgan ölü ele geçirildi Kağıthane'de uyuşturucu satıcılarının kaldığı bir adrese operasyon yapan polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda polis memuru Hakan Telli şehit olurken, 1 polis memuru ağır yaralandı. Çıkan çatışmada saldırganlardan 1'i ölü, 1'i ise yaralı olarak; toplam 4 kişi yakalandı. Operasyon sonunda İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş olay yerine gelerek incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldı.
25.08.2023 Yaşam
Güreşçileri taşıyan minibüs TIR'a çarptı! Yaralılar var
Güreşçileri taşıyan minibüs TIR'a çarptı! Yaralılar var Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, Kırkpınar Güreşleri'ne giden sporcuları taşıyan minibüsün TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişinin yaralandığı bildirildi. 
6.07.2023 Yaşam
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?'
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?' Geçtiğimiz günlerde dolandırıcılık iddiası ile gözaltına alınan eşi Uğur Akkuş'un serbest bırakılmasıyla rahat bir nefes alan Ebru Şallı, katıldığı bir davette objektiflere yansıdı. Ünlü model, 19 yaşına giren oğlu Beren Tan'ın artık kendisini kıskandığını söyledi. Oğlu ile arkadaş gibi olduklarını söyleyen Şallı, birlikte geçirdikleri bir tatil anısını anlattı.
15.06.2023 Magazin
Öldüren yarış! Anne öldü, bebek yaralı, sürücü kaçtı
Öldüren yarış! Anne öldü, bebek yaralı, sürücü kaçtı İzmir’in Gaziemir ilçesinde, yarıştıkları öne sürülen iki otomobilden biri park halindeki kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet önündeki araca çarparak yan yattı. Kazada anne İnci Özparltılı (31) hayatını kaybederken, 7 aylık bebeği Ö.A.Ö. yaralandı.
15.06.2023 Yaşam
İzmir’de feci kaza! 1 ölü, 1'i bebek 2 yaralı
İzmir’de feci kaza! 1 ölü, 1'i bebek 2 yaralı İzmir’in Gaziemir ilçesinde başka bir otomobil ile yarış halinde olan araç park halindeki kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet önündeki araca çarparak yan yattı. Meydana gelen kazada biri bebek 2 kişi yaralanırken, kamyonet içerisinde bulunan 31 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.
15.06.2023 Yaşam
MİT'in yeni başkanı İbrahim Kalın oldu
MİT'in yeni başkanı İbrahim Kalın oldu MİT'in yeni başkanı İbrahim Kalın oldu. İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı’na Sayın İbrahim Kalın’ı atamıştır" ifadelerine yer verildi.
5.06.2023 Gündem
Kadınları fuhşa sürükleyen 9 sanığa 147 yıla kadar hapis istemi
Kadınları fuhşa sürükleyen 9 sanığa 147 yıla kadar hapis istemi Zonguldak'ta, kadınları fuhşa sürükledikleri iddiasıyla 9 sanık hakkında toplam 147 yıla kadar hapis cezasının istendiği iddianame Zonguldak 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. 49 yıla kadar hapis cezası istenen Servet A.’nın (47), “Bana kadın soranlara telefonumdaki kadınların fotoğraflarını gösterdim, istediğinin numarasını verdim. Bunun karşılığında ise 50 ile 200 lira arası para aldım” ifadeleri iddianamede yer aldı.
5.06.2023 Gündem
Yolcu otobüsünde 18 ruhsatsız tabanca ele geçirildi; 3 kardeş gözaltına alındı
Yolcu otobüsünde 18 ruhsatsız tabanca ele geçirildi; 3 kardeş gözaltına alındı Bolu’da, polisin bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada ruhsatsız 18 tabanca ve 550 mermi ele geçirildi. 3’ü de kardeş olan otobüsün şoförleri A.A. (53) ve O.A. (65) ile muavini M.A. (46) gözaltına alındı.
29.05.2023 Gündem
Instagram hesabını sattı, dolandırıcılar yüzünden tutuklandı! Linke tıklayan yandı
Instagram hesabını sattı, dolandırıcılar yüzünden tutuklandı! Linke tıklayan yandı Dolandırıcılar farklı farklı yöntemlerle vatandaşları tuzağa çekmeye devam ediyor. Bu kez sosyal medya kullanıcılarının hayatını kabusa çeviren olayın arkasında bir aile var. Bu kişiler önce bir Instagram hesabı açtılar, sonra da kredi verme vaadi ile farklı şehirlerdeki insanları ağlarına düşürdüler. DM üzerinden gönderilen linke tıklayan mağdurların kimlik ve iletişim bilgilerini alan fırsatçıların, kullandığı yöntemin detayları şoke etti.
4.05.2023 Yaşam
Ev sahiplerine ‘dublör' tuzağı! Büyük vurgun tapuda ortaya çıktı
Ev sahiplerine ‘dublör' tuzağı! Büyük vurgun tapuda ortaya çıktı Antalya’da 50 milyon TL değerinde gayrimenkulü bulunan bir kişi adına, dublör kullanılarak noterden vekalet çıkartıp gayrimenkullerin satışını yapmaya çalışan 11 şüpheli yakalandı. Olayı organize eden 2 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
12.04.2023 Yaşam
İstanbul'da "şok evlerine" operasyon: 56 yabancı yakalandı
İstanbul'da "şok evlerine" operasyon: 56 yabancı yakalandı İstanbul’un Başakşehir ilçesinde düzensiz göçmenlerin kaldığı ‘şok evlerine’ yapılan operasyonda 56 kişi yakalandı.
12.04.2023 Gündem
Mersin'deki çifte cinayetin planlayıcısı Şanlıurfa'da sığınakta yakalandı
Mersin'deki çifte cinayetin planlayıcısı Şanlıurfa'da sığınakta yakalandı Mersin'in Tarsus ilçesinde Mustafa Kırgın (58) ile Orhan Yıldız'ın (52) öldürülmesine ilişkin soruşturmada, saldırının planlayıcı olduğu iddia edilen A.K., Şanlıurfa'da bir evin bahçesindeki sığınakta yakalanıp, tutuklandı.
9.04.2023 Gündem
İstanbul Valiliği: CHP İl başkanlığı binası civarında silahla ateş edilmesi ile ilgili 4 kişi yakalandı
İstanbul Valiliği: CHP İl başkanlığı binası civarında silahla ateş edilmesi ile ilgili 4 kişi yakalandı İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, CHP İl Başkanlığı binası civarında silahla ateş edilmesi ile ilgili 4 kişinin Esenyurt'ta yakalandığı belirtildi.
7.04.2023 Gündem
'Çekiliş' vurgunu! Dolandırıcılara 5 ilde operasyon
'Çekiliş' vurgunu! Dolandırıcılara 5 ilde operasyon Zonguldak merkezli 5 ilde sosyal medyadan 'cep telefonu çekilişi' adı altında dolandırıcılık yapan şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Dolandırıcıların yöntemi ise şoke etti.
28.03.2023 Gündem
Doğalgaz sızıntısı 6 kişiyi hastanelik etti!
Doğalgaz sızıntısı 6 kişiyi hastanelik etti! Kastamonu’da baklava imalathanesinde meydana gelen gaz sızıntısı sebebiyle 6 kişi zehirlendi.
9.03.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ö.A. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ö.a. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.