Necat Gülseven

Necat Gülseven

Son dakika necat gülseven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan necat gülseven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını necat gülseven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Necat Gülseven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan necat gülseven gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 necat gülseven haberi bulunmuştur. Tüm necat gülseven haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Yaşar, Bismil’e okul yaptırdı
Ebru Yaşar, Bismil’e okul yaptırdı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrencilerin yardımına Ebru Yaşar koştu. Ünlü şarkıcı, adını taşıyan 12 derslikli bir okul yaptırdı.
4.10.2020 Magazin
Ebru Yaşar, halay çekti! Dolarlar havada uçuştu
Ebru Yaşar, halay çekti! Dolarlar havada uçuştu Ebru Yaşar, Diyarbakır'da 3N Medya Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Necat Gülseven'in ağabeyinin düğününde gelin ve damatla birlikte halay çekti. Ebru Yaşar halay çekerden üzerine dolar yağdı.
12.11.2019 Magazin
Tarkan bir ayda 15 milyon TL kazandı
Tarkan bir ayda 15 milyon TL kazandı İstanbul Açıkhava’da verdiği 7 konserden 7 milyon lira kazanan Tarkan, Avrupa turnesine Londra’dan başladı
8.10.2019 Magazin
'Deprem oldu geldiniz yağmur yağdı geldiniz'
'Deprem oldu geldiniz yağmur yağdı geldiniz' Tarkan’ın Harbiye Açıkhava maratonu önceki akşam sona erdi. Megastar, konserlerinde kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti.
30.09.2019 Magazin
"Onların Gözünden Futbol Dünyası"
"Onların Gözünden Futbol Dünyası" Türkiye'nin en önemli futbol takımlarını aynı projede buluşturan Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak "Onların Gözünden Futbol Dünyası" konseptiyle; şehit, gazi ve engelli polis ailelerinin çocuklarına yardım eli uzattı.
4.12.2018 Futbol
Arbel Gıda’nın sahiplerine PKK davası
Arbel Gıda’nın sahiplerine PKK davası Türkiye’nin en büyük 500 şirketi listesinde yer alan Arbel Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, yönetim kurulu üyesi kardeşi Hasan Arslan ve şirket yöneticisi Bilal Kayar hakkında “Silahlı terör örgütü üyesi olmak” ve “Nitelikli yağmaya teşebbüs” suçlarından 15 yıldan 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
6.10.2018 Ekonomi
Onun varlığı en  büyük hediye
Onun varlığı en büyük hediye Ebru Yaşar, 41’inci yaş gününü Kuruçeşme Less Ottoman Otel’de bir partiyle kutladı.
9.08.2018 Magazin
Balık keyfi
Balık keyfi EBRU Yaşar, eşi Necat Gülseven ile birlikte Bodrum’da tatilde.
3.08.2018 Magazin
İkizlerle gezinti
İkizlerle gezinti ŞARKICI Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven Bodrum’da tatilde.
30.07.2018 Magazin
Yüz kere ‘evet’ derim
Yüz kere ‘evet’ derim BİR düğünde sahneye çıkan Ebru Yaşar, çifte mutluluklar diledi ve sözü kendi evliliğine getirdi.
3.07.2018 Magazin
Sadece  yumurta  kırıyorum
Sadece yumurta kırıyorum Ebru Yaşar ve iş adamı eşi Necat Gülseven önceki akşam Etiler’deki Kile adlı mekanda dostlarıyla birlikte iftar yemeğinde buluştu.
18.05.2018 Magazin
Kocayla bir örnek
Kocayla bir örnek Ebru Yaşar ile eşi Necat Gülseven önceki gün Parle adlı restoranda baş başa yemek yedi.
6.11.2017 Magazin
Evlenilecek erkek önemli!
Evlenilecek erkek önemli! Şarkıcı Ebru Yaşar, Emel Yalçın’ın sunduğu ‘Ünlüler Trafikte’ programının konuğu oldu.
1.11.2017 Magazin
Milyon dolarlık bebek!
Milyon dolarlık bebek! Bebek’te arz-ı endam eden Ebru Yaşar, Maserati otomobili, pırlanta takıları ve baştan aşağı marka giysileriyle 1.6 milyon liralık bir servet taşıdı.
19.10.2017 Magazin
Müzikal bir ziyafet
Müzikal bir ziyafet Ferhat Göçer ve Maestro Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası Bodrum Antik Tiyatro’da Kurban Bayramı’nın 3. gününde sahne aldı.
4.09.2017 Magazin
Ebru Yaşar'dan tepki çeken paylaşım!
Ebru Yaşar'dan tepki çeken paylaşım! ‘Haddinden Fazla’ albümüyle adından söz ettiren Ebru Yaşar, sosyal medyadan tepki çeken bir paylaşımda bulundu.
15.08.2017 Magazin
Romantik yaş günü
Romantik yaş günü Ebru Yaşar, 39’uncu yaş gününü Gümüşlük Mimoza’da kutladı.
9.08.2017 Magazin
İkizlerle Bodrum'da
İkizlerle Bodrum'da Ebru Yaşar, İstanbul’da klip çekimini tamamladıktan sonra Bodrum’a geri döndü.
30.07.2017 Magazin
Ebru Yaşar'ın adını tepelere yazdırdı!
Ebru Yaşar'ın adını tepelere yazdırdı! Şarkıcı Ebru Yaşar, eşinin karşı tepeye lazerle yazdırdığı "Kıymetlim, Her şeyimsin" yazısını görünce gözyaşlarına hakim olamadı.
26.06.2017 Magazin
Ağlatan kutlama
Ağlatan kutlama Ebru Yaşar ve iş adamı Necat Gülseven, evliliklerinin ikinci yılını kutladı.
25.06.2017 Magazin
İkizler göründü
İkizler göründü ‘Haddinden Fazla’ albümüyle adından söz ettiren Ebru Yaşar, Bodrum tatiline çıktı.
19.06.2017 Magazin
Yönetmene kızgınım
Yönetmene kızgınım ‘Haddinden Fazla’ albümüyle bozan Ebru Yaşar, önceki gece eşi Necat Gülseven ve Zakkum grubu üyeleriyle Ulus Sunset’teydi.
5.06.2017 Magazin
Ebru Yaşar'ın ismini ölümsüzleştirecek!
Ebru Yaşar'ın ismini ölümsüzleştirecek! Şarkıcı Ebru Yaşar Gülseven ile iş adamı eşi Necat Gülseven, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 2.3 milyon liraya okul yaptırıyor.
31.03.2017 Magazin
Ebru Yaşar'ın büyük sırrı! Tam 40 günde...
Ebru Yaşar'ın büyük sırrı! Tam 40 günde... Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, ikiz çocuklarını doğurduktan sonra hamilelikte aldığı kiloları nasıl verdiğini açıkladı.
27.03.2017 Magazin
200 bin TL'lik bebek hediyesi!
200 bin TL'lik bebek hediyesi! Ebru Yaşar'ın işadamı eşi Necat Gülseven'in son hediyesi dudak uçuklattı. Ebru Yaşar'ın kocası Necat Gülseven yine kesenin ağzını açtı. Bu kez de 200 bin TL'lik yüzük aldı.
24.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Necat Gülseven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki necat gülseven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.