Bilal Erdoğan: Türkiye, geleneksel sporların dünyadaki merkezi haline geliyor
Bilal Erdoğan: Türkiye, geleneksel sporların dünyadaki merkezi haline geliyor  Dünya Etnospor Konfederasyonu (DEK) Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek olan 5. Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında, "Türkiye böylelikle geleneksel sporların aslında dünyadaki önemli bir merkezi haline geliyor. Bu Türkiye'nin cazibesine de, değerine de değer katıyor" dedi.  
7.06.2022 Siyaset
"İlim yayma ödülleri Türkiye’deki bilimsel çalışmalara rol model olacak"
"İlim yayma ödülleri Türkiye’deki bilimsel çalışmalara rol model olacak" İlki 2019 yılında gerçekleştirilen İlim Yayma Ödülleri’nin ikincisi bu yıl düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Üç kategoride verilecek ödüllere akademisyenler, araştırmacılar, toplumda yaygın etki oluşturanlar ile ülkemizin ve insanlığın hayrına katkı sağlayan kişilerin başvurularının alınması hedefleniyor. Ödül programı öncesinde İlim Yayma ailesi, Ataşehir Sheraton Grand Hotel’de basın dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya geldi.
22.06.2021 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha dede oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha dede oldu! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan ve eşi Reyyan Erdoğan'ın üçüncü çocukları dünyaya geldi.
17.08.2018 Gündem
Oğullar vakıf kurdu!
Oğullar vakıf kurdu! Başbakan Erdoğan ve Kadir Topbaş oğullarından işbirliği
29.09.2021 Gündem