Nina Agdal

Nina Agdal

Son dakika Nina Agdal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nina Agdal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nina Agdal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nina Agdal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nina agdal gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 nina agdal haberi bulunmuştur. Tüm nina agdal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yoga videosu olay oldu
Yoga videosu olay oldu Dünyaca ünlü manken Nina Agdal'ın Instagram'da yayınladıgı videosu olay oldu.
3.08.2019 Magazin
Kepçe kulak itirafı
Kepçe kulak itirafı Nina Agdal, Instagram hesabından, hakkında merak edilenleri yanıtladı.
25.07.2019 Magazin
Tarlada çırılçıplak poz verdi!
Tarlada çırılçıplak poz verdi! Dünyaca ünlü manken Nina Agdal'ın Instagram'da yaptığı son paylaşım olay oldu.
28.06.2019 Magazin
Nina Agdal yeni sevgilisi ile yakalandı!
Nina Agdal yeni sevgilisi ile yakalandı! Leonardo DiCaprio ile yaşadığı ilişkiyle adını duyuran Nina Agdal, ayrılık acısını çabuk atlattı.
10.08.2017 Magazin
Bella Hadid'den DiCaprio'ya: Tipim değilsin!
Bella Hadid'den DiCaprio'ya: Tipim değilsin! Çapkınlıklara başlayan Leonardo DiCaprio'ya Bella Hadid'den şoke eden cevap: Tipim değil. Ayrıca oldukça eski kafalı!
20.06.2017 Magazin
Nina Agdal ayrılık acısını çabuk atlattı!
Nina Agdal ayrılık acısını çabuk atlattı! Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio ile ilişkisi geçtiğimiz ay biten model Nina Agdal, önceki gün New York'ta objektiflere takıldı.
13.06.2017 Magazin
Aşktan arkadaşlığa
Aşktan arkadaşlığa Yaklaşık 1 yıldır birlikte olan Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio ile Danimarkalı model Nina Agdal’ın ayrıldıkları iddia edildi.
19.05.2017 Magazin
Nina nerede?
Nina nerede? Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio, önceki gün Malibu’da esmer bir kadınla samimi bir şekilde sohbet ederken görüntülendi.
14.05.2017 Magazin
Leonardo DiCaprio Nina'dan ayrılamıyor!
Leonardo DiCaprio Nina'dan ayrılamıyor! Dünyanın en çapkın ünlülerinden biri olan Leonardo DiCaprio, sevgilisi Nina Agdal'dan ayrılamıyor.
22.03.2017 Magazin
Aman Leo görmesin!
Aman Leo görmesin! Oscar ödüllü dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio’nun model sevgilisi Nina Agdal, Sports Illustrated Vibes Festivali’ne katıldı.
20.02.2017 Magazin
Nina Agdal'dan flaş itiraf: Sadece 40 dolar...
Nina Agdal'dan flaş itiraf: Sadece 40 dolar... 1992 doğumlu Danimarkalı model Nina Agdal, şöhrete uzanan yolculuğunu Maxim dergisine anlattı. Nina Agdal'ın çarpıcı açıklamaları haberimizde yer alıyor...
16.02.2017 Magazin
Havlu ile gizlendi
Havlu ile gizlendi Leonardo DiCaprio, paparazzilere yüzünü göstermemek için şekilden şekile girmeye devam ediyor...
4.01.2017 Magazin
Kamuflaj kralı Leonardo!
Kamuflaj kralı Leonardo! Oscarlı aktör Leonardo DiCaprio, paparazzilere yüzünü göstermemek için şekilden şekile giriyor.
4.01.2017 Magazin
Nina Agdal aileye girdi!
Nina Agdal aileye girdi! Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio, sevgilisi Nina Agdal'ı ailesiyle tanıştırdı.
25.11.2016 Magazin
Kaza aşıkları!
Kaza aşıkları! Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio ve model sevgilisi Nina Agdal trafik kazası geçirdi.
23.08.2016 Magazin
Aranan kız bulundu!
Aranan kız bulundu! Çapkınlıklarıyla ünlü Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio (41), görünüşe göre model sevgilisi Nina Agdal (24) ile gerçek bir aşka yelken açtı...
20.08.2016 Magazin
Göbekli Leo
Göbekli Leo Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio ve model sevgilisi Nina Agdal, neredeyse yaz başından bu yana tatil yapıyor...
16.08.2016 Magazin
Güzeller geçidi
Güzeller geçidi Dünyaca ünlü modeller Gigi Hadid, Lily Aldridge ve Nina Agdal, Sports Illustrated Dergisi’nin Miami sahilinde yapılan etkinliğine katıldılar...
19.02.2016 Magazin
Yeni yıla özel çekim!
Yeni yıla özel çekim! Yine çok seksi...
12.12.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nina Agdal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nina agdal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.