Neslihan Atagül Eşi

Neslihan Atagül Eşi

Son dakika Neslihan Atagül eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neslihan Atagül eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neslihan Atagül eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neslihan Atagül Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neslihan atagül eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 neslihan atagül eşi haberi bulunmuştur. Tüm neslihan atagül eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir Doğulu: Benim hedefim eşimin memnuniyeti!
Kadir Doğulu: Benim hedefim eşimin memnuniyeti! Şimdilerde aynı dizide oynayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti her fırsatta birbirlerine olan aşklarını ifade ediyor. Neslihan Atagül, önceki gün katıldığı bir söyleşide, "O kadar çok seviyorum ki onu, o ne isterse gerçekten yapmaya hazırım" sözleriyle dikkat çekmişti. Etiler'de görüntülenen Kadir Doğulu'ya eşinin kendisi hakkında söyledikleri soruldu.
13.12.2022 Magazin
Neslihan Atagül: İyi ki hayatımda, Kadir ile olmam büyük bir şans
Neslihan Atagül: İyi ki hayatımda, Kadir ile olmam büyük bir şans Bir süredir ekranlardan uzak olan Kadir Doğulu, önceki akşam 39'uncu doğum gününü eşi Neslihan Atagül'ün sürpriz olarak düzenlediği partiyle kutladı. Mekandan ayrılırken ısrarlara rağmen bir araya gelmeyen çiftten Atagül, Doğulu'ya olan aşkını anlattı.
23.04.2022 Magazin
Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu'ya övgüler yağdırdı! 'Çok güzelsin'
Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu'ya övgüler yağdırdı! 'Çok güzelsin' Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu'nun fotoğraflarına kayıtsız kalmadı. Atagül, "Çok güzelsin!" diyerek, eşine övgü yağdırdı
15.03.2022 Magazin
Şaşkına çeviren sürpriz
Şaşkına çeviren sürpriz Güzel oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'ya Vuslat dizisinin setinde doğum günü sürprizi yaptı. Doğulu, eşinin sürprizi karşısında şoke oldu.
20.04.2019 Magazin
Kavga iddiası
Kavga iddiası Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu (36) için Kadıköy Füreyya Meyhane’de sürpriz bir doğum günü partisi organize etti.
22.04.2018 Magazin
Neslihan Atagül 'bebek' istiyor!
Neslihan Atagül 'bebek' istiyor! Son olarak 'Kara Sevda' dizisinde rol alan Neslihan Atagül, çocuk sahibi olmak için doğru zamanı beklediğini söyledi.
7.11.2017 Magazin
Ve ortaya çıktı! Neslihan Atagül'ün yanındaki...
Ve ortaya çıktı! Neslihan Atagül'ün yanındaki... Erol Köse'nin paylaştığı ve Neslihan Atagül'ün lise aşkı olduğunu iddia ettiği fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı. Fotoğraftaki kişi Atagül'ün aşkı değil öğretmeniymiş.
3.10.2017 Magazin
Neslihan Atagül herkesi şoke etti!
Neslihan Atagül herkesi şoke etti! Güzel saçlarıyla herkesin beğenisini kazanan Neslihan Atagül, takma saçlarını çıkarıp makyajsız yakalanınca herkes şoke oldu.
2.10.2017 Magazin
Kadir Doğulu'nun saçlarını ördü!
Kadir Doğulu'nun saçlarını ördü! Aşklarını dolu dizgin yaşayan Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti, sosyal medyada yayımladıkları romantik pozlarına bir yenisini ekledi.
14.08.2017 Magazin
Neslihan Atagül'den aşk paylaşımı
Neslihan Atagül'den aşk paylaşımı Kadir Doğulu'nun kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül, tatilden romantik bir fotoğraf paylaştı. İkilinin göl üzerindeki ağaca kurulu hamakta uzandıkları poza beğeni yağdı.
29.06.2017 Magazin
Neslihan Atagül'ün 'jakuzi pozu' rekor kırdı!
Neslihan Atagül'ün 'jakuzi pozu' rekor kırdı! Neslihan Atagül, son paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Atagül, yeğeni ile jakuzide poz verdi.
13.06.2017 Magazin
Neslihan Atagül'den 1.2 milyon TL'lik imza!
Neslihan Atagül'den 1.2 milyon TL'lik imza! Son dönemin en dikkat çeken kadın oyuncularından Neslihan Atagül reklam yıldızı oldu. Neslihan Atagül'ün yaptığı reklam anlaşmasından kazanacağı rakam ise dudak uçuklattı...
11.04.2017 Magazin
Kadir’i özledim
Kadir’i özledim Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun Dubai’de gözaltına alınmasıyla ilgili sorular üzerine açıklama yaptı.
