Nuriye Gülmen

Nuriye Gülmen

Son dakika Nuriye Gülmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nuriye Gülmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nuriye Gülmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nuriye Gülmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nuriye gülmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 nuriye gülmen haberi bulunmuştur. Tüm nuriye gülmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nuriye Gülmen'e "örgüt üyeliği" suçundan 15 yıl hapis talebi
Nuriye Gülmen'e "örgüt üyeliği" suçundan 15 yıl hapis talebi Okmeydanı'nda bir kültür merkezine yapılan operasyonda gözaltına alınarak tutuklanan, aralarında ihraç edilen akademisyen Nuriye Gülmen'in bulunduğu 4 sanığın yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Gülmen ile bir sanığın 'Örgüt üyeliği' suçundan 15 yıla kadar hapsi talep edildi.
7.04.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu’dan TBMM’deki terör girişimi ile ilgili önemli açıklamalar
İçişleri Bakanı Soylu’dan TBMM’deki terör girişimi ile ilgili önemli açıklamalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir TV kanalında TBMM’de yakalanan DHCKP-C’li teröristlerle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Oradaki kişinin daha önce Mahmut Tanal’la bir bağlantısı var, olabilir milletvekilidir çağırmış olabilir. Çocuğun telefonunda Mahmut Tanal’ın telefonu aranmış. Başka milletvekilleri de aranmış. Ama aranabilir” dedi.
16.05.2019 Gündem
FETÖ tutuklularına AİHM'den bir ret daha
FETÖ tutuklularına AİHM'den bir ret daha Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olmak suçundan tutuklanan Yusuf Küçükçopur'un sağlık sorunlarını gerekçe göstererek yaptığı tedbiren tahliye talebini reddetti. Mahkemenin bu son kararıyla tedbiren tahliye talebi reddedilen FETÖ'den tutuklu sayısı 23'e ulaştı.
18.08.2018 Gündem
Nuriye Gülmen gözaltına alındı
Nuriye Gülmen gözaltına alındı Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkarılan kanun hükmünde kararname (KHK) ile kamu görevinden ihraç edilen ve işine dönmek için bir süre açlık grevi yapan Nuriye Gülmen, hakkında arama kararı bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.
6.07.2018 Gündem
Nuriye Gülmen hakkında flaş karar
Nuriye Gülmen hakkında flaş karar Terör örgütü üyeliğinden ceza verilen Nuriye Gülmen'in tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Savcı, Nuriye Gülmen'in tahliyesini istedi
Savcı, Nuriye Gülmen'in tahliyesini istedi Savcı, açlık grevindeki Nuriye Gülmen'in tahliyesini istedi
29.09.2021 Gündem
Nuriye Gülmen'in tutukluluk halinin devamına karar verildi
Nuriye Gülmen'in tutukluluk halinin devamına karar verildi KHK ile ihraç edildikten sonra açlık grevine başlayan, ardından tutuklanan akademisyen Nuriye Gülmen'in tutukluluk halinin devamına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan flaş Kandil açıklaması!
Bakan Soylu'dan flaş Kandil açıklaması! İçişleri Bakanı Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Kandil'e gidip oturacağız. Sınırın 25 kilometre ötesindeki kampların hepsini tarumar edeceğiz" diyen Soylu, "Kızımın etrafından 3 kere DHKP-C'liler alındı" şeklinde konuştu.
29.09.2021 Gündem
"Büyükada" davası başladı
"Büyükada" davası başladı Büyükada'da yapılan toplantıya ilişkin aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 8'i tutuklu 11 sanığın "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "silahlı terör örgütüne yardım etme" suçlarından 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
Semih Özakça'ya tahliye kararı
Semih Özakça'ya tahliye kararı Açlık grevi yapan tutuklu Semih Özakça hakkında mahkemeden tahliye kararı verildi. Nuriye Gülmen hakkında ise tutukluluğa devam kararı çıktı.
29.09.2021 Gündem
Büyükada iddianamesi kabul edildi
Büyükada iddianamesi kabul edildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Büyükada'da yapılan toplantıya ilişkin, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 8'i tutuklu 11 şüpheli hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "silahlı terör örgütüne yardım etme" suçlarından hazırlanan iddianame kabul edildi. İlk duruşma 25 Ekim'de Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda yapılacak
29.09.2021 Gündem
İtirafçılar DHKP/C'nin eylemlerini deşifre etti
İtirafçılar DHKP/C'nin eylemlerini deşifre etti İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, DHKP/C terör örgütünün faaliyetleri ve mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ardı ardına yapılan operasyonlar sonucunda gözaltına alınan şüphelilerden, aralarında örgüt yöneticisi, avukat ve cumhuriyet savcısı Selim Kiraz'ı şehit eden teröristlere yardım edenlerin de bulunduğu 65'i çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Ankaralılar dikkat! Valilik açıkladı, yasaklandı
Ankaralılar dikkat! Valilik açıkladı, yasaklandı Valilikçe il genelinde park, bahçe ve umuma açık alanlarda, ekim ayı boyunca açlık grevi, oturma eylemi, anma toplantısı, konser gibi toplu etkinliklerin yapılması yasaklandı
29.09.2021 Gündem
Atiker Konyaspor'dan flaş açıklama!
Atiker Konyaspor'dan flaş açıklama! Konyaspor, "Süper Kupa maçı öncesinde ve sonrasında tespit edebildiğimiz dikkati çeken hususlar aşağıdaki gibidir" diyerek liste sundu.
8.08.2017 Konya Spor
AİHM'den Özakça ve Gülmen'e ret
AİHM'den Özakça ve Gülmen'e ret AİHM, açlık grevi yapan tutuklu Gülmen ve Özakça'nın tahliye taleplerini reddetti. Verilen ret kararında, mahkemeye sunulan sağlık raporları ve diğer bilgiler ışığında, Özakça ve Gülmen'in Sincan Devlet Hastanesinde tutuklu bulunmalarının, başvuranların hayatı açısından gerçek ve yakın bir tehlike oluşturmadığı vurgulandı
29.09.2021 Gündem
Son dakika! Ankara'da 1 ay gösteri yasağı
Son dakika! Ankara'da 1 ay gösteri yasağı Ankara Valiliği'nden yapılan son dakika açıklamada, Ağustos ayı içindeki eylem ve gösterilerin güvenlik gerekçesiyle yasaklandığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Büyükada toplantısında 6 şüpheli tutuklandı
Büyükada toplantısında 6 şüpheli tutuklandı Adalar Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Büyükada'da gözaltına alınan 2'si yabancı uyruklu 10 şüpheli, "silahlı terör örgütüne yardım etmek" suçundan tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. Şüphelilerden 6'sı için tutuklama kararı verilirken, 4'ü serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
AYM, Gülman ve Özakça'nın itirazını reddetti
AYM, Gülman ve Özakça'nın itirazını reddetti Anayasa Mahkemesi, açlık grevindeki Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın tahliye talebini reddetti.
29.09.2021 Gündem
Soylu gazeteye verilen o ilana çok sert çıktı
Soylu gazeteye verilen o ilana çok sert çıktı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açlık grevindeki Nuriye Gülmen ve Semih Özakça ile ilgili gazetele verilen ilana ilişkin, "Başınıza gelen en ufak olayda yardım istediğiniz polisin bilgisine, istihbaratına ve tespitlerine güvenmiyorsunuz, savcılara ve hakimlere de güvenmiyorsunuz ancak terör örgütü üyelerine güveniniz sonsuz." ifadelerini kullandı.
29.09.2021 Gündem
‘Her santimini yürüyeceğim’
‘Her santimini yürüyeceğim’ CHP lideri Kılıçdaroğlu yürüyüşünün 11’inci gününde, “Üçte birini geldik. Üçte ikisi duruyor. Yolumuza devam edeceğiz. Ankara-İstanbul yolunun her santimini yürüyerek götüreceğim. Arabaya binmek yok” dedi
25.06.2017 Siyaset
Başbakan'dan zehirlenen askerlerle ilgili açıklama
Başbakan'dan zehirlenen askerlerle ilgili açıklama Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan ziyaretinin dönüşünde gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kabine değişikliği ve Kılıçdaroğlu'nun kendisine gönderdiği mektuba yönelik açıklamalarda bulunan Yıldırım, kışladaki zehirlenmelere yönelik soruyu da yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
‘Darbe öngörülüyordu’
‘Darbe öngörülüyordu’ Partisinin grup toplantısında muhalefet şerhini hatırlatan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “darbe öngürülüyordu, önlenmedi. Fırsat çıkarıp 20 Temmuz’da başka bir darbe yaptılar” dedi. Kılıçdaroğlu hem AYM’yi hem AİHM’i eleştirdi
13.06.2017 Siyaset
Soylu açıkladı: Son 30 yılın en büyük operasyonu
Soylu açıkladı: Son 30 yılın en büyük operasyonu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu'nun Sarıyer'deki yerleşkesinde düzenlenen 15. Dönem Mezuniyet Töreni'ne katıldı.
29.09.2021 Gündem
"Çocuklarımızı terörist olsunlar diye okula göndermiyoruz"
"Çocuklarımızı terörist olsunlar diye okula göndermiyoruz" İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, açlık grevlerinin 76. gününde tutuklanan ve KHK ile ihraç edilen Nuriye Gülmen ve Semih Özakça hakkında konuştu. Soylu, "Eylem yapanlar terör örgütü DHKP-C mensubu. Biri akademisyen, biri öğretmen. Devletten maaş alan kişiler. Kusura bakmasınlar biz çocuklarımızı terörist olsunlar diye okula göndermiyoruz" dedi.
25.05.2017 Siyaset
Gülmen ve Özakça terör örgütü üyeliğinden tutuklandı
Gülmen ve Özakça terör örgütü üyeliğinden tutuklandı OHAL kapsamında KHK ile görevlerinden ihraç edilen ve işlerine dönmek amacıyla açlık grevi yapan Gülmen ve Özakça "terör örgütü üyeliği" suçlamasıyla tutuklandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nuriye Gülmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nuriye gülmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.