Baronların sorunlarını 'Konsey' çözmüş! 9 polis için 4 milyon 500 bin TL ceza...
Baronların sorunlarını 'Konsey' çözmüş! 9 polis için 4 milyon 500 bin TL ceza... Son dakika haberine göre; Bataklık Operasyonu’yla çökertilen suç örgütü, yöneticileri olan uyuşturucu baronları arasındaki anlaşmazlıkları ‘konsey’ kurup çözmüş. Konsey bir örgüt üyesine 4 milyon 500 bin lira ceza kesmiş.
8.07.2021 Gündem
Cumhuriyet tarihinin en büyüğü... Çok sayıda lüks araç ele geçirildi
Cumhuriyet tarihinin en büyüğü... Çok sayıda lüks araç ele geçirildi Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu olduğu belirtilen "Bataklık" operasyonunda uluslararası uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen Nejat Daş ve Çetin Gören'in yakalandığı öğrenildi. Operasyonun İstanbul ayağında ele geçirilen 20 lüks otomobil ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün avlusunda sergilendi.
30.06.2020 Gündem
İhbar geldi, polis harekete geçti! Nejat Daş yakalandı
İhbar geldi, polis harekete geçti! Nejat Daş yakalandı Uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla bir dönem cezaevinde yatan Nejat Daş, Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan TIR'da beyan edilmeden yurda sokulan 300 bin İngiliz sterlini ile ilgili olarak polis tarafından İstanbul'da gözaltına alındı. Edirne'ye getirilen Daş'ın sorgusu sürüyor.
3.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri