Hazal Kaya'dan 'Nihal' itirafı! 'Para var huzur yok'
Hazal Kaya'dan 'Nihal' itirafı! 'Para var huzur yok' Başrollerini Onur Tuna ve Enis Arıkan ile paylaştığı 'Benden Ne olur' filminde rol alan Hazal Kaya, Onedio'nun YouTube kanalına konuk oldu. Hayranlarının merak ettiklerini cevaplayan güzel oyuncu, Türk televizyon tarihine damga vuran 'Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği Nihal karakteri ile ilgili itirafıyla adından söz ettirdi.
26.01.2022 Magazin
Kendisine 'Nihal' diyen Müjdat Gezen'e cevap!
Kendisine 'Nihal' diyen Müjdat Gezen'e cevap! Kendisine "Nihal" diyen Müjdat Gezen'e sert sözlerle yüklenen Nihat Doğan, "Odam sana açık. Gel göstereyim Nihal mi Nihat mı olduğumu" dedi.
1.03.2017 Magazin
Nihal'in şarkısı, ekran başındakilere eziyet oldu
Nihal'in şarkısı, ekran başındakilere eziyet oldu Survivor'dan elenen Nihal Candan, katıldığı Survivor Panorama'da canlı yayındaki şarkı performansıyla kulakları tırmaladı.
3.05.2016 Sinema-Dizi
Survivor'da Semih ve Nihal birbirine girdi!
Survivor'da Semih ve Nihal birbirine girdi! Survivor 2016'nın 6 Mart Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Gönüllüler takımı dokunulmazlık sırasında birbirine girdi.
18.03.2016 Sinema-Dizi
Nihal ve Ayşenur ilk günden kapıştılar
Nihal ve Ayşenur ilk günden kapıştılar İşte Benim Stilim All Star'ın 30 Ağustos akşamı yayınlanan bölümünde Nihal ve Ayşenur birbirlerinin isimleri konusunda laf dalaşına girdiler.
1.09.2015 Sinema-Dizi
'Uçurun beni Acun bey!'
'Uçurun beni Acun bey!' TV8 ekranlarının magazin programı Bu Tarz Benim'in bu haftaki konuğu Acun Ilıcalı oldu. Yarışmacılardan Nihal Candan, Ilıcalı'ya "Uçurun beni Acun Bey!" dedi.
9.02.2015 Sinema-Dizi
Kenan’ı şok eden gelişme
Kenan’ı şok eden gelişme Beğeniyle izlenen dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yeni bölüm fragmanları yayınlandı...
9.04.2012 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri