Nursel Aydoğan

Nursel Aydoğan

Son dakika nursel aydoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nursel aydoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nursel aydoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nursel Aydoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nursel aydoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 nursel aydoğan haberi bulunmuştur. Tüm nursel aydoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke HDP'li 19 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi.
4.12.2017 Siyaset
AK Partili isimden Kılıçdaroğlu'na sert sözler
AK Partili isimden Kılıçdaroğlu'na sert sözler AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "CHP'yi karıştırmak için Saray'dan düğmeye basıldı" iddialarına cevap verdi.
10.05.2017 Siyaset
Aydoğan'ın vekilliği düşürüldü
Aydoğan'ın vekilliği düşürüldü Halkların Demokratik Partisi Diyarbakır milletvekili Nursel Aydoğan'ın kesinleşmiş hapis cezasından dolayı milletvekilliği düştü.
9.05.2017 Siyaset
Nursel Aydoğan yeniden tutuklanacak
Nursel Aydoğan yeniden tutuklanacak HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan'ın yargılandığı davada yeniden tutuklanmasına karar verildi.
2.05.2017 Siyaset
Nursel Aydoğan ve Meral Danış Beştaş tahliye edildi
Nursel Aydoğan ve Meral Danış Beştaş tahliye edildi HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan ve Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, tutuklu yargılandıkları mahkemelerde yurt dışına çıkış yasağı uygulanarak tahliye edildi
29.09.2021 Gündem
HDP Muş Milletvekili tutuklandı
HDP Muş Milletvekili tutuklandı HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekile hapis cezası onandı
HDP'li vekile hapis cezası onandı HDP'nin tutuklu Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan'a verilen 4 yıl, 8 ay, 7 günlük hapis cezası, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.
29.09.2021 Gündem
HDP’li vekile bir şok daha
HDP’li vekile bir şok daha Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır milletvekili Nursel Aydoğan’ın, ‘örgüte üye olmak’, ‘örgüt propagandası yapmak’, ‘2911 Sayılı Kanuna muhalefet’, ‘suç ve suçluyu övme’, ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek’ ve ‘halkı kanunlara uymamaya tahrik etmek’ suçlamaları ile 103 yıla kadar hapsi isteniyor.
29.09.2021 Gündem
Aydoğan'a hapis cezası
Aydoğan'a hapis cezası HDP Diyarbakır milletvekili Nursel Aydoğan 4 yıl 8 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
8 HDP'liden cezaevi mesajları
8 HDP'liden cezaevi mesajları HDP, haklarında yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanan ve cezaevlerine konulan Eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş, avukatı ile gönderdiği mesajda, "Bizi bu karanlıkta teslim alacağını sananlar, unutmasınlar ki tek bir kibrit çöpü, tek bir mum bu karanlığı aydınlatmaya yeterlidir" dedi.
29.09.2021 Gündem
HDP'li 11 milletvekili çağrı kağıdını kabul etmiş
HDP'li 11 milletvekili çağrı kağıdını kabul etmiş İfade vermeye gitmedikleri gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen HDP'li 15 milletvekilinden 11'inin çağrı kağıtlarını teslim aldıkları ortaya çıktı. Cumhuriyet başsavcılıkları, CMK'nın 146'ncı maddesi gereği ifadeye gelmeyen milletvekillerinin zorla getirilmelerine hükmetti
29.09.2021 Gündem
İşte HDP'li vekillerin gözaltılarının gerekçeleri
İşte HDP'li vekillerin gözaltılarının gerekçeleri Diyarbakır, Şırnak, Hakkari, Van ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda gözaltına alınan HDP'li milletvekillerinin terör suçlarıyla ilgili çok sayıda fezlekesi bulunuyor
29.09.2021 Gündem
HDP'ye terör operasyonu!
