Nfc

Nfc

Son dakika NFC haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan NFC ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını NFC haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nfc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nfc gelişmeleri de dahil olmak üzere 380 nfc haberi bulunmuştur. Tüm nfc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek, 2024 Apple Pay Türkiye'ye gelecek mi?
Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek, 2024 Apple Pay Türkiye'ye gelecek mi? KVKK'da yapılan değişikliğe göre, yurtdışı kuruluşlu global şirketler, bünyelerinde tuttukları kullanıcılara ait kişisel verileri kendi ülkelerinde barındırabilecek. Resmi Gazete 12 Mart 2024 sayısında yayınlanan yeni KVKK değişiklikleri yurtdışında faaliyet gösteren firmaların müşteri verilerini yurt dışına aktarmalarına imkân veriyor. Bu değişiklikten sadece yeterlilik kararı bulunan firmalar yararlanacak. Peki, Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek 2024, Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'de açılacak mı? İşte Apple Pay Türkiye kullanımı…
12.03.2024 Gündem
Super Bowl kim kazandı 2024? Super Bowl 2024 şampiyonu kim oldu?
Super Bowl kim kazandı 2024? Super Bowl 2024 şampiyonu kim oldu? Amerika’da en önemli spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl’da San Francisco 49ers ile Kansas City Chiefs takımları 58. kez yapılan finalde karşı karşıya geldi. Peki, Super Bowl kim kazandı 2024? Super Bowl 2024 şampiyonu kim oldu?
12.02.2024 Şampiy10
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır?
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır? Teknoloji günümüzde durmadan gelişmeye devam ederken, birçok farklı ürün hayatımıza dahil olmaya başladı. Bazı eşyaları kayıp etme veya konulduğu yeri hatırlamama durumları birçok insan tarafından yaşanmaktadır. İşte bu noktada Airtag ürünü devreye giriyor.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Kredi kartı kullananların hesabından para çekiyorlar! Akılalmaz yöntem
Kredi kartı kullananların hesabından para çekiyorlar! Akılalmaz yöntem Temassız kart kullananlara uzman uyarısı! Kalabalık ortamda ‘NFC’ teknolojisiyle siz farkında olmadan her an kartınızdan para çekebilirler. Tedbir olarak kartlarınızı korumalı cüzdanlarda saklayın, kalabalık ortamlara girdiğinizde de uyanık olun.
20.10.2023 Ekonomi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi Herkese merhaba. Bugün oldukça renkli bir konukla sizlerleyim. İki markanın özel işbirliğiyle ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Realme 10 pro 5G Coca - cola edition yanımda. Kutusundan, dış tasarımına ve ara yüzüne kadar oldukça dikkat çekici olan bu telefon dünyada sadece 1000 tane üretilmiş. Gelin bu sınırlı sayıda üretilen cihaza yakından bakalım.
11.08.2023 Advertorial
Nfc Nasıl Kullanılır? Nfc Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Nfc Nasıl Kullanılır? Nfc Kullanırken Yapılması Gerekenler... Akıllı telefonlarda bulunan NFC özelliğinin kolaylık sağlayan bir özellik olduğu bilinmektedir. NFC, Near Field Communication kelimesinin kısaltması olarak bilinmektedir. Kelimenin Türkçe anlamı ise Yakın Alan İletişimi olarak ifade edilebilir. NFC, telefonunuzun yakınında bulunan farklı bir cihazla temas ettirilmeden iletişim kurulmasını sağlamaktadır. NFC özelliğinin kullanılabilmesi için ise telefonun ilgili cihaza yaklaşık 4 santimetre kadar yaklaştırılması gerekmektedir. 
4.07.2023 Eğitim
Kusursuz pasaport basan çete iş başında basıldı
Kusursuz pasaport basan çete iş başında basıldı İstanbul Fatih’te sahte pasaport ve kimlik basıldığı yönünde ihbar alan polis, önceki gün ev görünümündeki bir atölyeye operasyon düzenledi.
1.06.2023 Gündem
Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 Halftime Show’da (devre arası gösteri) kimler sahne olacak, Rihanna mı?
Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 Halftime Show’da (devre arası gösteri) kimler sahne olacak, Rihanna mı? Super Bowl 2023 ne zaman, Super Bowl devre arası gösteride kimler sahne olacak?  Rihanna sosyal medya paylaşımıyla Super Bowl’da performans sergileyeceğini onayladı. Super Bowl 2023 Halftime Show’da Rihanna hayranlarıyla hasret giderecek. Dünyanın en yüksek bütçeli spor organizasyonu Super Bowl'un tarihi söz konusu paylaşımın ardından merak edildi. Peki, Super Bowl ne zaman, Super Bowl 2023 saat kaçta, hangi kanalda?
26.09.2022 Şampiy10
VakıfBank’ta yeni dönem başladı! Kapsam genişletildi
VakıfBank’ta yeni dönem başladı! Kapsam genişletildi VakıfBank harekete geçti. Baka müşterilerini yakından ilgilendiren bir yeniliği hayata geçirdi. Uzaktan müşteri olma dönemi başladı “Dijital kolaylaştırır” yaklaşımıyla farklı müşteri segmentlerini dijitalleşme yolculuklarında destekleyen VakıfBank, 2021’de bireysel müşteriler için devreye alınan uzaktan müşteri olma uygulamasını şahıs şirketleri için de hayata geçirdi.
27.05.2022 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık...
ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık... ING Türkiye harekete geçti ve resmen duyurdu! Yeni hizmet hayata geçirildi. Müşteri olacak yüz binleri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Esnaf ve şahıs işletmelerine yönelik yeni dönem başladı. ING’li olmak isteyen işletmelerin şubeye gitmelerine gerek yok; artık uzaktan müşteri olabilecekler. KOBİ’e-Turuncu ya da ING KOBİ Anında Kredi başvurusunda bulunarak uzaktan müşteri olan işletmeler vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkanından faydalanacak. Dijital kanallar üzerinden avantajlı kredi fırsatları da sunuluyor. Öte yandan TL, dolar, euro ve İngiliz sterlini birikimlerinde 90 gün boyunca yüksek oranda faiz tanımlanıyor.
28.04.2022 Ekonomi
İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Hesabı olanları kapsıyor: Taksitli nakit avans, EFT, havale...
İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Hesabı olanları kapsıyor: Taksitli nakit avans, EFT, havale... İş Bankası harekete geçti ve yeni gelişmeyi resmen duyurdu! Tüm yeni müşterileri kapsıyor. Yeni ayrıcalıklar hizmete sunuldu. İş bankası, İşCep’te yer alan ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ özelliğini kullanarak hesap açan müşterilere yönelik özel ayrıcalıklar sunulduğunu açıkladı. Şubeye gitmeden dakikalar içerisinde banka müşterisi olunabiliyor. Bu yolla müşteri olanlardan 1 yıl boyunca havale ve EFT ücreti alınmayacak. Nakit ihtiyacı olan müşteriler ise 1500 TL'ye kadar 5 ay vadeli taksitli nakit avans kullanma imkanına da sahip olabiliyor. Öte yandan müşteriler kartları ile yapacakları ilk alışverişte 200 lira MaxiPuan kazanacaklar.
14.03.2022 Ekonomi
İstanbul’da cep telefonuyla toplu ulaşım devri!
İstanbul’da cep telefonuyla toplu ulaşım devri! İstanbullular için ulaşımda artık bir cep telefonu yeterli. Yeni İstanbulkart Mobil, ulaşımın yanı sıra marketlerden müzelere, online alışverişten taksilere, kafe-restoranlardan akaryakıt istasyonlarına, perakendeden eğlence sektörüne birçok alanda ödeme aracı olarak kullanılacak. Kullanıcılar ulaşım ödemelerini cep telefonundaki bir uygulama üzerinden QR kod kullanarak kolayca yapabilecek.
9.02.2022 Gündem
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve  Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar!
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar! Android 12 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu. Google, I/O 2021 etkinliğinde tanıtılan Android 12 için akıllı telefon üreticilerinin hazırlıkları sürüyor. Akıllı telefon devi Samsung'un bazı modellerine Android 12 için onay verdi. Xiaomi Android 12 güncellemesini c, Redmi ve POCO modellerinde dağıtmaya başladı. Peki, Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 güncellemesi alacak modeller...
