Nihat Kantemir

Nihat Kantemir

Son dakika nihat kantemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nihat kantemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nihat kantemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihat Kantemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihat kantemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 nihat kantemir haberi bulunmuştur. Tüm nihat kantemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu cinayetine 18 yıl hapis cezası!
Oyuncu cinayetine 18 yıl hapis cezası! İstanbul Küçükçekmece’deki evinin önünde öldürülen Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncularından Nihat Kantemir’in öldürülme olayı ile ilgili davadan karar çıktı...
3.04.2015 Yaşam
Kurtlar Vadisi oyuncusunun cinayetinde karar çıktı!
Kurtlar Vadisi oyuncusunun cinayetinde karar çıktı! Dizi oyuncusu Nihat Kantemir'i Küçükçekmece'deki evinin önünde öldürdüğü iddia edilen sanık Mukadder Nas, 18 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
3.04.2015 Yaşam
Dizi oyuncusu, film gibi olayın kurbanı olmuş!
Dizi oyuncusu, film gibi olayın kurbanı olmuş! Oyuncu Nihat Kantemir’e, komşu kadının “saplantılı” bir şekilde aşık olduğu, reddedilince de kocasına “Bana tecavüz etti” yalanını söyleyerek öldürttüğü ortaya çıktı...
8.07.2014 Yaşam
Dizi oyuncusunu bakın neden öldürmüş?
Dizi oyuncusunu bakın neden öldürmüş? Küçükçekmece'de evinin önünde dizi oyuncusu Nihat Kantemir'i öldürdüğü iddia edilen 2 sanık hakkında "tasarlayarak öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
8.07.2014 Yaşam
'Eşime tecavüz etti!'
'Eşime tecavüz etti!' Ünlü oyuncunun katil zanlısından şok savunma
30.03.2014 Magazin
Cinayette 1 gözaltı!
Cinayette 1 gözaltı! Kurtlar Vadisi Pusu'da rol alan genç oyuncu saldırıya uğradı
26.03.2014 Magazin
Kurtlar Vadisi oyuncusunu öldürdüler!
Kurtlar Vadisi oyuncusunu öldürdüler! Genç oyuncuya 14 el ateş edildi...
26.03.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nihat Kantemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihat kantemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.