Nurettin Oruç

Nurettin Oruç

Son dakika nurettin oruç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nurettin oruç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nurettin oruç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurettin Oruç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurettin oruç gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 nurettin oruç haberi bulunmuştur. Tüm nurettin oruç haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
Darbe talimatı! Flaş rapor ortaya çıktı! 4 isim yanındaymış
Darbe talimatı! Flaş rapor ortaya çıktı! 4 isim yanındaymış FETÖ'nün üst düzey TSK imamlarının, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in darbe mesajını verirken yanında olduklarını kanıtlayan bir rapor daha ortaya çıktı.
4.11.2021 Gündem
FETÖ'cü sivil imamların yalanı ortaya çıktı!
FETÖ'cü sivil imamların yalanı ortaya çıktı! Ankara'da FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin yönetildiği Akıncı Üssü davasında verilen hükmün gerekçesinde, darbe girişimini yöneten sivil imamlar Adil Öksüz, Kemal Batmaz ve Harun Biniş'in 'arsa bakmaya gittik' yalanı deşifre edildi. Gerekçede, sivil imamların arsa baktıklarını söyledikleri arazinin, imara kapalı askeri alan olduğu yer aldı. Kararda bu savunma için, "Sanıkların savunmalarının tümüyle gerçek dışı, yalan ve gülünç olduğu açıktır" ifadeleri yer aldı.
24.07.2021 Yaşam
Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı
Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimini yöneten sivil imamlardan Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Öksüz, 15 Temmuz gecesi Ankara'da terör estiren pilotların talimat aldığı 143. Filo Komutanlığının güvenlik kameralarınca kaydedildi.
20.07.2021 Gündem
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı Son dakika haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı.
12.07.2021 Gündem
MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme
MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme MİT TIR'larının durdurulması davasında FETÖ'nün "sivil imamları"nın da aralarında bulunduğu 27 sanığa verilen hapis cezalarının gerekçesi açıklandı.
29.12.2020 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın, yaklaşık 3,5 yıl süren yargılamasında sona gelindi. Yarın görülecek 516'ncı celsede sanıklar hakkındaki hüküm açıklanacak.
25.11.2020 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar duruşması 26 Kasım'da
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar duruşması 26 Kasım'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın yargılandığı davada sanıkların tamamının son sözleri dinlenildi.
6.11.2020 Gündem
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu!
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu! 15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana, dört yıldır gizemini koruyan kalkışmanın bir numaralı imamı Adil Öksüz'ün serbest bırakılması skandalının perde arkasına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
30.05.2020 Gündem
8 darbe davasında 1600 sanık hala hesap veriyor
8 darbe davasında 1600 sanık hala hesap veriyor FETÖ'nün darbe girişiminin ardından geçen üç yılda, yargılaması süren 8 darbe girişimi davasında, Ankara'da bin 404, İstanbul'da 255 olmak üzere toplam 1659 darbe sanığı halen yargılanıyor.
14.07.2019 Gündem
Akın Öztürk'e, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi
Akın Öztürk'e, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi FETÖ'nün darbe girişimini yöneten sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski orgeneral Akın Öztürk, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı!
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından İstanbul'da işgal edilecek yerler ve buralara gidecek askerlerden sorumlu olan darbeci rütbelilerin görevleri, üst düzey FETÖ'cü askerlerin katıldığı 3 farklı darbeye hazırlık toplantısıyla planlandı.
20.04.2019 Gündem
FETÖ ihanete böyle hazırlandı
FETÖ ihanete böyle hazırlandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından sivil imamların başkanlığında Ankara'nın birçok yerinde darbeye hazırlık toplantıları yapıldı.
18.04.2019 Gündem
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Sivil imamlar
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Sivil imamlar Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından darbe girişiminin hazırlık aşamasında başrol oynayan ve ihanet sürecini son ana kadar sevk ve idare eden sivil imamlar, girişim başarısız olunca darbenin kontrol merkezi Akıncı Üssü'nde suçüstü yakalandı.
16.04.2019 Dünya
Akıncı Üssü davasında savcı mütalaasını sundu
Akıncı Üssü davasında savcı mütalaasını sundu FETÖ'nün darbe girişiminin yönetildiği Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanıklı davada, Cumhuriyet Savcısı esasa ilişkin mütalaasını sundu.
21.01.2019 Gündem
Darbe sanıkları inkara devam ediyor
Darbe sanıkları inkara devam ediyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yargılamaların devam ettiği davalarda sanıklar inkar taktiğini sürdürüyor.
19.01.2019 Gündem
FETÖ'cü Hakan Çiçek adım adım takip edildi
FETÖ'cü Hakan Çiçek adım adım takip edildi AA, FETÖ’nün darbe girişiminin baş aktörlerinden sivil imam Hakan Çiçek’in cep telefonundan elde edilen lokasyon verilerini ABD’de adım adım takip etti.
31.12.2018 Dünya
ABD heyeti FETÖ delillerini görüşmek için 3-4 Ocak'ta Ankara'da olacak
ABD heyeti FETÖ delillerini görüşmek için 3-4 Ocak'ta Ankara'da olacak ABD’den aralarında FBI yetkililerinin de bulunduğu bir heyet, 3-4 Ocak'ta Ankara'da olacak. Görüşmede taraflar, Türkiye'nin sunduğu yeni FETÖ delilleri üzerinden katedilen mesafeyi değerlendirecek. Darbe girişiminin sivil imamlarından Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlenen cep telefonundan elde edilen dijital izler, elebaşı Gülen'in darbeyle ilişkisini ortaya koyan en önemli kanıtlardan biri niteliğinde.
31.12.2018 Dünya
Darbeyi destekleyeni vurun emri vermiş
Darbeyi destekleyeni vurun emri vermiş Tuğgeneral Koçyiğit duruşmada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, işgal güçlerine nasıl ders verdiyse, bu FETÖ’cülere öyle ders verdik, vermeye de devam edeceğiz” dedi
29.09.2021 Gündem
Tuğgeneral Koçyiğit, "FETÖ'cüleri vurun" emri vermiş
Tuğgeneral Koçyiğit, "FETÖ'cüleri vurun" emri vermiş FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin 272 sanığın yargılandığı davada İzmir Jandarma Komutanı Tuğgeneral Koçyiğit tanık olarak dinlendi. Koçyiğit'in ifadesinden: "Darbe girişimine destek veren kim olursa onları vurun şeklinde emir verdim. Çünkü bizler bugünler için yetiştirildik. Devlet, onu koruyalım, devlete karşı olan tehlikeleri yok edelim' diye bizi besledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, işgal güçlerine nasıl ders verdiyse, biz de bu FETÖ'cülere öyle ders verdik, vermeye de devam edeceğiz. Türk Silahlı Kuvvetleri ve devletin diğer kurumlarına sızan bu örgüt temizlenmelidir. Çocuklarımız anne ve babasız yaşayabilir ancak vatansız yaşamamalıdır"
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı
Adil Öksüz'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimini yönettiği ve örgütün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen firari Adil Öksüz ile sivil imamlar Hakan Çiçek, Nurettin Oruç, Kemal Batmaz ve Harun Biniş'in yakalandıktan sonra jandarma karakoluna getirildikleri ana ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz’un ‘kaynağı’ Hava Kuvvetleri’nden
15 Temmuz’un ‘kaynağı’ Hava Kuvvetleri’nden MASAK raporuna göre, FETÖ’cü Kaynak Holding’e, Adil Öksüz’ün sivil imam olduğu Hava Kuvvetleri İstihbarat Başkanlığı’ndan 2 milyon dolar ve 7 milyon lira gitti. Son para transferi ise 15 Temmuz’dan sadece 2 gün önce gerçekleşti.
29.09.2021 Gündem
Davalar, FETÖ'cü hainlerin ikiyüzlülüğünü ortaya çıkarıyor
Davalar, FETÖ'cü hainlerin ikiyüzlülüğünü ortaya çıkarıyor Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 62 ilde açılan 269 davada bağımsız Türk mahkemeleri önünde hesap verirken, yargılamalar FETÖ'cülerin ikiyüzlülüğünü de tüm çıplaklığı ile ortaya koyuyor.
29.09.2021 Gündem
Akıncı Üssü davasında dördüncü gün başladı
Akıncı Üssü davasında dördüncü gün başladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin açılan davada dördüncü celse başladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nurettin Oruç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurettin oruç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.