Nilhan Osmanoğlu

Nilhan Osmanoğlu

Son dakika NİLHAN OSMANOĞLU haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan NİLHAN OSMANOĞLU ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını NİLHAN OSMANOĞLU haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nilhan Osmanoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nilhan osmanoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 nilhan osmanoğlu haberi bulunmuştur. Tüm nilhan osmanoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müjdat Gezen 'hakaret' davasında beraat etti
Müjdat Gezen 'hakaret' davasında beraat etti Nilhan Osmanoğlu'na hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Müjdat Gezen beraat etti.
16.04.2019 Magazin
Müjdat Gezen, Abdülhamid’in torununa tazminat ödeyecek
Müjdat Gezen, Abdülhamid’in torununa tazminat ödeyecek Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid’in torunu Nilhan Osmanoğlu Vatansever’le ilgili Halk TV yayınıyla sarf ettiği sözler nedeniyle, Müjdat Gezen ile Halk TV tazminat ödemeye mahkûm edildi.
29.03.2019 Gündem
Abdülhamit'in torunundan Atatürk açıklaması
Abdülhamit'in torunundan Atatürk açıklaması Abdülhamit’in torunları tarafından başlatılan veraset davasıyla ilgili konuşan Orhan Osmanoğlu, ‘Devletimizi zarara sokmayız’ dedi
22.06.2017 Yaşam
Nilhan Osmanoğlu'ndan polemik yaratacak Atatürk çıkışı
Nilhan Osmanoğlu'ndan polemik yaratacak Atatürk çıkışı Sultan Abdülhamit'in 5. kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu, yine polemik yaratacak bir çıkışta bulundu. Bu defa sözleri Atatürk'le ilgili...
29.09.2021 Gündem
2. Abdülhamid'in torununun cenazesi omuzlarda taşınmadı
2. Abdülhamid'in torununun cenazesi omuzlarda taşınmadı Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid'in, torunu olan Bülent Osman, Fatih Cami haziresine defnedildi. Cenaze Fatih Sultan Mehmet'e saygı gereği bel hizasında taşındı.
29.09.2021 Gündem
Burhan Kuzu'dan Müjdat Gezen'e: Sanatçı bozuntusu
Burhan Kuzu'dan Müjdat Gezen'e: Sanatçı bozuntusu Anayasa Komisyonu eski başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, sanatçı Müjdat Gezen'in referandumda 'Evet' oyu vereceğini açıklayan Sultan 2'nci Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu için kullandığı ifadelere tepki gösterdi. Gezen için 'Sanatçı bozuntusu' değerlendirmesi yapan Kuzu, "Böyle çamur tipi adamlarla bir yere varılmaz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Fatih Altaylı, Galatasaray Adası'nın tapusunu gösterdi!
Fatih Altaylı, Galatasaray Adası'nın tapusunu gösterdi! Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programının yorumcusu Fatih Altaylı, Galatasaray Adası'nın tapusunu canlı yayında gösterdi. Altaylı, "Sultan 2. Abdülhamit, iktidarının son döneminde buraya el koydu. Galatasaray Adası hiçbir zaman Abdülhamit'e ait olmadı" dedi
24.09.2021 Galatasaray
Nilhan Osmanoğlu: Hak talep etmeyeceğim
Nilhan Osmanoğlu: Hak talep etmeyeceğim Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, yazılı bir açıklama yaparak eleştirilere cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
Nihal Osmanoğlu'na kötü haber: Suada dedesinin değilmiş
Nihal Osmanoğlu'na kötü haber: Suada dedesinin değilmiş Sultan II. Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu'nun hak iddia ettiği Galatasaray Adası'nın (Suada) tapu kayıtlarındaki ilk sahibinin Ermeni Mimarbaşı Serkiz Efendi olduğu ortaya çıktı. Ölümünün ardından el konulan mülkün 1948'de Serkiz Efendi'nin varisleri adına tescil edildiği, onların da Galatasaray Kulübüne sattığı ortaya çıktı.
24.09.2021 Galatasaray
II. Abdülhamit’in torunu Suada’yı istiyor
II. Abdülhamit’in torunu Suada’yı istiyor Osmanlı Padişahı Sultan II. Abdülhamit'in beşinci kuşak torunu olan Nilhan Osmanoğlu, canlı yayında Suada'dan hak iddia ettiklerini açıkladı.
24.09.2021 Galatasaray
Osmanlı torunu oyunu açıkladı
Osmanlı torunu oyunu açıkladı Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, referandum için "evet" dediğini belirterek "Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık." diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’ye karşı Başkanlık Okulları açılacak
FETÖ’ye karşı Başkanlık Okulları açılacak Hanedandan Nilhan Osmanoğlu geleceğin siyasilerini yetiştirmek için Başkanlık Okulları açmaya hazırlanıyor
3.01.2017 Eğitim
2'nci Abdülhamid'in torunu: Ailemizden biri siyasete girecek
2'nci Abdülhamid'in torunu: Ailemizden biri siyasete girecek Sultan 2'nci Abdulhamid'in beşinci kuşaktan torunu Nilhan Osmanoğlu, ailesinden birinin siyasete gireceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
200 euro ödenmedi şehzadenin kemikleri çukura atıldı
200 euro ödenmedi şehzadenin kemikleri çukura atıldı 1994’te Fransa’da hayatını kaybeden 2’nci Abdülhamid Han’ın torunu Mehmed Orhan Efendi’nin kemikleri, Nice belediyesi tarafından yıllık 200 euro mezarlık aidatı ödenmediği gerekçesiyle toplu mezarda bir çukura atıldı
29.09.2021 Gündem
Sultan yarışma koltuğunda!
Sultan yarışma koltuğunda! Kim Milyoner Olmak İster programında yarışan Osmanlı Sultanı bakın ne kadar kazandı?
12.09.2013 Televizyon
Yarışmada bir 'sultan'!
Yarışmada bir 'sultan'! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sürpriz bir konuğu var...
10.09.2013 Televizyon
Son Osmanlı doğdu!
Son Osmanlı doğdu! Hanzade bebek, yaşayan 14. Hanım Sultan oldu...
3.07.2013 Yaşam
Son Osmanlı düğünü
Son Osmanlı düğünü Görkemli düğün Osmanlı geleneklerine göre yapıldı
24.09.2012 Yaşam
Dolmabahçe'de düğün istedi
Dolmabahçe'de düğün istedi Sultan 2’nci Abdülhamid’in torunu Nilhan Osmanoğlu düğününü Dolmabahçe’de istediğini söyledi
5.08.2012 Yaşam
Sultan Nilhan nişanlandı
Sultan Nilhan nişanlandı 34’üncü Osmanlı Padişahı Sultan 2’inci Abdülhamid Han’ın 5’inci kuşaktan torunu Sultan Nilhan Osmanoğlu, Yıldız-Çadır Köşkü’nün bahçesinde Mehmet Behlül Vatansever ile nişanlandı...
28.04.2012 Yaşam
Sultan ve eşi tatilde
Sultan ve eşi tatilde Balayı için Akçakoca'yı seçen çift...
29.09.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nilhan Osmanoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nilhan osmanoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.