Neslihan Doğrusöz

Neslihan Doğrusöz

Son dakika neslihan doğrusöz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan neslihan doğrusöz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını neslihan doğrusöz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neslihan Doğrusöz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neslihan doğrusöz gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 neslihan doğrusöz haberi bulunmuştur. Tüm neslihan doğrusöz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz son haliyle dikkat çekti!
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz son haliyle dikkat çekti! İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak ünlenen Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk olarak değiştirmişti. Neslihan Doğrusöz değişimiyle sık sık gündeme geliyordu. Doğrusöz, şimdi ise çene dolgusu yaptırdıktan sonraki halini sosyal medya sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.
4.06.2023 Magazin
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelmişti! Doruk Doğrusöz son paylaşımıyla dikkat çekti
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelmişti! Doruk Doğrusöz son paylaşımıyla dikkat çekti İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olarak Doruk ismini almıştı. Dorukhan Doğrusöz şimdi ise yaptığı son paylaşımıyla gündeme geldi.
6.04.2023 Magazin
Neslihan Doğrusöz son haliyle şaşırttı!
Neslihan Doğrusöz son haliyle şaşırttı! İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirdikten sonra daha çok merak edilmeye başlandı. Adını Doruk yapan eski yarışmacının saç sakalı birbirine karıştı. Takipçileri "Bu ne hal sakalları az kes" dese de Neslihan Doğrusöz tavsiyeleri dinlemedi. İşte Neslihan Doğrusöz'ün son hali...
20.03.2023 Magazin
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'den cesur paylaşım!
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'den cesur paylaşım! İşte Benim Stilim yarışmasında adını duyuran Neslihan Doğrusöz 2019 yılında cinsiyet değişikliği için ameliyat masasına yatmıştı. Cinsiyet değişiminin ardından ismini de Doruk olarak güncellemişti. Şimdi ise yaptığı son paylaşımıyla gündeme geldi.
22.01.2023 Magazin
Doruk Doğrusöz sosyal medyaya damga vuruyor!
Doruk Doğrusöz sosyal medyaya damga vuruyor! İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirmiş Doruk ismini almıştı. Doruk Doğrusöz sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Doğrusöz, spor salonundan paylaştığı pozla adından söz ettirdi.
18.11.2022 Magazin
Cinsiyetini değiştiren Neslihan Doğrusöz son halini paylaştı!
Cinsiyetini değiştiren Neslihan Doğrusöz son halini paylaştı! İşte Benim Stilim yarışmacısı Neslihan Doğrusöz adıyla iddialı yarışmacılar arasında yer alan yarışmacı cinsiyetini değiştirdikten sonra sık sık son halleriyle gündeme geliyor. Adını Doruk olarak değiştiren Neslihan Doğrusöz son halini paylaşınca hayranları da yorum yağdırdı.
15.05.2022 Magazin
'Kız kardeşimin ranzasında Burak Kut varken bende...'
'Kız kardeşimin ranzasında Burak Kut varken bende...' 2017 yılında katıldığı moda yarışmasıyla ismini duyuran Neslihan Doğrusöz değişimini sosyal medyadan duyurarak adının artık 'Doruk' olduğunu söylemişti...
22.09.2019 Magazin
Erkek olduğumu 5 yaşında anladım
Erkek olduğumu 5 yaşında anladım 2017 yılında ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasında mücadele eden Neslihan Doğrusöz (32), Rüzgar Erkoçlar ve Eliz Sakuçoğlu’nun kardeşi Poyraz Sakuçoğlu gibi ameliyatla cinsiyet değiştirdi. Adı artık Doruk.
30.08.2019 Magazin
Cinsiyet değiştirdi mi? Neslihan'dan açıklama geldi...
Cinsiyet değiştirdi mi? Neslihan'dan açıklama geldi... Stil yarışmasıyla adını duyuran ve cinsiyet değiştirdiği iddia edilen Neslihan Doğrusöz, yaşam tarzıyla ilgili açıklama yaptı.
27.02.2019 Magazin
İşte Benim Stilim yarışmacısı Neslihan Doğrusöz'ün radikal değişimi
İşte Benim Stilim yarışmacısı Neslihan Doğrusöz'ün radikal değişimi 'İşte Benim Stilim' programı ile adını duyuran Neslihan Doğrusöz'ün değişimi dikkat çekti.
24.02.2019 Magazin
Pınar Dilşeker'den iddialı dönüş!
Pınar Dilşeker'den iddialı dönüş! Güzelliği ve sesi ile adından sıkça söz ettiren Pınar Dilşeker, 'Şinanari' adlı şarkısını yeniden seslendirerek, sevenlerine 'merhaba' demeye hazırlanıyor.
6.02.2018 Kültür Sanat
İşte Benim Stilim’de kim elendi? - 7 Mayıs Pazar
İşte Benim Stilim’de kim elendi? - 7 Mayıs Pazar Ekranların en tarz yarışması olan İşte Benim Stilim’de moda dolu bir hafta daha geride kaldı. Hem yarışmacıların tercih ettikleri kıyafetler hem jürinin yorumları ile İşte Benim Stilim bu hafta da çokça konuşuldu. Bu hafta elenen isim kim oldu?
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Neslihan Doğrusöz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neslihan doğrusöz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.