Nükleer Saldırı

Nükleer Saldırı

Son dakika nükleer saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nükleer saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nükleer saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nükleer Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nükleer saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 750 nükleer saldırı haberi bulunmuştur. Tüm nükleer saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sır gibi saklanan gizli silah Rusya'ya kabusu yaşattı! Zelenski: Savaş Rus topraklarına dönüyor...
Sır gibi saklanan gizli silah Rusya'ya kabusu yaşattı! Zelenski: Savaş Rus topraklarına dönüyor... Kırım Köprüsü ve Moskova'ya yapılan İHA saldırıları, Ukrayna savaşında Rusya'ya en zor günlerini yaşattı. Moskova'ya kabusu yaşatan iki saldırıda başrol oynayan Ukrayna'nın 'sır silahı' ilk kez görüntülenirken Zelenski ve Medvedev'den peş peşe açıklamalar geldi...
31.07.2023 Dünya
Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri dehşete düşürdü! Korkunç tahmini her an gerçekleşebilir
Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri dehşete düşürdü! Korkunç tahmini her an gerçekleşebilir 'Kahin' Baba Vanga'nın 2023 yılı için yaptığı kehanetler dehşete düşürdü. Deprem, fırtına, sel, nükleer saldırı, suikastler... Baba Vanga'nın içinde bulunduğumuz yıl için söyledikleri tüyleri diken diken edecek cinsten. Dünya basınında da gündem olan öngörüler çıkarsa, dünyayı zor bir yıl daha bekliyor. İşte detaylar...
7.06.2023 Dünya
Kuzey Kore’den art arda 2 füze denemesi
Kuzey Kore’den art arda 2 füze denemesi  Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru 2 kısa menzilli füze fırlattığı bildirildi.
20.02.2023 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'li basketbolcu Brittney Griner ile silah kaçakçısı Viktor Bout’un takas edilmesinin ardından "ABD ile yeni mahkum takası mümkün" dedi. Minsk Anlaşması'na atıfta bulunup 'ihanete uğradık' diyen Putin, Rusya'ya nükleer silahlarla saldırmaya cüret eden her ülkenin yeryüzünden silineceğini belirtti.
9.12.2022 Dünya
Doktor Kıyamet, kâbus senaryosunu açıkladı! İşte nükleer füzenin hedefi olacak ilk kent
Doktor Kıyamet, kâbus senaryosunu açıkladı! İşte nükleer füzenin hedefi olacak ilk kent Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş son sürat devam ediyor... Rusya'dan gelen nükleer uyarıların yankıları sürerken ABD'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Doktor Doom (Doktor Kıyamet) olarak da bilinen Nouriel Roubini, nükleer füzenin hedefi olacak ilk kenti açıkladı. Batı ile Rusya, Ukrayna'daki savaş nedeniyle tarihinin en gergin dönemini yaşıyor.
23.10.2022 Dünya
Stoltenberg: NATO'nun nükleer silah kullanmak zorunda kalabileceği koşullar son derece uzak
Stoltenberg: NATO'nun nükleer silah kullanmak zorunda kalabileceği koşullar son derece uzak NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından düzenlediği basın toplantısında, “NATO'nun nükleer silah kullanmak zorunda kalabileceği koşullar son derece uzak” ifadelerini kullanarak, “Rusya, nükleer bir savaşın kazanılamayacağını ve asla savaşılmaması gerektiğini biliyor” dedi.
13.10.2022 Dünya
DEAŞ liderlerinden Mahir El Agal öldürüldü! ABD duyurdu
DEAŞ liderlerinden Mahir El Agal öldürüldü! ABD duyurdu ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), DEAŞ terör örgütünün liderlerinden biri olan Mahir el-Agal’ın Suriye’de düzenlenen hava saldırısında öldürüldüğünü açıkladı.
12.07.2022 Dünya
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu...
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu... Bilim dünyasında çığır açan, adeta mucizeler gerçekleştiren benzersiz yeteneklere sahip bir cerrah... Kırlaşmış saçları, kocaman gülümsemesi, beyaz önlüğü ve yakışıklı yüzüyle fotoğrafı bile güven veriyor. Daha doğrusu güven veriyor-du. Ta ki herkesi kandırmayı başarmış bir dolandırıcı olduğu anlaşılana kadar... "Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyiz. En baştan başlayalım!