HDP'ye terör operasyonu! Diyarbakır, Hakkari, Van, Şırnak ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine yönelik operasyon başlatıldı. Son gelen bilgilere göre; HDP Eş Başkanları Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Nursel Aydoğan, Gülser Yıldırım, Selma Irmak, Leyla Birlik, HDP Şırnak Milletvekili Encu ve HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan tutuklandı. Ziya Pir, Sırrı Süreyya Önder ve İmam Taşçıer ise savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
HDP milletvekillerine flaş soruşturma!
HDP milletvekillerine flaş soruşturma! Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK'lı teröristin cenazesine katılan HDP milletvekilleri hakkında soruşturma başlattı.
29.09.2021 Gündem
O vekil, PKK'lı teröristin cenazesine katıldı
O vekil, PKK'lı teröristin cenazesine katıldı HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında etkisiz hale getirilen "Civan" kod adlı PKK'lı terörist Selman Tiryaki'nin cenazesine katıldı.
29.09.2021 Gündem
Fezlekeleri Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı
Fezlekeleri Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı HDP Eş Genel Başkanları Demirtaş ve Yüksekdağ ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 9 milletvekili hakkındaki 14 fezleke, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı
29.09.2021 Gündem
O vekiller şimdi yandı
O vekiller şimdi yandı HDP Eş Genel Başkanları Demirtaş ve Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu 9 HDP milletvekili hakkındaki 25 fezleke, Van Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı. Savcılık tarafından işleme konulan fezlekeler arasında Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştiren terörist için kurulan taziye çadırını ziyaret eden HDP Van Milletvekili Öztürk hakkında hazırlanan dosya da yer alıyor
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu vekilleri tehdit etti iddiası!
Kılıçdaroğlu vekilleri tehdit etti iddiası! HDP Grup Başkan Vekili İdris Baluken, dün milletvekilleri Nursel Aydoğan, Sibel Yiğitalp’in de aralarında bulunduğu partililerle birlikte, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yasağın kaldırıldığı Hz...
29.09.2021 Gündem
HDP'lileri Sur esnafından polis korudu
HDP'lileri Sur esnafından polis korudu Diyarbakır’ın bazı mahallelerinde sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesini ziyaret eden HDP’li milletvekilleri, esnafın yoğun tepkisiyle karşılaştı...
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek AK Parti'nin hazırladığı CHP ve MHP'nin destek verdiği dokunulmazlık teklifi terörü destekleyen HDP'lileri yargının karşısına çıkaracak.
29.09.2021 Gündem
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor!
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor! Hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören anayasa değişikliği teklifi 21 Nisan’da Anayasa Komisyonu’nda görüşülecek
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek Karma Komisyon’da, 129 milletvekiline ait 567 dokunulmazlık dosyası var. 129 milletvekilinin 25'i AK Parti'li, 51'i CHP,'li 45'i HDP'li, 7'si MHP'li, biri ise bağımsız.
29.09.2021 Gündem
Dosya sayısı 562’ye ulaştı
Dosya sayısı 562’ye ulaştı AK Parti’nin dokunulmazlık konusunda anayasa değişikliği çalışmaları sürerken, Meclise yeni dosyalar gelmeye devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
12 fezleke Başbakanlık'a gönderildi!
12 fezleke Başbakanlık'a gönderildi! Adalet Bakanlığınca, aralarında HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın da bulunduğu 4 HDP ve 4 CHP milletvekili hakkında "dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle hazırlanan 12 fezleke, TBMM'ye sunulmak üzere Başbakanlığa gönderildi.
29.09.2021 Gündem
Dağa kaçırılanların cenazeleri geliyor...
Dağa kaçırılanların cenazeleri geliyor... PKK tarafından dağa çıkarılan çocuklardan 17 Yaşındaki Dilber Bozkurt geçen hafta Sur’da, LYS 58’incisi Serkan Yıldız ise iki ay önce Van’da çatışmada öldürüldü
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nursel Aydoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nursel aydoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.