Nergis Kumbasar

Nergis Kumbasar

Son dakika Nergis Kumbasar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nergis Kumbasar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nergis Kumbasar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nergis Kumbasar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nergis kumbasar gelişmeleri de dahil olmak üzere 290 nergis kumbasar haberi bulunmuştur. Tüm nergis kumbasar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadı
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadı Ekranların sevilen ismi Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çektiyor. Ünlü şovmen, kızının pozlarına yorum yağdırınca yine adından söz ettirdi.
14.11.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin romantik karelerine beğeni yağdı.
7.10.2023 Magazin
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz Bodrum'dan romantik anlar! Sevgilisini ısırdı!
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz Bodrum'dan romantik anlar! Sevgilisini ısırdı! Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar’dan olan kızı Yasmin Erbil yaklaşık 1 yıldır bir dönem Survivor'da yarışan spor eğitmeni Yiğit Poyraz ile birlikte bodruma gitti. Sevgililerin romantik anları kıskandırdı.
26.08.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Yasmin Erbil Survivor yarışması ile tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. Çift tatilden romantik karesini takipçilerinin beğenisine sundu.
30.07.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyadan paylaştığı iddialı karelerle sık sık adından söz ettiren Erbil, şimdilerde sevgilisiyle tatile çıktı.
20.06.2023 Magazin
Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz sorusuna yanıt
Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz sorusuna yanıt Şovmen Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, önceki gün Akmerkez’deydi. Mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Erbil, elinde poşetlerle objektiflere takıldı.
20.05.2023 Magazin
Yasmin Erbil'in ayna pozuna beğeni yağdı!
Yasmin Erbil'in ayna pozuna beğeni yağdı! Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, çektiği ayna pozunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü isme beğeni yağdı.
19.05.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz sokak ortasında tartıştı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz sokak ortasında tartıştı! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Bebek'te bir mekanda oturan çiftten Erbil, yanından erken kalkan sevgilisinden montunu almaya kalktı. Çift, o esnada minik bir tartışma yaşadı.
13.05.2023 Magazin
Yasmin Erbil sezonu açtı! Bikinili pozlarını paylaştı
Yasmin Erbil sezonu açtı! Bikinili pozlarını paylaştı Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil yaz sezonunu erken açtı. Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme gelen Erbil, son olarak bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.
27.04.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'dan aşk paylaşımı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'dan aşk paylaşımı! Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, bir süredir Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. İkili İtalya'ya tatile gitti. Romantik karelerini sosyal medya hesaplarından paylaştılar.
24.03.2023 Magazin
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı!
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı! Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, bir süredir birlikte olduğu Survivor yarışmasıyla tanınan Yiğit Poyraz’la aşk pozunu sosyal medya hesabında yayınladı.
7.03.2023 Magazin
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz dudak dudağa!
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz dudak dudağa! Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasmin Erbil bir süredir Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, son olarak yeni yaşını arkadaşlarıyla kutlarken gecede sevgilisi de vardı. Survivor Yiğit ve Yasmin Erbil'in dudak dudağa pozları sosyal medyada gündem oldu.
5.12.2022 Magazin
Cristiano Ronaldo'nun balmumu figürü İstanbul'da! Fotoğraf çektirmek için sıraya giriyorlar
Cristiano Ronaldo'nun balmumu figürü İstanbul'da! Fotoğraf çektirmek için sıraya giriyorlar Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun balmumu figürü, kalıcı olarak İstanbul'da yer alan bir müzeye getirildi. Hayranları, büyük ilgi gören yıldızın figürüyle fotoğraf çektirmek için sıraya girerken; balmumunun yapılması için gereken kalıbın tam 170 saatte çıkarıldığı açıklandı.
29.11.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil sitem etti: Sizin yüzünüzden TikTok'tan para alamıyorum!
Mehmet Ali Erbil sitem etti: Sizin yüzünüzden TikTok'tan para alamıyorum! Mehmet Ali Erbil, TikTok videolarıyla çok konuşuluyor. Canlı yayın açıp, takipçilerinden hediyeler isteyen, "Bu Onur hâlâ araba yollamadı. Bu kadar cimri mi?" şeklindeki sözleri gündem olan şovmen, hakkındaki eleştirilere "Ben 50 yıldır böyleyim kardeşim, bilmiyor musunuz yani! Beni böyle sevdiniz" yanıtını vermişti. Son olarak bir ödül töreninin sunuculuğunu yapan Erbil, sosyal medya platformuyla ilgili soru üzerine "Ne göz varmış sizde" diyerek, sitemde bulundu.
27.11.2022 Magazin
Yasmin Erbil önce paylaştı sonra sildi!
Yasmin Erbil önce paylaştı sonra sildi! Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil'in, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başladığı konuşuluyordu. Hakkındaki aşk iddiasına sessiz kalan Erbil, Instagram hesabından Poyraz’ın bir fotoğrafını paylaştı, daha sonra da sildi.
1.11.2022 Magazin
Nergis Kumbasar gizemli arkadaşıyla görüntülenince şaşkına döndü!
Nergis Kumbasar gizemli arkadaşıyla görüntülenince şaşkına döndü! Nergis Kumbasar, 1989-1996 yılları arasında şovmen Mehmet Ali Erbil ile evli kalmış, bu birliktelikten Yasmin Erbil adında kızı dünyaya gelmişti. Ünlü oyuncu, önceki gece gizemli arkadaşıyla görüntülenince şaşkına döndü. Görüntü vermek istemeyen ikilinin, 15 dakika boyunca 'Hesabı kim ödeyecek?' diye esprili bir tartışma yaşaması da dikkat çekti.
30.10.2022 Magazin
Yasmin Erbil'den estetik itirafı! 'Yüzüne ne yaptın?'
Yasmin Erbil'den estetik itirafı! 'Yüzüne ne yaptın?' Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, sosyal medyadan yaptığı paylaşımların ardından yüzündeki değişimle herkesin dikkatini çekti. Fotoğraflarına yapılan yorumların ardından Erbil, 'estetik' itirafında bulundu
6.10.2022 Magazin
Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor! "Her şey bitti artık"
Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor! "Her şey bitti artık" Seversin dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Başrollerinde 'Asya' karakteriyle İlayda Alişan ve 'Tolga' karakteriyle Burak Yörük’ün yer aldığı ‘Seversin’, 26 Eylül Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Bu bölüme Asya'nın Tolga'yı terk etmesi damga vuruyor.
26.09.2022 Magazin
Yasmin Erbil "Geri döndüm" notuyla bikinili pozlarını paylaştı!
Yasmin Erbil "Geri döndüm" notuyla bikinili pozlarını paylaştı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Erbil, son olarak bikinili pozlarını 'Geri döndüm' notuyla sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
28.08.2022 Magazin
Seversin yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Seversin yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” yeni bölümü ile ekrana geliyor.
15.08.2022 Televizyon
Yasmin Erbil'in pozuna yorum yağdı! 'Elbise bir karış kadar'
Yasmin Erbil'in pozuna yorum yağdı! 'Elbise bir karış kadar' Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla olay yaratıyor. Erbil'in son paylaştığı yeşil elbiseli poza da hayranlarından çok sayıda yorum geldi. Bir hayranının ise elbise hakkındaki, "Resmen bir karış kadar" yorumu dikkat çekti.
14.08.2022 Magazin
Seversin’in eğlenceli setinden renkli kareler!
Seversin’in eğlenceli setinden renkli kareler! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
19.07.2022 Televizyon
Yasmin Erbil plajda tüm bakışları üzerinde topladı!
Yasmin Erbil plajda tüm bakışları üzerinde topladı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, önceki gün Çeşme'de görüntülendi. Deniz kenarındaki boy aynasından vücuduna bakan Erbil, kendisini inceledikten sonra denize girdi. Erbil, deniz sonrası bol bol sefie çekti. Plajda tüm bakışları üzerinde topladı.
14.07.2022 Magazin
Yasmin Erbil Bodrum'da! Dalgın ve moralsiz hali dikkat çekti...
Yasmin Erbil Bodrum'da! Dalgın ve moralsiz hali dikkat çekti... Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. 26 yaşındaki Erbil'in dalgın ve moralsiz hali gözden kaçmadı.
11.07.2022 Magazin
'Seversin' setinde eğlenceli anlar!
'Seversin' setinde eğlenceli anlar! Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği 'Seversin' dizisi, her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Eğlenceli hikayesi ile her hafta ilgiyle takip edilen dizide, Tolga ve Asya'nın aşkı boyut değiştiriyor ve ikili nişanlanıyor.
5.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nergis Kumbasar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nergis kumbasar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.