13.07.2022 Dünya
New York'tan 'nükleer saldırı' uyarısı geldi! Sosyal medyada paniğe neden oldu...
New York'tan 'nükleer saldırı' uyarısı geldi! Sosyal medyada paniğe neden oldu... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Rus devlet televizyonundan gelen nükleer tehdit sonrası New York'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Kısa sürede paniğe neden olan paylaşımda nükleer saldırı anında yapılacaklar anlatıldı. İşte dünyanın gündemine oturan o görüntüler...
12.07.2022 Dünya
Rus devlet televizyonundan dünyaya duyurdu: 3. Dünya Savaşı başladı!
Rus devlet televizyonundan dünyaya duyurdu: 3. Dünya Savaşı başladı! Ukrayna'daki Rusya işgali devam ederken Rus devlet televizyonu çok konuşulacak bir yayına imza attı. Ukrayna'daki savaşı değerlendiren Rus sunucu '3. Dünya Savaşı başladı' dedi. Kremlin'in güdümündeki kanalın yayınında NATO'ya da tehdit gibi bir uyarıda bulunuldu.
31.05.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında nükleer savaş uyarısı! 'İntihar olur' deyip kritik detayı açıkladı
Ukrayna-Rusya savaşında nükleer savaş uyarısı! 'İntihar olur' deyip kritik detayı açıkladı Ukrayna’yı işgal eden Rusya’nın nükleer kartı masaya sürmesi ile tüm dünyayı dehşete düşürdü. Rus ordusunun Zaporijya Nükleer Santrali'ne yönelik saldırısı, nükleer yok oluş endişelerini tekrar diriltti. Çernobil faciasını akıllara getiren olayın ardından uzmanlardan nükleer savaş uyarısı art arda geldi.
6.03.2022 Gündem
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy 'hayatımız buna bağlı' dedi ve dünyaya duyurdu
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy 'hayatımız buna bağlı' dedi ve dünyaya duyurdu Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ateşkes görüşmeşeri devam ederken açıklamalarda bulundu. Zelenskiy yaptığı açıklamada "Rus ordusu bizden çok daha büyük belki 5 kat daha büyük. Buraya naaşlarını yakmak için özel araçlar bile getirdiler.' ifadelerinde bulundu. Zelenskiy Rus annelere seslendi: Anneler lütfen gelin çocuklarınızı alın. Gencecik insanların yeri morglar olmamalı. Zelenskiy tüm dünyaya çağrıda bulundu 'Rusya durdurulmazsa daha çok fazla insan hayatını kaybedecek.' sözlerini kullandı.
3.03.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey. Biz provokasyonlara karşıyız” dedi.  
3.03.2022 Dünya
Nükleer saldırılardan nasıl korunulur? Nükleer saldırısı öncesinde hazırlık nasıl yapılır?
Nükleer saldırılardan nasıl korunulur? Nükleer saldırısı öncesinde hazırlık nasıl yapılır? Tüm dünya Rus Lider Putin’in nükleer adımını konuşuyor! Rusya'nın nükleer silahlar ve hipersonik füzeleri de kapsayan "caydırıcı güçlerini" özel savaş görevi durumuna geçirmesi endişelere neden olurken NATO Putin’in nükleer emri vermesini sert bir şekilde eleştirdi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Putin'in nükleer adımının "tehlikeli ve sorumsuzca" olduğunu söyledi. Dünya nefesini tuttu. Gözler Rusya Ukrayna müzakerelerine çevrildi. Pek çok kişi bu gelişmeler üzerine nükleer saldırılar, etkileri, sonuçları ve korunma yöntemlerini araştırıyor. Peki, Nükleer saldırılardan nasıl korunulur? Nükleer saldırısı öncesinde hazırlık nasıl yapılır? İşte detaylar…
28.02.2022 Gündem
Nükleer gaz maskesi fiyatları ne kadar? Nükleer saldırılardan korunmada nükleer gaz maskeleri etkili mi?
Nükleer gaz maskesi fiyatları ne kadar? Nükleer saldırılardan korunmada nükleer gaz maskeleri etkili mi? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in nükleer caydırıcı güçlerini özel savaş görevi durumuna geçilmesi dünyada endişe yaratıyor. Gözler Rusya’nın elinde bulunan nükleer slahlara çevrilirken, NATO, Putin'in nükleer adımının "tehlikeli ve sorumsuzca" olduğunu açıkladı. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "Bu açıklamasını sahadaki durumla birleştirince olay daha da ciddileşiyor" açıklamasının ardından pek çok kişi nükleer ve kimyasal saldırılara karşı kullanılabilecek gaz maskelerini araştırmaya başladı. Sıklıkla nükleer gaz maskesi fiyatlarını aramaları yapılıyor. Peki, Nükleer ve kimyasal saldırılara karşı korunmada nükleer gaz maskeleri etkili mi? Nükleer gaz maskesi fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları…
28.02.2022 Dünya
Rusya balistik füzeleri fırlattı dünya alarma geçti! Kritik bölgede peş peşe patlamalar meydana geldi...
Rusya balistik füzeleri fırlattı dünya alarma geçti! Kritik bölgede peş peşe patlamalar meydana geldi... Ukrayna ile Rusya arasında tansiyon artarken ABD Başkanı Joe Biden'dan kritik açıklamalar geldi. Rusya'nın saldırı kararı aldığına dair istihbarat bilgileri olduğunu belirten Biden, "Putin'in işgal etmeye karar verdiğine inanıyorum" ifadelerini kullanan Biden, 'Zelenskiy ülkeyi terk edecek mi? sorusuna ise "Bu onun kararı. Defalarca konuştuk. Diplomatik bir çözüm arayışında. Belki bu akıllıca bir şey olabilir ama onun kararı" şeklinde cevap verdi. Rus haber ajansı TASS'ın geçtiği bilgiye göre; Donetsk'te hükümet binası yakınında bir araçta patlama meydana geldi. Donetsk'te genel seferberlik emri verildi. Bir Ukrayna askeri, Rus yanlısı ayrılıkçılarla çıkan çatışmada hayatını kaybetti. Putin, "Belarus’ta gerçekleştirdiğimiz tatbikatlar kimse için bir tehdit oluşturmuyor” dedi. Putin ve Belarus lideri Lukaşenko’nun birlikte izlediği nükleer kapasiteli balistik ve seyir füzelerinin yer aldığı tatbikat başladı.
19.02.2022 Dünya
Çin'den dünyayı dehşete düşüren açıklama: İlk nükleer saldırıyı yapmaya hazır olmalıyız
Çin'den dünyayı dehşete düşüren açıklama: İlk nükleer saldırıyı yapmaya hazır olmalıyız Üst düzey Çinli diplomat Sha Zukang, AUKUS gibi yeni Pasifik ittifaklarının Çin'in daha agresif bir tavır alması gerektiği anlamına geldiğini savunarak Çin'in 'ilk nükleer saldırıyı yapmaya hazır olması gerektiğini' söyledi.
25.09.2021 Dünya
Ölümcül etkisi var! Sezyum 137 uyarısı, evden çıkmayın...
Ölümcül etkisi var! Sezyum 137 uyarısı, evden çıkmayın... Sahra Çölü'nden bu ayın başlarında Fransa'ya gelen toz, 1960 yılında bölgede gerçekleştirilen nükleer denemeden kalan sezyum 137 radyoaktif kalıntılarını da ülkeye taşıdı. Bu durum ilerleyen günlerde Türkiye'ye de Avrupa üzerinden beklenen toz taşınımı nedeniyle endişeye neden oldu. Olası taşınımda yapılması gerekenler ve alınacak önlemler ile ilgili açıklamada bulunan Dicle Üniversitesi Nükleer Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Bekir Taşdemir, "Toz bulutu içinde ne kadar sezyum 137 bulunduğu konusunda net açıklama yok; ancak olası durumda yüksek miktarda tespit edilmesi halinde halkın uyarılması gerekmektedir. Halkın gerekirse bu dönemde dışarı çıkmaması, camlarını açmaması ve bu havayı mümkün mertebe solumaması gerek" dedi.
