Ayçiçeği destekleri ne zaman ödenecek? Tarımsal destek ödemeleri ne zaman?
Ayçiçeği destekleri ne zaman ödenecek? Tarımsal destek ödemeleri ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Yağlı tohumlu bitkiler desteği ve Tarımsal Sulama Elektrik Desteği kapsamında üreticilere ödemeler 19 Haziran'da başladı. Bugün de açıklanan takvime göre, T.C. kimlik numarasının son hanesi 4-6 olanlara ödeme yapılacak. Peki, Ayçiçeği destekleri ne zaman ödenecek? İşte tarımsal destek ödemeleri ile ilgili merak edilenler...
26.06.2020 Ekonomi
Yanlış partiye oy verince işaret parmağını kesti
Yanlış partiye oy verince işaret parmağını kesti Hindistan'da yanlış partiye oy veren kişi işaret parmağını kesti.
19.04.2019 Dünya
Zirveye ‘O’ damgası!
Zirveye ‘O’ damgası! ABD’de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen box office listesinin zirvesinde korku var.
12.09.2017 Kültür Sanat
Gökhan'ın el hareketi Acun'u zor durumda bıraktı
Gökhan'ın el hareketi Acun'u zor durumda bıraktı Yarışmada jüri üyelerinin geçmiş görüntülerinin yayınlandığı sırada, Gökhan Özoğuz'un yaptığı el hareketi, Acun'u zor durumda bıraktı.
19.02.2015 Sinema-Dizi
Zeo Jaweed - Kabus
Zeo Jaweed - Kabus Zeo Jaweed, O Ses Türkiye'nin yarı finalleri için ikinci şarkısını söyledi. İşte o anlar...
18.02.2015 Sinema-Dizi
Ukraynalı Yana'dan 'Fırat' türküsü
Ukraynalı Yana'dan 'Fırat' türküsü O Ses Türkiye'nin yeni bölümünde, Gökhan Özoğuz'un yarışmacısı Yana Soloman, çeyrek finaller için "Fırat Türküsü" şarkısını söyleyerek büyük beğeni topladı.
12.02.2015 Sinema-Dizi
Zeo Jaweed babası için yazdığı şarkıyı seslendirdi
Zeo Jaweed babası için yazdığı şarkıyı seslendirdi Zeo Jaweed, O Ses Türkiye çeyrek finalleri için "Kum Gibi" şarkısı üzerine kendi sözlerini söyleyerek başarılı bir performansa imza attı. Zeo Jaweed'in babası için yazdığı ve seslendirdiği parçası jüriyi gözyaşlarına boğdu. Halkın kullandığı SMS'ler doğrultusunda grubunda birinci olarak başarısını taçlandırdı.
12.02.2015 Sinema-Dizi
Gökhan Özoğuz'la Mazhar Alanson krizi
Gökhan Özoğuz'la Mazhar Alanson krizi O Ses Türkiye'de jüri üyeleri Gökhan Özoğuz'la Mazhar Alanson arasında üslup gerginliği yaşandı.
4.02.2015 Sinema-Dizi
Elnur'un "Habanera" performansı ekrana kilitledi
Elnur'un "Habanera" performansı ekrana kilitledi O Ses Türkiye'nin parlayan yıldızlarından Elnur 'Habanera' isimli şarkı performansıyla büyük beğeni aldı.
29.01.2015 Sinema-Dizi
Sahil Ekmekçi rakibine fark attı
Sahil Ekmekçi rakibine fark attı O Ses Türkiye'de 16 yaşındaki Ardahanlı Sahil, muhteşem uzun havasıyla hem geceye damga vurdu hem de rakibine fark atarak finale çıktı.
28.01.2015 Sinema-Dizi
Elnur Huseynov ve Şermin Özlem Turhan'ın düellosu
Elnur Huseynov ve Şermin Özlem Turhan'ın düellosu O Ses Türkiye'nin sevilen yarışmasıcısı Elnur Huseynov'un dün akşamki performansı parmak ısırttı. Ebru Gündeş'in takımında yer alan Elnur 'Goldeneye' şarkısını söyledi. Elnur Huseynov ve Şermin Özlem Turhan'ın bire bir düellosu nefesleri kesti. Kazanan isim ise Elnur oldu.
22.01.2015 Sinema-Dizi
O Ses Türkiye Zeo Jaweed 'Hypnotrap'
O Ses Türkiye Zeo Jaweed 'Hypnotrap' O Ses Türkiye 36. bölüm birebirlerde Zeo Jaweed, seyircilerin isteği üzerine 'Hypnotrap' parçasını böyle seslendirdi.