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması... VakıfBank resmen duyurdu. Kredi ve mevduat hesapları ile ilgili açıklama yapıldı. Bankada hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. VakıfBank'tan yapılan açıklamada nakdi ve gayrı nakdi krediler yoluyla ülke ekonomisine sağlanan finansman desteğinin yıllık bazda yüzde 21 artarak 614 milyar TL’yi aştığı bildirildi. Öte yandan banka 2021 yılının 9 aylık döneminde 2 milyar 178 milyon TL net kâr elde etti. Mevduat hesapları ile ilgili de yapılan diğer bir açıklamada, müşteriler için uygun mevduat ürünleri geliştirildiği belirtilerek günlük mevduat ürünü Arı hesabı, Sky Mevduat Hesabı ve dijital kanallardan sunulan kampanyalar sayesinde toplam tasarruf mevduatının yüzde 31 arttığı belirtildi.
5.11.2021 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Tüm müşterileri kapsıyor! Şifreler, ödeme ve...
ING Türkiye resmen duyurdu! Tüm müşterileri kapsıyor! Şifreler, ödeme ve... ING Türkiye resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka şifreler, banka müşterisi olma, karekodla ödeme yapma, para alıp gönderme ve yeni sigorta ürünleri gibi yeni özelliklerini hayata geçirdi. ING Türkiye, mobil uygulamasına yeni özellikler eklendiğini bildirdi. Banka, yapılan yeni güncellemelerle müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. İşte o özellikler...
27.10.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Tüm müşterilerini ilgilendiriyor...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Tüm müşterilerini ilgilendiriyor... Yapı Kredi bankası duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Maliyetleri en aza indiriyor. ATM’ye göre yüzde 50 tasarruf sağlıyor. Tüm Türkiye’de başlıyor. Yapı Kredi, kısa süre önce DN SeriesTM ATM’leri kullanıma sunarak, sektördeki en son self-servis teknolojisine yükselttiğini duyurdu.
22.10.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu, yeni karar! Kredi kartlarıyla...
DenizBank resmen duyurdu, yeni karar! Kredi kartlarıyla... DenizBank harekete geçti ve resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri ilgilendiriyor. Hayata geçirildi. DenizBank'tan yeni uygulamaya ilişkin açıklama yapıldı. Tüm temassız kredi kartlarıyla ödeme yapılabiliyor. Taksi şoförlerinin telefonları artık POS cihazı gibi ödeme kabul cihazına dönüşüyor. BiTaksiPOS uygulamasını duyuran DenizBank, tanıtıma özel olarak yüzde 50 indirim yapılacağını da duyurdu. İndirim DenizBank kredi kartıyla 11 Ekim-11 Kasım tarihleri arasında yapılacak ilk harcamaya özel olacak.
12.10.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Yüzde 34 yükseldi, hesabı olan herkes...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Yüzde 34 yükseldi, hesabı olan herkes... Yapı Kredi resmen duyurdu. Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. 350 liraya yükseldi. Yüzde 34 arttı. Dev bankadan Yapı Kredi kartları ile ilgili açıklama yapıldı. Kredi kartı, banka kartı ve NFC mobil ödeme ile şifresiz temassız ödeme limiti önce 250 TL'ye, ardından 350 TL'ye yükseltildi. Kartlarla yapılan her 3 peşin fiziki işlemden 2’si temassız ödendi. Restoran harcamaları 2021’in ilk 8 ayında bir önceki yıla göre yüzde 34 artarak, pandemi öncesi seviyesinin de üzerine çıktı.
1.10.2021 Ekonomi
Xiaomi Mi Mix 4 global pazara hazırlanıyor
Xiaomi Mi Mix 4 global pazara hazırlanıyor Xiaomi tarafından geçtiğimiz hafta tanıtılan ve sadece Çin pazarında satışa sunulan Mi Mix 4’ü bekleyenler için sevindirici bir haber paylaşıldı.
