Nilay Deniz

Nilay Deniz

Son dakika nilay deniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nilay deniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nilay deniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nilay Deniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nilay deniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 nilay deniz haberi bulunmuştur. Tüm nilay deniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nilay Deniz en büyük tutkusunu açıkladı! 'Bir buçuk ayda...'
Nilay Deniz en büyük tutkusunu açıkladı! 'Bir buçuk ayda...' Son olarak Görkem Sevindik ile başrolleri paylaştığı 'Kahraman Babam' adlı dizide rol alan güzel oyuncu Nilay Deniz, açıklamalarda bulundu.
9.10.2021 Magazin
Nilay Deniz'e bir ayda yedi teklif!
Nilay Deniz'e bir ayda yedi teklif! Son olarak ‘Çatı Katı Aşk’ dizisinde rol alan oyuncu Nilay Deniz’e, bir ayda yedi teklif geldiği ortaya çıktı.
11.01.2021 Magazin
Nilay Deniz boşandıktan sonra hemen bunu yaptı
Nilay Deniz boşandıktan sonra hemen bunu yaptı Oyuncu Nilay Deniz, üç yıl önce evlendiği görüntü yönetmeni Erçin Karabulut’tan boşandı.
5.01.2021 Magazin
Ekranın yeni romantik ikilisi: Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz
Ekranın yeni romantik ikilisi: Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz Çatı Katı Aşk'taki romantik, eğlenceli ve komik sahneleri ile tam not alan Kirazcı ve Deniz, ekranın yeni romantik ikilisi olarak beğeni topluyor.
25.09.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk'ta Asaf'ın hamlesi ortalığı karıştırdı
Çatı Katı Aşk'ta Asaf'ın hamlesi ortalığı karıştırdı Kanal D’nin sevilen dizisi “Çatı Katı Aşk” artık cumartesi günleri izleyicisi ile buluşuyor.
4.09.2020 Televizyon
Zirvenin sahibi: Çatı Katı Aşk
Zirvenin sahibi: Çatı Katı Aşk Kanal D’de ekrana gelen ‘Çatı Katı Aşk’, dördüncü bölümüyle izleyicilerden tam not aldı.
2.08.2020 Televizyon
'Çatı Katı Aşk' Perşembe’nin birincisi!
'Çatı Katı Aşk' Perşembe’nin birincisi! Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”, reytinglere damgasını vurdu.
17.07.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk’ın çok konuşulacak karakterleri...
Çatı Katı Aşk’ın çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi "Çatı Katı Aşk" 09 Temmuz Perşembe akşamı başlıyor.
8.07.2020 Televizyon
'Komedisiyle dramı orantılı'
'Komedisiyle dramı orantılı' Kanal’D’de ekrana gelecek ‘Çatı Katı Aşk’ dizisi oyuncuları, projeyi anlattı. Nilay Deniz, “Komedisiyle dramı orantılı, tadında bir iş” dedi.
7.07.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk’ın setinden neşeli kareler
Çatı Katı Aşk’ın setinden neşeli kareler Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”, izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.
26.06.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk'tan yeni afiş!
Çatı Katı Aşk'tan yeni afiş! Kanal D’nin yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”ın üçüncü afişi de görücüye çıktı.
25.06.2020 Televizyon
“Çatı Katı Aşk”, ekrana gelmek için gün sayıyor…
“Çatı Katı Aşk”, ekrana gelmek için gün sayıyor… Tanıtımları ve hikayesi ile daha şimdiden izleyicinin ilgisini çeken dizinin oyunca kadrosu da adından söz ettiriyor.
20.06.2020 Televizyon
'Çatı Katı Aşk'ın afişi yayınlandı!
'Çatı Katı Aşk'ın afişi yayınlandı! Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”, izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.
17.06.2020 Televizyon
'Çatı Katı Aşk' izleyici ile buluşuyor!
'Çatı Katı Aşk' izleyici ile buluşuyor! Merakla beklenen 'Çatı Katı Aşk' dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.
14.06.2020 Televizyon
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
Çatı Katı aşıkları buluştu!
Çatı Katı aşıkları buluştu! Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”ın oyuncuları fotoğraf çekiminde bir araya geldi.
8.06.2020 Televizyon
'Çatı Katı Aşk' yakında Kanal D'de başlıyor
'Çatı Katı Aşk' yakında Kanal D'de başlıyor Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”, yakında izleyici ile buluşacak.
27.05.2020 Televizyon
Nilay Deniz arkadaşıyla tatilde
Nilay Deniz arkadaşıyla tatilde Mor Menekşeler’, ‘Behzat Ç.’, ‘20 Dakika’, ‘Ateş Böceği’ ve ‘Kalk Gidelim’ dizilerinde rol alan Nilay Deniz, Eylül 2017’de görüntü yönetmeni Erçin Karabulut ile nikah masasına oturmuştu. Yeni sezon öncesi tatile çıkan oyuncunun tercihi Bodrum oldu. Kendisine eşi değil, sosyal medya fenomoni Merve Öktem eşlik etti
13.06.2019 Magazin
Usta oyuncu Kalk Gidelim'de
Usta oyuncu Kalk Gidelim'de Kalk Gidelim’in deneyimli oyuncu kadrosuna ünlü bir isim daha katıldı.
27.02.2019 Televizyon
Nilay Deniz, ‘Kalk Gidelim’de
Nilay Deniz, ‘Kalk Gidelim’de ‘Kalk Gidelim’ dizisinin oyuncu kadrosuna Nilay Deniz katıldı. Deniz, TRT1'de yayınlanan dizide 'Nehir' karekterine hayat verecek.
23.01.2019 Televizyon
2017’nin en iyi çıkış yapanları
2017’nin en iyi çıkış yapanları KızlarSoruyor sitesi bu yıl ekranın genç oyuncuları arasında en iyi çıkış yapanları oylarla belirledi. Aleyna Solaker ve Berk Atan en çok oy alan iki oyuncu oldu
30.12.2017 Magazin
Okan’dan ilk stand up
Okan’dan ilk stand up ‘İstanbul Komedi Festivali’nin üçüncü gününde oyuncu Okan Çabalar, önceki akşam Uniq BKM Mutfak’ta sahne aldı.
15.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nilay Deniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nilay deniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.