15.01.2015 Sinema-Dizi
Ebru Gündeş, O Ses'i salladı
Ebru Gündeş, O Ses'i salladı O Ses Türkiye'nin son bölümünde Ebru Gündeş, takımıyla beraber 'meyhaneci' parçasını seslendirerek damga vurdu.
13.01.2015 Sinema-Dizi
Nefes kesen düello
Nefes kesen düello O Ses Türkiye'de Karima ve Yağmur, Mazallah şarkısıyla gecenin en etkili düellolarından birini gerçekleştirdi. Hadise ise hangi yarışmacıyı seçeceği konusunda soğuk terler döktü.
24.12.2014 Sinema-Dizi
"Sana ne oluyor anlamadım!"
"Sana ne oluyor anlamadım!" O Ses Türkiye'de Gökhan ile Hadise arasında bir gerilim yaşandı. Hadise yarışmacıları yarışmacılarda konuşan Hadise bir anda Gökhan'ın ayağa kalkıp 'Çok heyecanlı bakamıyorum ben' demesiyle başladı. Hadise ise Gökhan'a 'Benim için çok zor şuanda sana ne oluyor onu anlayamadım' dedi.
23.12.2014 Sinema-Dizi
Yana Verbovaya performansıyla ve güzelliğiyle büyüledi
Yana Verbovaya performansıyla ve güzelliğiyle büyüledi Ukraynalı Yarışmacı Yana Verbovaya O Ses Türkiye'ye damga vurdu.
17.12.2014 Sinema-Dizi
O Ses Türkiye'de yarışmacıdan Ebru Gündeş taklidi
O Ses Türkiye'de yarışmacıdan Ebru Gündeş taklidi O Ses Türkiye'de yarışmacı Burcu Doğan, performansıyla jüriyi mest ederken, Ebru Gündeş taklidiyle de beğeni topladı.
17.12.2014 Sinema-Dizi
Seyirci istedi, Hadise coşturdu
Seyirci istedi, Hadise coşturdu Seyirciler arasından Hadise'nin dikkatini çeken birisi vardı. O utangaç seyircinin isteğini kırmayan Hadise de şarkılarıyla stüdyoyu coşturdu.
16.12.2014 Sinema-Dizi
O Ses Türkiye'de jüriye soğuk şaka
O Ses Türkiye'de jüriye soğuk şaka O Ses Türkiye'de doktor yarışmacı Atakan Tekinalp, jüriden kimse kendisine dönmeyince son derece soğuk bir şaka yaptı.
16.12.2014 Sinema-Dizi
O Ses Türkiye Sahil Ekmekçi 'Haberin Var Mı'
O Ses Türkiye Sahil Ekmekçi 'Haberin Var Mı' Sahil Ekmekçi, 'Haberin var mı' şarkısını söyledi ve Ebru Gündeş'in takımına katıldı.
10.12.2014 Sinema-Dizi
O Ses Türkiye'de Hadise Gökhan'ı öptü
O Ses Türkiye'de Hadise Gökhan'ı öptü Hadise, Gökhan'ın konuştuğu sırada birden yanağından öptü. Hadise'nin ruj izi Gökhan'ın suratına çıktı. Bunu gören Gökhan olduça keyiflendi.
10.12.2014 Sinema-Dizi
Elnur Huseynov Eurovision'da yarışmıştı
Elnur Huseynov Eurovision'da yarışmıştı O Ses Türkiye'de dikkatleri üstüne çeken Elnur Huseynov'un 2008'de Azerbaycan adına Eurovision'da yarıştığı görüntüler sosyal medyayı salladı.
4.12.2014 Yaşam
O Ses Türkiye'de Anıl Şimşek jüriyi mest etti
O Ses Türkiye'de Anıl Şimşek jüriyi mest etti O Ses Türkiye'de Azeri yarışmacı Anıl Şimşek, performansıyla jüriyi mest etti.
2.12.2014 Sinema-Dizi
Bir zamanlar İrem Derici
Bir zamanlar İrem Derici Son zamanların en başarılı pop şarkıcısı olan İrem Derici'nin O Ses Türkiye'nin ilk sezonunda Hülya Avşar'ın takımında olduğunu biliyor muydunuz ? İşte o dönemden eğlenceli bir performans..
1.12.2014 Sinema-Dizi
Hadise horon tepti
Hadise horon tepti O Ses Türkiye yarışmasında Acun Ilıcalı'nın "finale çıkar" dediği yarışmacı Muhammet Vanal, yanında getirdiği kemençeyle ilgi odağı oldu. Vanal Hadise'ye de horon teptirdi.
26.11.2014 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri