Nurettin Veren

Nurettin Veren

Son dakika Nurettin Veren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nurettin Veren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nurettin Veren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurettin Veren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurettin veren gelişmeleri de dahil olmak üzere 454 nurettin veren haberi bulunmuştur. Tüm nurettin veren haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'de 30 milyon dolarlık kavga! Dövüp çiftlikten attı
FETÖ'de 30 milyon dolarlık kavga! Dövüp çiftlikten attı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in kara kutusu Cevdet Türkyolu'nun, "30 milyon dolar mal varlığına sahip olduğundan" şikayet edilen bir mektup nedeniyle "molla" lakaplı Osman Şimşek'i darbedip Pensilvanya'daki çiftlikten atması, örgüt içinde krize dönüştü. Olayın örtbas edilmeye çalışılması örgüt tabanında tepkilere neden oldu.
16.03.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen'in kardeşinin cezası belli oldu
FETÖ elebaşı Gülen'in kardeşinin cezası belli oldu FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kardeşi Kutbettin Gülen 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
1.10.2018 Gündem
FETÖ'den iç çamaşırlı mesaj!
FETÖ'den iç çamaşırlı mesaj! İzmir'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan ve örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in kuryeliğini yaptığı iddia edilen Malik Ejder Eriş'in yargılanmasına devam edildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'yü anlatan kitaplar yok sattı
FETÖ'yü anlatan kitaplar yok sattı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgütün gerçek yüzünün anlatıldığı kitaplar yüz binlerce satıldı.
29.09.2021 Gündem
Gülen'in kardeşinden şaşırtan ifade: Allah belasını versin...
Gülen'in kardeşinden şaşırtan ifade: Allah belasını versin... FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in İzmir'de gözaltına alınan ve tutuklanan kardeşi Kutbettin Gülen'in yargılanmasına başlandı. Mahkeme salonunda ağlayarak ifade veren Gülen "Kim polise, jandarmaya halka ateş açtıysa Allah belasını versin" dedi.
29.09.2021 Gündem
Nurettin Veren kalp krizi geçirdi
Nurettin Veren kalp krizi geçirdi Yeni Akit yazarı Nurettin Veren'in kalp krizi geçirdiği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Gülen'in avukatı hakim karşısında
Gülen'in avukatı hakim karşısında Fethullah Gülen'in yaklaşık 26 yıl avukatlığını yapan İzmir Barosu'na kayıtlı Feti Ün hakim karşısına çıktı
29.09.2021 Gündem
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı Kapatılan Zaman gazetesi iddianamesi tamamlandı. Gazetenin eski çalışanlarına üçer kez müebbet istendi
29.09.2021 Gündem
Nurettin Veren gündeme getirmişti, yakalandı
Nurettin Veren gündeme getirmişti, yakalandı Gülen'in bir dönem en yakınındaki isimlerden biri olan Nurettin Veren'in FETÖ örgütlenmesini anlatırken ismini verdiği Aydın K., Manisa'nın Salihli ilçesinde yakalandı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’nün önemli ismi Manisa’da yakalandı
FETÖ’nün önemli ismi Manisa’da yakalandı Manisa’nın Salihli ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütün önemli isimlerinden olduğu iddia edilen Aydın K. yakalandı
29.09.2021 Gündem
FETÖ davasında şok iddia! Kırgız Cumhurbaşkanı...
FETÖ davasında şok iddia! Kırgız Cumhurbaşkanı... Darbe girişiminden önce açılan ve terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in de arasında yer aldığı 73 kişinin yargılandığı davada, daha önce FETÖ'den ayrılan tanık Hayati Küçük'ün ifadesi alındı. Küçük, Kırgız Cumhurbaşkanıyla ilgili önemli iddiada bulundu.
29.09.2021 Gündem
"Örgütün en tehlikelisi Ekrem Dumanlı, Beyaz Saray'la bile..."
"Örgütün en tehlikelisi Ekrem Dumanlı, Beyaz Saray'la bile..." Nurettin Veren: "Ekrem Dumanlı, en tehlikeli elemanlardan birisi. Diyarbakır'a gidip HDP'lilerle toplantı yapacak kadar gözü kara ve aktif. FETÖ'nün ulağı ve kuryesi. Beyaz Saray ile bile temasa geçebilir"
29.09.2021 Gündem
Ahmet Keleş tanık oldu! İsimleri tek tek verdi
Ahmet Keleş tanık oldu! İsimleri tek tek verdi Fetullahçı Terör Örgütü çatı davasında tanık olarak ifadesi alınan Ahmet Keleş kritik 3 ismi ve onların örgüt için önemini anlattı
29.09.2021 Gündem
Alaaddin Kaya FETÖ'ye sempatisini gizlemedi: Vaaz dinlemeye gittim
Alaaddin Kaya FETÖ'ye sempatisini gizlemedi: Vaaz dinlemeye gittim Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan soruşturma kapsamında açılan FETÖ Çatı Davası'nın ikinci duruşmasında, Avukat Ali Çelik, Özbek asıllı iş adamı Dilaver Azim ve Zaman Gazetesi'nin kurucularından Alaaddin Kaya'nın ifadesi alındı. Kaya, cemaate sempatisini gizlemediğini belirterek, "Ben vaaz dinlemeye gittim, başka bir ilişkim" yok dedi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün eski sağ kolu ABD ile pazarlığı anlattı
FETÖ'nün eski sağ kolu ABD ile pazarlığı anlattı FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in sağ kolu olan ve 1970'li yıllarda örgütün iki numaralı ismi gazeteci Nurettin Veren, FETÖ’nün doğuşunu ve örgütün nasıl devleti nasıl ele geçirmeye çalıştığını Aksam...
29.09.2021 Gündem
Nurettin Veren uyardı! Fethullah Gülen 10 Kasım'da...
Nurettin Veren uyardı! Fethullah Gülen 10 Kasım'da... Yeni Akit gazetesi yazarı Nurettin Veren, Fethullah Gülen'in çevresine 10 Kasım'da FETÖ üyelerinin kurtulacağı müjdesini verdiğini yazdı.
29.09.2021 Gündem
‘Deniz Kuvvetleri imamı’ itiraf etti
‘Deniz Kuvvetleri imamı’ itiraf etti FETÖ’nün Deniz Kuvvetleri’ndeki subaylardan sorumlu imamı olduğu öne sürülen Orhan Sipahioğlu: Darbeyi yaptıran Fethullah Gülen’dir. Talimatı Gülen verdi
29.09.2021 Gündem
Fotoğrafı çıkınca her şeyi itiraf etti
Fotoğrafı çıkınca her şeyi itiraf etti Geçtiğimiz günlerde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olma gerekçesiyle tutuklanan ve 'Deniz Kuvvetleri imamı' olduğu ileri sürülen Orhan Sipahioğlu, ifadesinde darbeyi yaptıranın Fetullah Gülen olduğunu beyan etti.
29.09.2021 Gündem
‘Gardiyanların yarısı FETÖ’cü’
‘Gardiyanların yarısı FETÖ’cü’ FETÖ’YÜ bıraktıktan sonra karşı mücadeleye başlayan Yazar Nurettin Veren, yeni iddialarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün 'Deniz Kuvvetleri imamı' Sipahioğlu adliyede
FETÖ'nün 'Deniz Kuvvetleri imamı' Sipahioğlu adliyede FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün 'Deniz Kuvvetleri imamı' olduğu iddiası ile 25 gün önce gözaltına alınan eski Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Sipahioğlu adliyeye sevk edildi...
29.09.2021 Gündem
Öksüz’ün darbeyi yönettiği ev FETÖ’cülerin karargahı!
Öksüz’ün darbeyi yönettiği ev FETÖ’cülerin karargahı! FETÖ'nün ‘Hava Kuvvetleri İmamı' Adil Öksüz, 15 Temmuz'dan bir gün önce Akıncı Üssü yakınındaki Kazan'da bir eve yerleştirildi...
29.09.2021 Gündem
Nurettin Veren: Gülen Güney Afrika'ya gidecek
Nurettin Veren: Gülen Güney Afrika'ya gidecek FETÖ elebaşı Gülen'in geçmişte en yakınındaki isimlerden biri olan Nurettin Veren, TVNET canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Gülen'in 'koltuk değiştirme' numarası hakkında konuşan Veren, teröristbaşının 'mekan değişikliği' mesajı verdiğini ve Güney Afrika'ya gideceğini söyledi. Veren, "Johannesburg'da daha önce hazırlanan külliyeye gideceğini düşünüyorum" dedi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün 'Alevi imamı' tutuklandı
FETÖ'nün 'Alevi imamı' tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında, örgütün "Alevi imamı" olduğu iddia edilen Nuri Gündoğan'ın geçen günlerde tutuklandığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'den tutuklanan iş adamı örgütle bağlantısını anlattı!
FETÖ'den tutuklanan iş adamı örgütle bağlantısını anlattı! Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Turgutlu'da tutuklanan 8 iş adamından Mustafa Said Türk, mahkemedeki ifadesinde çarpıcı ifadeler kullandı
29.09.2021 Gündem
'Nurettin Veren FETÖ'den ayrılırken 750 bin dolar aldı'
'Nurettin Veren FETÖ'den ayrılırken 750 bin dolar aldı' İş adamı Adem Öcal, Nurettin Veren'le ilgili polise ifade verdi. Nurettin Veren'in "Bu imparatorluğu hep birlikte kurduk, beni dışarı atamazsınız. Bu treni yürüttüğümüz gibi frenini de çekerim" deyip FETÖ'den 10 milyon lira istediğini öne süren Adem Öcal, polise verdiği ifadede şöyle dedi: Alaattin Kaya ile pazarlık yaptılar. Zaman'ın künyesine girme ve 750 bin dolar karşılığı anlaştılar.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nurettin Veren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurettin veren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.