Nedim Şener

Nedim Şener

Son dakika Nedim Şener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nedim Şener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nedim Şener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nedim Şener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nedim şener gelişmeleri de dahil olmak üzere 546 nedim şener haberi bulunmuştur. Tüm nedim şener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş Taksim İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgütü PKK/KCK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG üyesi Bilal Hassan'ın yurt dışına kaçmasına yardım eden ve Bulgaristan'da yakalanarak Edirne'de Türk yetkililere teslim edilen Hazni Gölge’nin emniyete verdiği ifadelere ulaşıldı. Öte yandan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etmişti. İşte haberin detayları...
14.01.2023 Gündem
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı 13 Kasım'da İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etti. Albashir, saldırı ve sonrasına ilişkin anlattıkları kan dondurdu.
12.01.2023 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Hrant Dink kimdir? Hrant Dink 14. yılında anılıyor! Hrant Dink’in ölümü ve dava süreci…
Hrant Dink kimdir? Hrant Dink 14. yılında anılıyor! Hrant Dink’in ölümü ve dava süreci… Gazeteci Hrant Dink, 14 yıl önce bugün yayın yönetmeni olduğu Agos gazetesinin önünde Ogün Samast tarafından öldürüldü. Anma etkinliği bu yıl pandemi nedeniyle çevrimiçi yapılacak. Hrant Dink kimdir?
19.01.2021 Gündem
İtirafçı her şeyi anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu suikastında gerçeğe bir adım daha...
İtirafçı her şeyi anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu suikastında gerçeğe bir adım daha... 2021’in ilk yazısında da Yazıcıoğlu dosyasına devam edeceğim. Çünkü 25 Mart 2009 günü kendisini taşıyan helikopterin düşmesi, iddialara göre düşürülmesi sonucu yanındaki beş kişiyle hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu dosyasında 11 yıl sonra yeni bir boyuta geçildi.
1.01.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen mağaraya değil tedaviye çekilmiş!
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen mağaraya değil tedaviye çekilmiş! Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener bugünkü köşe yazısında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in geçirdiği koronavirüs sebebi ile kısmi felç olduğunu yazdı...
21.12.2020 Gündem
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen koronavirüse mi yakalandı?
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen koronavirüse mi yakalandı? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Bir süredir internet üzerinden propagandaya ara veren Gülen, “Yer değiştirdi”, “Koronavirüse yakalandı” hatta “Öldü” iddialarının arttığı bir dönemde yeniden örgüt üyelerine seslendi. Son konuşmasında değindiği konulardan birisi de son zamanlarda yayılan “Öldü” iddialarını yanıtlamak oldu.
9.12.2020 Gündem
Canlı yayında açıkladı! Cübbeli Ahmet savcılığa hangi bilgileri verdi?
Canlı yayında açıkladı! Cübbeli Ahmet savcılığa hangi bilgileri verdi? Ahmet Hakan'ın moderatörlüğündeki Tarafsız Bölge'de 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü “Silahlanan selefi dernekler” iddiası ile ilgili savcılığa verdiği bilgilerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
25.11.2020 Gündem
Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın kardeşi ile ilgili flaş detay
Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın kardeşi ile ilgili flaş detay "Işıklar yanıyor" paylaşımıyla Türkiye gündemini meşgul eden Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın kardeşi hakkında önemli bir detay ortaya çıktı. Yıldırım'ın kardeşinin FETÖ soruşturması geçirdiği ifade edildi.
16.10.2020 Gündem
FETÖ’cülerin istismar skandalı patlak verdi!
FETÖ’cülerin istismar skandalı patlak verdi! FETÖ'cü doktor Haldun Çetinkanat'ın 'Hipnoz yoluyla ağrıları gideriyorum' diyerek 7 kadına tecavüz ettiği, 30 kadına da cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.
