Nikki Haley

Nikki Haley

Son dakika nikki haley haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nikki haley ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nikki haley haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nikki Haley

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nikki haley gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 nikki haley haberi bulunmuştur. Tüm nikki haley haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump döneminde başkan yardımcısı olan Mike Pence, 2024’te gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde resmen aday oldu.
5.06.2023 Dünya
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken...
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken... Son dakika haberine göre; ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'in şiddet eylemlerini "meşru müdafaa" olarak nitelendirmesine partisindeki birçok isimden ağır eleştiriler geldi. Özellikle Alexandria Ocasio-Cortez, Marc Pocan ve Jamaal Bowman'ın açıklamaları Biden'a ağır darbe oldu.
13.05.2021 Dünya
Trump için noktayı koydu: Artık partide yeri yok
Trump için noktayı koydu: Artık partide yeri yok ABD'nin eski Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Cumhuriyetçi Partinin geleceğinde artık eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yerinin olmadığını düşündüğünü belirtti.
12.02.2021 Dünya
BM açıkladı! O ülke en fazla kınanan...
BM açıkladı! O ülke en fazla kınanan... İsrail, Filistin'i işgali ve işgal altındaki Filistin topraklarındaki insan hakları ihlalleri ve yasa dışı yerleşim birimleri nedeniyle 2018'de de Birleşmiş Milletler'de (BM) "en fazla kınanan" ülke oldu.
31.12.2018 Dünya
"Selman, Netanyahu ile el sıkışma hazırlığında"
"Selman, Netanyahu ile el sıkışma hazırlığında" Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, ABD nezdinde Cemal Kaşıkçı cinayetinin hasar verdiği imajını toplamak için İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile el sıkışmaya hazırlandığı iddia edildi.
14.12.2018 Dünya
Son dakika... Cinayetin sorumlusu Selman!
Son dakika... Cinayetin sorumlusu Selman! ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili konuştu. ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Haley cinayetin sorumlusunun Selman olduğunu belirtti.
12.12.2018 Dünya
'ABD Pakistan'a bir dolar bile vermemeli!'
'ABD Pakistan'a bir dolar bile vermemeli!' ABD'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley, "ABD, Pakistan'a kendine çekidüzen verene kadar bir dolar bile vermemeli." dedi.
11.12.2018 Dünya
Trump resmen açıkladı!
Trump resmen açıkladı! ABD Başkanı, beklendiği gibi Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Heather Nauert'i BM temsilciliğine aday gösterdi. Trump, Adalet Bakanlığı için ise William Barr'ı aday göstereceğini duyurdu.
7.12.2018 Dünya
Trump, Nauert'i atayacak!
Trump, Nauert'i atayacak! Trump’ın, ABD'nin BM Daimi Temsilcisi olarak Nauert'i atayacağı iddia edildi.
7.12.2018 Dünya
BM Genel Kurulu ABD'nin karar tasarısını reddetti!
BM Genel Kurulu ABD'nin karar tasarısını reddetti! Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, ABD'nin Hamas'ın kınanmasını isteyen ve iki devletli çözümden bahsetmeyen karar tasarısını reddetti.
6.12.2018 Dünya
ABD'den Rusya'ya uyarı: Asla kabul edilmemeli!
ABD'den Rusya'ya uyarı: Asla kabul edilmemeli! ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, ''Rusya'nın Ukrayna'nın Kerç Boğazı'ndan yasal geçişini engellemesi, uluslararası hukuku ihlal ediyor. Bu küstah eylem, uluslararası toplum tarafından kınanmalı ve asla kabul edilmemeli.'' dedi.
26.11.2018 Dünya
Tarihi karar! ABD ilk kez 'hayır' dedi...
Tarihi karar! ABD ilk kez 'hayır' dedi... ABD, önceki senelerde çekimser kaldığı İsrail'in Golan Tepeleri'ni işgalini kınayan BM Genel Kurulu kararı için oylamada bu yıl ilk kez 'hayır' dedi.
16.11.2018 Dünya
ABD'de bomba iddia! Trump onu istiyor...
ABD'de bomba iddia! Trump onu istiyor... ABD Başkanı Donald Trump'ın, Nikki Haley'nin istifa kararının ardından, Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi adayının Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert olduğu iddia edildi.
1.11.2018 Dünya
"Kızına iltimas geçiyor derler"
"Kızına iltimas geçiyor derler" ABD Başkanı Trump, istifasını kabul ettiği ülkesinin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley'in yerine kimin atanacağı yönündeki tartışmalara ilişkin, "İvanka (Trump) da olurdu ama 'kızına iltimas geçiyor' derler." açıklamasını yaptı.
10.10.2018 Dünya
Son dakika... Trump, Haley'in istifasını kabul etti!
Son dakika... Trump, Haley'in istifasını kabul etti! ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, istifasını sundu. Trump Haley'in istifasını kabul etti.
9.10.2018 Dünya
Mike Pompeo ve Nikki Haley'den Kuzey Kore çıkışı
Mike Pompeo ve Nikki Haley'den Kuzey Kore çıkışı ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, nükleer silahsızlanmayı tamamlayana kadar Kuzey Kore'ye yönelik ekonomik yaptırımların azaltılmayacağını açıkladı. ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore konusunda "yarım yamalak önlemler" ile ilgilenmediğini söyledi
23.09.2018 Dünya
Erdoğan’dan Birleşmiş Milletler zirvesinde 6 mesaj
Erdoğan’dan Birleşmiş Milletler zirvesinde 6 mesaj Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda hitap edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye, terörle mücadelede işbirliği, mülteci sorununda yük paylaşımı, ticaret savaşları Filistin ve BM’de yapısal reform konularında kritik mesajlar verecek
23.09.2018 Gündem
İran'a şok suçlama: Balistik füze...
İran'a şok suçlama: Balistik füze... ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, İran'ın son aylarda Irak'a karşı agresifliğini artırdığını iddia ederek, "İran'ın Irak'taki destekçileri açıkça eğitim alıyor, Tahran'dan gelen silahları kullanıyor. İran rejiminin bu destekçilere son günlerde balistik füze desteği yaptığı da gelen haberler arasında." dedi.
20.09.2018 Dünya
ABD BMGK'yi acil toplantıya çağırdı
ABD BMGK'yi acil toplantıya çağırdı ABD, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni (BMGK), bazı ülkelerin Kuzey Kore'ye yönelik yaptırımları "baltaladığı ve engellediği" gerekçesiyle acil toplantıya çağırdı.
15.09.2018 Dünya
ABD'den Rusya'ya suçlama
ABD'den Rusya'ya suçlama ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Kuzey Kore yaptırımlarını izleyen heyetin, Rusya'nın baskısına boyun eğdiğini savundu.
14.09.2018 Dünya
İngiltere'den İdlib açıklaması: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kesinlikle katılıyoruz
İngiltere'den İdlib açıklaması: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kesinlikle katılıyoruz İngiltere'nin BM Daimi Temsilcisi Pierce, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Wall Street Journal'da İdlib ile ilgili kaleme aldığı makaleye atıfta bulunarak ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kesinlikle katılıyoruz.'' dedi. BM Genel Sekreteri Guterres, Türkiye, Rusya ve İran'a İdlib'de savaşı önleme ve sivillerin korunması için hiçbir çabayı boşa çıkarmama çağrısı yaptı.
11.09.2018 Dünya
ABD'den flaş açıklama: İdlib'de 100'den fazla hava saldırısı düzenlendi
ABD'den flaş açıklama: İdlib'de 100'den fazla hava saldırısı düzenlendi ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Rusya ve Esed rejiminin İdlib'de 100'den fazla hava saldırısı düzenlediğini belirtti.
11.09.2018 Dünya
BM tarihinde bir ilk! Yolsuzluk oturumu yapıldı
BM tarihinde bir ilk! Yolsuzluk oturumu yapıldı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) yaptığı konuşmada, yolsuzluğun çatışmaları tetikleyebileceğine ve çatışmalar arttıkça da yolsuzluğun arttığına dikkati çekti.
10.09.2018 Dünya
‘Türkiye kurtarır’
‘Türkiye kurtarır’ İdlib gündemiyle toplanan BM Güvenlik Konseyi’nde konuşan BM Suriye Özel Temsilcisi de Mistura ile Fransız temsilci Türkiye’nin kentte bulunan silahlı gruplara sivillerin yaşadığı yerleri terk etmeleri için mesaj yollaması çağrısı yaptı
8.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nikki Haley ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nikki haley haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.