22.08.2021 Bilim ve Teknoloji
İş Bankası resmen duyurdu! 3 ay ücretsiz, 10 bin TL limiti var
İş Bankası resmen duyurdu! 3 ay ücretsiz, 10 bin TL limiti var İş Bankası harekete geçti. Yeni uygulama başlıyor. 3 ay boyunca ücret ödenmeyecek. Limit 10 bin lira olarak belirlendi. Başvuru için son gün ise 31 Ağustos. Dev bankadan yapılan açıklamada kampanyanın detayları paylaşıldı. Türkiye İş Bankası, ödeme çözümlerine yeni eklediği POS’um Cepte ile NFC özellikli Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla veya tabletlerle temassız özellikli banka/kredi kartlarından ödeme alınmasını da mümkün hale getiriyor.
20.08.2021 Ekonomi
Para iadesi yapılıyor, sonraki gün hesaba yatıyor! 2 bin lira...
Para iadesi yapılıyor, sonraki gün hesaba yatıyor! 2 bin lira... Para iadesi yapılıyor, ücret alınmıyor. Sonraki gün para hesaba aktarılıyor. Dev banka resmen duyurdu. Yeni banka müşterisi olacaklar için iki kampanya başlatıldı. 31 Ağustos'a kadar geçerli. Şubeye gitmeye gerek yok. Görüntülü görüşmeyle uzaktan müşteri olacaklar için Kuveyt Türk alışverişlerde para iadesi ve masrafsız para çekme fırsatını açıkladı. Uzaktan hesap açan müşteriler her ay üç defa olmak üzere ATM'lerden 2 bin liraya kadar masrafsız para çekebilecek. Ayrıca yıl sonuna kadar her ay ilk kez yapılan alışverişlerde para iadesi yapılacak. Sonraki gün para hesaba aktarılacak.
3.08.2021 Ekonomi
QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru...
QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru... QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru. Dev banka müşterisi olanlar için açıklama yaptı. Ve belli oldu Avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler için detaylar adım adım anlatıldı. Görüntülü görüşme ile banka müşterisi olan herkes için kredi fırsatı sunuldu. 3 ay ödeme yapılmayacak. 3 yıl vadeli kredide faiz oranları yüzde 1,39'dan başlıyor. Kredinin detayları...
12.05.2021 Ekonomi
Yapı Kredi'den flaş karar 350 liraya yükseltti
Yapı Kredi'den flaş karar 350 liraya yükseltti Yapı Kredi bankasından dikkat çeken karar! Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre banka, küresel çapta tüm yaşamı etkileyen koronavirüs (Kovid-19) salgını ile ilgili olarak aldığı önlemlerle müşterilerini desteklemeye devam ediyor. Yapı Kredi, temassız ödemelerde şifresiz işlem limitini 250 TL’den 350 TL’ye yükseltti.
12.05.2021 Ekonomi
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar Kredi, kredi kartı ve banka hesapları ile ilgili flaş açıklama. Herkesi ilgilendiriyor. Yeni düzenleme hayata geçirildi. QNB Finansbank resmen duyurdu. Artık bankaya gitmeye gerek yok. Banka müşterisi olmak isteyen kişilere yönelik yeni adım atıldı. İşlemler uzaktan gerçekleştiriliyor. Bu yöntemle müşteri olanlara avantajlı kredi fırsatı da sunuldu. QNB Finansbank tüm detayları paylaştı. Öte yandan VakıfBank'tan da bir duyuru yapıldı. Limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemleri ile ilgili bilgilendirme açıklaması geldi.
11.05.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olanları ilgilendiriyor
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olanları ilgilendiriyor Vakıfbank resmen duyurdu. 1 Mayıs'ta başladı. Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor. Bankacılık sektöründe bir dönem sona erdi. Uzaktan bankacılık dönemi başladı. Yüz tanıma teknolojisiyle Türkiye’de limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemlerini mobil bankacılık üzerinden gerçekleştiren VakıfBank, müşteri olma süreçlerini de tamamen VakıfBank Mobil üzerinden gerçekleştirme imkanı sunmaya başladı.
3.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nfc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nfc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.