3.03.2021 Gündem
Dünya korkunç felaketin kıyısından dönmüş! Nükleer kodlar tehlike altındaydı...
Dünya korkunç felaketin kıyısından dönmüş! Nükleer kodlar tehlike altındaydı... Gelen son dakika haberine göre; ABD'de başkanlık seçimlerinin ardından yaşanan kanlı kongre baskınının yankıları sürüyor. Bir yandan eski başkan Trump'ın baskındaki payı Senatoda'ki azil davasında tartışılırken bir yandan da baskının yeni ortaya çıkan görüntüleri sadece ABD'de değil tüm dünyada gündem olmaya devam ediyor.
13.02.2021 Dünya
ABD'de dehşete düşüren gelişme: Nükleer saldırı düzenleyebilir
ABD'de dehşete düşüren gelişme: Nükleer saldırı düzenleyebilir ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley ile Başkan Donald Trump'ın herhangi bir savaş başlatması veya nükleer bir saldırı düzenlemesini engellemeye yönelik tedbirleri ele alan bir telefon görüşmesi yaptıklarını açıkladı.
8.01.2021 Dünya
Putin 'yeni bir silah türü' demişti... İngiltere'den flaş uyarı!
Putin 'yeni bir silah türü' demişti... İngiltere'den flaş uyarı! İngiltere'nin Savunma İstihbarat Şefi Jim Hockenhull, Rusya'nın yıllarca dünyanın etrafında uçabilecek ve her an nükleer saldırı yapabilecek yeni Skyfall füzesi hakkında uyardı.
13.09.2020 Dünya
Hiroşima patlaması nedir? Hiroşima ve Nagazaki patlaması tarihi
Hiroşima patlaması nedir? Hiroşima ve Nagazaki patlaması tarihi ABD'nin, Eylül 1939-1945 arasında süren savaşın son yılında Hiroşima ve Nagazaki kentlerine atom bombası atması sonucu Japonya'nın teslim olmasının üzerinden 3 çeyrek asır geçti. Japonya’nın Hiroşima ve Nagazaki kentlerine farklı tarihlerde bomba atıldı. İki şehre atılan bombanın yaydığı radyasyon sonrali dönemlerde de birçok kişinin yayılan radyasyondan etkilenip hayatını kaybetmesine neden oldu. 200 binden fazla kişinin ölürken, yüz binlerce kişi de sakat kaldı. Nagazaki ve Hiroşima patlaması ne zaman oldu? Hiroşima patlaması nedir? Nagazaki ve Hiroşima patlaması tarihi…
6.08.2020 Gündem
'10 yıl içerisinde savaş çıkacak'
'10 yıl içerisinde savaş çıkacak' Uluslararası Kızılhaç Komitesi'nin (ICRC) araştırmasına göre, 1981-2000 arasında doğan ve "Milenyum Kuşağı" olarak adlandırılan gençlerin yarısından fazlası, gelecek 10 yılda nükleer saldırı yaşanmasından korkuyor.
20.01.2020 Dünya
Devlet televizyonundan uyarı! 'Gıda stoklayın'
Devlet televizyonundan uyarı! 'Gıda stoklayın' ABD ile Rusya arasında tırmanan krizin ardından Rusya Devlet Televizyonu halkı nükleer saldırı konusunda uyardı ve gıda stoklama tavsiyesinde bulundu. Haberde ayrıca ABD'de paniğin daha büyük olduğu vurgulandı.
12.04.2018 Dünya
ABD 'kıyamet günü' uçağını havalandırdı
ABD 'kıyamet günü' uçağını havalandırdı Dünya çapında askeri uçuşları görüntüleyen 'CivMilAir' sitesi, ABD’nin 'kıyamet günü' uçağı olarak bilinen E-4B Nightwatch uçağını havalandırdığını bildirdi. Sitedeki haritadan uçağın Indiana eyaletinin hava sahasında bulunduğu görülüyor.
12.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nükleer Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nükleer saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.