Nükleer Müzakere

Nükleer Müzakere

Son dakika nükleer müzakere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nükleer müzakere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nükleer müzakere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nükleer Müzakere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nükleer müzakere gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 nükleer müzakere haberi bulunmuştur. Tüm nükleer müzakere haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran Cumhurbaşkanı Reisi: Nükleer müzakereden kaçmayacağız
İran Cumhurbaşkanı Reisi: Nükleer müzakereden kaçmayacağız İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, ABD ile nükleer anlaşmaya bağımlı olmadıklarını söyleyerek, "Nükleer müzakereden kaçmayacağız" dedi.
8.10.2022 Dünya
Kuzey Kore'den Güney Kore'ye uyarı: Karışma!
Kuzey Kore'den Güney Kore'ye uyarı: Karışma! Kuzey Kore, Güney Kore'ye ABD ve Pyongyang yönetimi arasındaki nükleer müzakerelere karışmama uyarısında bulundu.
13.06.2020 Dünya
Trump ateş püskürdü:'Kaybedecek şeyi çok
Trump ateş püskürdü:'Kaybedecek şeyi çok ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un düşmanca davranması halinde kaybedecek çok şeyi olduğunu belirtti.
8.12.2019 Dünya
Kuzey Kore'den Donald Trump'ın açıklamalarına cevap: İlgilenmiyoruz!
Kuzey Kore'den Donald Trump'ın açıklamalarına cevap: İlgilenmiyoruz! Kuzey Kore, ABD Başkanı Donald Trump'ın, yakında Pyongyang lideri Kim Jong-un'la görüşebileceği imasına karşılık, ülkeye yararı olmayan görüşmelerle ilgilenmediklerini bildirdi.
18.11.2019 Dünya
Kuzey Kore 'provokatif' demişti: ABD ve Güney Kore'den 'tatbikat' kararı
Kuzey Kore 'provokatif' demişti: ABD ve Güney Kore'den 'tatbikat' kararı Güney Kore ve ABD'nin, Kuzey Kore ile yürütülen diplomasi çabalarına zarar vermemesi için ay sonunda düzenlemeyi planladıkları ortak askeri tatbikatı ertelediği bildirildi.
17.11.2019 Dünya
Kuzey Kore ABD'ye resti çekti!
Kuzey Kore ABD'ye resti çekti! Kuzey Kore, ABD tarafının düşmanca yaklaşımlarını değiştirmemesi halinde müzakere masasına tekrar oturmayacağını açıkladı.
6.10.2019 Dünya
ABD'ye yeşil ışık! Bu ayın sonunda...
ABD'ye yeşil ışık! Bu ayın sonunda... Kuzey Kore, ABD'ye nükleer görüşmelerin bu ayın sonunda yeniden başlaması yönünde yeşil ışık yaktı.
9.09.2019 Dünya
Dünyanın gözü orada! Kritik görüşme sonrası ilk açıklama
Dünyanın gözü orada! Kritik görüşme sonrası ilk açıklama ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey ve Güney Kore arasında bulunan "silahsızlandırılmış bölge"de Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile görüşmesinin ardından nükleer müzakere sürecinin sürdürüleceğini bildirdi. Trump, Kuzey Kore'yi temsil eden müzakerecilerden herhangi birinin öldüğü şeklindeki iddialara ilişkin de "Size esas adamın hayatta olduğunu söyleyebilirim. Umarım diğerleri de yaşıyordur." yorumunu yaptı.
30.06.2019 Dünya
İran ABD ile müzakere ihtimalini reddetti
İran ABD ile müzakere ihtimalini reddetti İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Müzakere ihtimali yok. Müzakere çağrısından önce ABD uluslararası kurallara uymalıdır" dedi.
16.05.2019 Dünya
Ruhani: Nükleer anlaşmayla İran 2 sene nefes aldı
Ruhani: Nükleer anlaşmayla İran 2 sene nefes aldı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD ile yapılan nükleer müzakerelerin yanlış olmadığını belirterek, anlaşma sayesinde ülkenin 2 sene rahat nefes aldığını ve milyarlarca dolar sermaye girişi sağlandığını söyledi.
4.12.2018 Dünya
İran'dan ABD'ye nükleer anlaşmaya dönmesi çağrısı
İran'dan ABD'ye nükleer anlaşmaya dönmesi çağrısı İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, nükleer anlaşmaya geri dönüşün ABD için "en iyi seçenek" olduğuna dikkati çekerek, AB ülkelerinin Trump'ın politikalarını bir dereceye kadar düzeltebileceğini ifade etti
23.08.2018 Dünya
Trump-Kim zirvesi için hazırlık toplantısı yapıldı
Trump-Kim zirvesi için hazırlık toplantısı yapıldı ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un 12 Haziran'da Singapur'da yapacağı zirvenin hazırlıkları sürüyor.
