ASO Başkanı Nurettin Özdebir'in acı günü
ASO Başkanı Nurettin Özdebir'in acı günü Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir'in eşi, iş insanı Fatma Oya Özdebir, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
5.11.2020 Ekonomi
'FETÖ'cüler hala oda ve borsalarda aktif bir şekilde çalışıyor'
'FETÖ'cüler hala oda ve borsalarda aktif bir şekilde çalışıyor' Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, FETÖ'cülerin oda ve borsalarda hala aktif olduklarını belirterek, "Alan hakimiyeti sağlamak için bütün odalarda bu anlamda bir baskı var. Eski sivri kişiler çıkmasalar bile ya kripto kişileri ya da birlikte olmakta menfaat gördüklerini öne sürüyorlar. Bu konuda ilgili yerlere bir liste sunduk. Daha sonra o listeyi herkes duydu. O listede ismi olanlar beni tehdit ettiler." dedi.
29.09.2021 Gündem
KDV alacağı 16 aya sarktı
KDV alacağı 16 aya sarktı Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, işletmelerin yıl sonunda beyan ettikleri KDV alacaklarını ancak 16 ay sonra alabildiklerini belirterek, “Üyelerimiz arasında sermayesinden daha fazla KDV alacağı olan firmalar var. Firmalarımız buna rağmen kredi kullanmak zorunda kalıyorlar” diye konuştu.
13.12.2015 Ekonomi
'Kadın artık zor iş bulur'
'Kadın artık zor iş bulur' 'Kaş yapayım derken göz çıakrtıyorlar'
19.09.2013 Ekonomi