23.09.2020 Gündem
Karadeniz'de doğal gaz mı bulundu? Uzmanlardan flaş açıklamalar
Karadeniz'de doğal gaz mı bulundu? Uzmanlardan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün yaptığı müjde açıklaması sonrası tüm Türkiye heyecanlandı. Konuyla ilgili konuşan uzmanlar müjdenin Karadeniz'de büyük miktarda doğal gaz bulunması olduğu fikrinde birleşti.
21.08.2020 Gündem
Kapısında Diyanet tabelasıyla beddua eden tarikat hangisi?
Kapısında Diyanet tabelasıyla beddua eden tarikat hangisi? Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz darbe girişiminin dördüncü yıldönümü nedeniyle TRT’de bir programa katılan Marmara İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse’nin, “Bir FETÖ gitti, bin FETÖ geliyor” tartışmaları yeniden başlattı.
20.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Ayasofya mozaikleri ne olacak? Ayasofya freskleri ve mozaikleri ile ilgili görüşler
Ayasofya mozaikleri ne olacak? Ayasofya freskleri ve mozaikleri ile ilgili görüşler Danıştay 10. Dairesi, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu kararını iptal etti. Hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya'nın Diyanet İşleri Başkanlığına devredilerek ibadete açılmasına yönelik Cumhurbaşkanlığı Kararını imzaladı ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Ayasofya mozaikleri ne olacak? Ayasofya freskleri ibadete engel mi? İşte Ayasofya'nın değer biçilemeyen mozaikleri ile ilgili merak edilenler...
10.07.2020 Gündem
İYİ Partili Levent Özeren’in çirkin sözlerine tepki yağıyor
İYİ Partili Levent Özeren’in çirkin sözlerine tepki yağıyor Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakarete varan sözlere imza atan İYİ Partili Levent Özeren'e sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener de Twitter hesabından Özeren'e tepki gösterdi ve "Sen nasıl bir şeref yoksunusun? Başkalarının ailesiyle, namus ve şerefiyle böyle rahatça oynuyorsun. Sana #AhlaksızLeventÖzeren sözü hafif kalır. Al sana yeni bir dava konusu, sen ahlaksız şerefsiz bir darbe şakşakçısısın. Şimdi bunları da ‘alkollüydüm’ savunursun" yazdı.
9.07.2020 Gündem
O siyasi parti liderinin kim olduğu açıkladı
O siyasi parti liderinin kim olduğu açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde bir siyasi parti lideri tarafından bildirilen hastayı Türkiye'ye getirdik demişti. O siyasi parti liderinin kim olduğu ortaya çıktı.
1.05.2020 Siyaset
Corona aşısı bulundu mu? Corona aşısı son durum ne? Ercüment Ovalı ‘’23 Nisan’da herkes görecek’’
Corona aşısı bulundu mu? Corona aşısı son durum ne? Ercüment Ovalı ‘’23 Nisan’da herkes görecek’’ Dünya corona virüsü salgınına karşı mücadele ediyor. Dünya tek soruyu soruyor, Corona aşısı bulundu mu? Bilim insanları corona aşısı konusunda çalışmalarını hızlandırdı. Türkiye’de de Ercümen Ovalı ekibiyle 45 günlük bir karantinaya girdi. Hürriyet Gazetesi’nden Nedim Şeker, Ercüment Ovalı ile görüşmesini köşesine taşıdı. Ovalı, 23 Nisan’ı işaret etti. İşte corona aşısı don durum…
15.04.2020 Corona Virüsü
'Görüntüleri izlemeye yüreğin kaldırmaz'
'Görüntüleri izlemeye yüreğin kaldırmaz' BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği helikopter kazasının perde arkası araştırılmaya devam ediyor. Kazanın arkasında ise FETÖ'nün parmağı olduğu git gide ortaya çıkıyor.
27.02.2020 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Her şey değişecek...
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Her şey değişecek... FETÖ elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmanın üzerinin örtülmesini talep ettiği ortaya çıktı. Bu önemli bilgi, FETÖ’nün Elazığ avukatlar sorumlusu Abdullah Önder’in, Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği ifadesinde yer aldı.
26.02.2020 Gündem
CIA destekli Rand'ın raporunda dikkat çeken 'Bekçi' detayı!
CIA destekli Rand'ın raporunda dikkat çeken 'Bekçi' detayı! Maaşları üzerinden başlatılan tartışmalar bekçileri toplum nezlinde nefret simgesine dönüştürdü. Bazı siyasilerin açıklamalarında, medya kuruluşlarının haberlerinde ve sosyal medyada bekçi düşmanlığı ortaya çıktı. Tüm bunlar yaşanırken CIA destekli Rand Corporation'ın raporundaki bekçilerle ilgili ifadeler büyük dikkat çekti.
24.02.2020 Gündem
'Amerika’nın 10 yıllık Türkiye planı'
'Amerika’nın 10 yıllık Türkiye planı' ABD merkezli düşünce kuruluşu RAND Corporation'ın Türkiye ile ilgili yayımladığı son rapor, Türkiye kamuoyunda darbe tartışmalarını alevlendirdi. Tartışmaların ardından ABD'nin Türkiye'ye yönelik atacağı adımlar merak konusu oldu.
21.02.2020 Gündem
Hilmi Özkök'ten canlı yayında namaz itirafı!
Hilmi Özkök'ten canlı yayında namaz itirafı! Türkiye'nin 24’üncü Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, önceki akşam CNN Türk’te yayınlanan ‘CNN Türk Masası’ programına bağlanarak, “Burada ilk kez açıklıyorum” dediği bir sırrını duyurdu. Özkök, "Generalliğime yakın namaz kılmaya başladım. Namaz kıldığımı hiç kimseden saklamadım. Orucumu devamlı tuttum." dedi.
17.02.2020 Gündem
'Ya Hakan Şükür işte böyle'
'Ya Hakan Şükür işte böyle' Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan FETÖ'cü Hakan Şükür'ün "En yakınlarım tarafından dolandırıldım." ifadelerini köşesine taşıdı.
20.01.2020 Gündem
'5. kadın yok sayıldı ayıp olmuyor mu?'
'5. kadın yok sayıldı ayıp olmuyor mu?' Nedim Şener, Selahattin Demirtaş'ın yazdığı oyununa katılan isimlerden biri olan HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan'ın yok sayılmasına dikkat çekti. Şener, "Tiyatroda ön sırada oturan dört değil, beş kadın var. Fotoğraftaki beşinci kadın HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan. Peki onu yok saymak ayıp olmuyor mu? İşte onların gizlemeye çalıştığı, benim “proje” dediğim bu." dedi.
17.01.2020 Gündem
Nedim Şener: Cem Uzan, Erdoğan’ın gözüne girme çabasında!
Nedim Şener: Cem Uzan, Erdoğan’ın gözüne girme çabasında! Hürriyet yazarı Nedim Şener, bugünkü "Cem Uzan dönerse!" başlıklı yazısında, Cem Uzan'ın Türkiye'ye geri dönmesi halinde onu bekleyen 6 milyar dolar borç ve 50 yıl hapis cezasının olduğunu aktardı. Cem Uzan'ın Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu hakkında yaptığı "Yabancı ajanlarla imzaladığınız belge elimde" paylaşımını değerlendiren Şener, "Babacan ve Davutoğlu’nu hedef alması, iktidarla anlaştığı yorumlarına sebep oldu. Böyle bir anlaşmanın olmadığı, olamayacağı açık. Yaptığı kendine has bir 'uyanıklık'... AKP’den ayrılarak Erdoğan’a rakip parti kuracakları hedef alarak Erdoğan’ın gözüne girme çabasından başka bir şey değil" diye yazdı.
23.12.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Nedim Şener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nedim şener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.