6.06.2018 Dünya
İran, son noktayı koydu! Çok kritik açıklama
İran, son noktayı koydu! Çok kritik açıklama İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, İran'ın bir daha nükleer müzakere masasına oturmayacağını açıkladı.
3.05.2018 Dünya
Trump'tan 'İran'la yeni bir anlaşmaya' açık kapı
Trump'tan 'İran'la yeni bir anlaşmaya' açık kapı ABD Başkanı Donald Trump, İran'la yeni bir nükleer anlaşma yapmak için kapıyı kapatmadığını ancak ABD'nin anlaşmadan çekilmesi durumunda bunun Kuzey Kore ile devam eden nükleer müzakere sürecini olumsuz etkilemeyeceğini savundu.
30.04.2018 Dünya
Son dakika... Ruhani: Trump baltalayamayacak
Son dakika... Ruhani: Trump baltalayamayacak İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani nükleer anlaşmayı savundu. Ruhani yaptığı açıklamada 'Trump anlaşmayı baltalayamayacak' dedi.
7.10.2017 Dünya
İsrail Başbakanı  Netanyahu'dan İran'a yaptırım talebi
İsrail Başbakanı Netanyahu'dan İran'a yaptırım talebi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, balistik füze denemeleri nedeniyle İran'a yaptırım istedi.
12.03.2016 Dünya
İranlı lider ABD ile müzakerelere karşı
İranlı lider ABD ile müzakerelere karşı İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, ABD ile nükleer müzakereler haricinde görüşmeyeceklerini söyledi.
9.09.2015 Dünya
Nükleer anlaşmaya destek büyüyor
Nükleer anlaşmaya destek büyüyor ABD Kongresi'nde anlaşmayı destekleyen senatörlerin sayısının 31'e yükseldi. ABD Başkanı Obama'nın vetosunu korumak için 34 senatörü ikna ekmesi gerekiyor
1.09.2015 Dünya
"Hamaney nükleer anlaşmadan memnun değil"
"Hamaney nükleer anlaşmadan memnun değil" İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in ülkenin önde gelen ve en köklü gazetelerinden Keyhan'daki temsilcisi ve gazetenin genel yayın yönetmeni Hüseyin Şeriatmedari, "Hamaney'in nükleer anlaşmadan hiçbir şekilde memnun olmadığını" ileri sürdü.
16.08.2015 Dünya
Devrim Muhafızları'ndan anlaşma yorumu
Devrim Muhafızları'ndan anlaşma yorumu İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Tümgeneral Caferi, nükleer müzakerelerde varılan anlaşmanın bazı kısımlarının ülkesinin kırmızı çizgileriyle çeliştiğini söyledi.
21.07.2015 Dünya
Dünya basını tarihi müzakereyi böyle gördü
Dünya basını tarihi müzakereyi böyle gördü İran ile BM Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesi ve 5+1 grubu arasında yürütülen nükleer müzakerelerde varılan anlaşma, dünya basınında "tarihi" olarak nitelendirildi.
14.07.2015 Dünya
"Birkaç saat içinde anlaşma sağlanabilir"
"Birkaç saat içinde anlaşma sağlanabilir" Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Ryabkov: "Bence, önümüzdeki birkaç saat içerisinde anlaşma sağlanabilir."
9.07.2015 Dünya
"Nükleer müzakere takvimi kutsal değil"
"Nükleer müzakere takvimi kutsal değil" İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Arakçi, nükleer müzakere sürecinin sonunda varılacak iyi bir anlaşmanın müzakere takviminden daha önemli olduğunu belirterek, "Önümüzde kutsal bir takvim yok" dedi.
8.07.2015 Dünya
İran'dan sert kırmızı çizgi açıklaması
İran'dan sert kırmızı çizgi açıklaması İran Cumhurbaşkanı Ruhani, “Ülkenin bilimsel ve askeri sırlarına erişim izni veren hiçbir anlaşmayı imzalamayız” dedi.
21.05.2015 Dünya
İran nükleer müzakere anlaşması için gün verdi!
İran nükleer müzakere anlaşması için gün verdi! İran Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Başmüzakereci Arakçi: "Bir kaç gün içinde nihai anlaşmanın ilk taslak metninin yazımını tamamlamayı hedefliyoruz"
2.05.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nükleer Müzakere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nükleer müzakere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.