12.03.2017 Magazin
Neslihan Atagül’den romantik paylaşım! Kadir Doğulu'nun doğum gününü bu sözlerle kutladı
Neslihan Atagül’den romantik paylaşım! Kadir Doğulu'nun doğum gününü bu sözlerle kutladı Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, paylaşımlarıyla adlarından sık sık söz ettiriyor. Son olarak Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından eşi Kadir Doğulu’nun yaş gününü romantik sözlerle kutladı.
21.04.2024 Magazin
Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'ün doğum gününü kutladı
Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'ün doğum gününü kutladı Bir süredir eşiyle tatilde olan Neslihan Atagül, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Kadir Doğulu sosyal medya sayfasından eşi Neslihan Atagül’ün yeni yaşını kutladı.
22.08.2023 Magazin
Seda Sayan eşi Çağlar Ötken ile yeni karesini paylaştı!
Seda Sayan eşi Çağlar Ötken ile yeni karesini paylaştı! Geçtiğimiz yıl kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, eşiyle yeni pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
18.07.2023 Magazin
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'ın, ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler yüzünden başı dertte. Doğulu, Akay'a 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.
2.07.2023 Magazin
Kemal Doğulu: Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi?
Kemal Doğulu: Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi? Modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül'ün başrolü paylaştığı, geçtiğimiz nisan ayında ekran yolculuğu sona eren dizi için imaj danışmanlığı yapmıştı. Son olarak bir defileye katılan Doğulu, "Kardeşinize tasarım yapacak mısınız?" sorusunu duyunca gerildi ve dikkat çeken açıklamasıyla herkesi şaşırttı.
19.06.2023 Magazin
Neslihan Atagül cesur paylaşımlarına devam ediyor!
Neslihan Atagül cesur paylaşımlarına devam ediyor! Eşi Kadir Doğulu'nun (41) geçtiğimiz günlerde Çeşme Alaçatı'daki bir mekanda kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül (30), iddialı pozuyla adından söz ettirdi. Eşine verdiği pozları da takipçileriyle paylaşan Neslihan Atagül, bir kez daha "her şey yolunda" mesajını verdi. Atagül'ün pozlarına beğeni yağdı.
18.06.2023 Magazin
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı!
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı! Yeşil sahaların sevilen isimlerinden Altay Bayındır gönlünü, güzel oyuncu Pelin Uluksar’a kaptırdı. Bir aydır birlikte olan çift, aşklarını gözlerden uzak yaşıyor.
14.06.2023 Magazin
Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'ya 'her şey yolunda' pozu!
Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'ya 'her şey yolunda' pozu! Oyuncu Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz haftalarda İzmir Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İhanet iddialarını yalanlayan ikiliden Atagül, eşinin objektifine verdiği pozla bir kez daha 'her şey yolunda' mesajı verdi.
14.06.2023 Magazin
Kıyafetiyle dikkat çekti! Neslihan Atagül'den 'ihanet' iddiasına yanıt
Kıyafetiyle dikkat çekti! Neslihan Atagül'den 'ihanet' iddiasına yanıt Eşi Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz günlerde Çeşme Alaçatı'daki bir mekanda kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül, katıldığı davette derin sırt dekolteli elbisesiyle adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, basın mensuplarının ısrarlı sorularının ardından eşi ve evliliği hakkında konuştu.
4.06.2023 Magazin
Neslihan Atagül stiliyle dikkat çekti! 'İhanet' iddialarına karşı açıklama
Neslihan Atagül stiliyle dikkat çekti! 'İhanet' iddialarına karşı açıklama Eşi Kadir Doğulu'nun (41) geçtiğimiz günlerde Çeşme Alaçatı'daki bir mekanda kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül (30), katıldığı davette derin sırt dekolteli elbisesiyle adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, basın mensuplarının ısrarlı sorularının ardından eşi ve evliliği hakkında konuştu.
3.06.2023 Magazin
Neslihan Atagül oyunculuğa nasıl başladığını anlattı
Neslihan Atagül oyunculuğa nasıl başladığını anlattı 'Gecenin Ucunda' dizisiyle eşi Kadir Doğulu ile kamera karşısına geçen Neslihan Atagül, ihanet iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Eşi Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri basına yansımıştı. Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, Atagül de eşine inanmayı tercih etmişti. Neslihan Atagül, oyunculuğa nasıl adım attığını anlattı.
13.05.2023 Magazin
Neslihan Atagül aldatma sorusu sorulunca gerildi! 'Gördüğüne neden inanmıyorsun?'
Neslihan Atagül aldatma sorusu sorulunca gerildi! 'Gördüğüne neden inanmıyorsun?' Alaçatı’da iki kadınla samimi şekilde görüntülenen ve bir başka kadınla da dini nikâhla evlendiği öne sürülen Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’le birlikte Formula 1 yarışını izlemek için Azerbaycan-Bakü’ye gitti. Ardından Bakü Üniversitesi'nde bir söyleşiye katılan çift, gelen soru üzerine gergin anlar yaşadı.
2.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Neslihan Atagül Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neslihan atagül eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.