Nazımiye

Nazımiye

Son dakika Nazımiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nazımiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nazımiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazımiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazımiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 419 nazımiye haberi bulunmuştur. Tüm nazımiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli Tunceli'nin 5 ilçesi ile Bingöl’ün 2 ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
16.01.2024 Gündem
Tunceli’de kar yarım metreyi geçti; 303 köy yolu ulaşıma açıldı
Tunceli’de kar yarım metreyi geçti; 303 köy yolu ulaşıma açıldı Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 2 günlük yağışla kar kalınlığı 50 santimetreyi geçerken; Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerinde kapanan 303 köy yolu, ekiplerin 3 gün süren çalışmalarıyla ulaşıma açıldı. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “Tunceli’de kış kendini göstermeye başladı. Kar yağışıyla kapanan 303 köyümüzün yolunu, İl Özel İdare’ye bağlı 59 aracımız ve 100’ün üzerinde personelimizle mesai gözetmeksizin açtık. Tunceli karla mücadeleye hazır” dedi.
27.12.2023 Gündem
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı Tunceli'de iki gündür etkili olan sağanak yüksek kesimdeki ilçelerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerindeki 96 köy yolu ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
Tunceli için kritik uyarı Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Zamanı dolmuş veya dolmak üzere
Tunceli için kritik uyarı Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Zamanı dolmuş veya dolmak üzere Bilim Akademisi Kurucu Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Tunceli’de katıldığı deprem sempozyumunda, “Bizim Yedisu fayı dediğimiz Kuzey Anadolu fayının bir bölümü, orası çok etkin ve hızlı. Yılda 2,5 santim hareket ediyor. Yaklaşık 250 senede bir deprem üretiyor. Oradan çok endişemiz var bizim. Tunceli’yi etkileyebilecek ciddi bir durum. Zamanı tam bilmiyoruz ama en son deprem orada 1784 yılında, demek ki zamanı dolmuş veya dolmak üzere. Ona karşı dikkatli olmak lazım” dedi.
23.09.2023 Gündem
Türkiye'nin en zehirli yılanı, kargayı yerken görüntülendi
Türkiye'nin en zehirli yılanı, kargayı yerken görüntülendi Tunceli’nin Nazimiye ilçesinde engerek yılanı yakaladığı bir kargayı yerken vatandaşlar tarafından görüntülendi.
26.07.2023 Yaşam
Türkiye'nin en zehirli yılanı yakaladığı kargayı böyle yedi!
Türkiye'nin en zehirli yılanı yakaladığı kargayı böyle yedi! Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde kaydedilen görüntülerde Türkiye'nin en zehirli yılanı olarak bilinen engerek yılanının, kargayı yediği anlar kameralara yansıdı.
26.07.2023 Yaşam
Malatya fay hattı haritası! Malatya fayı nerelerden geçiyor? Malatya fayı kırıldı mı, aktif mi, en son ne zaman kırıldı?
Malatya fay hattı haritası! Malatya fayı nerelerden geçiyor? Malatya fayı kırıldı mı, aktif mi, en son ne zaman kırıldı? Malatya deprem fay hattı haritası için yapılan aramalar Prof. Dr. Naci Görür, "Malatya çevresindeki Malatya, Ovacık ve Nazimiye-Karakoçan fayları üzerinde dikkatli olmalıyız. Yetkililerimizin ve halkımızın dikkatli olmasında yarar var" ifadelerinin kullanılmasıyla sorgulanmaya başlandı. Peki, Malatya fayı nerelerden geçiyor? Malatya fayı kırıldı mı, aktif mi, en son ne zaman kırıldı? Malatya’da deprem riski olan ilçeler hangileri, Malatya’da zemini sağlam ilçeler hangileri?
21.02.2023 Gündem
Elazığ'da deprem beklentisi var mı? Naci Görür cevapladı
Elazığ'da deprem beklentisi var mı? Naci Görür cevapladı Sabaha karşı Elazığ'da meydana 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya platformu Twitter üzerinden Elazığ'a dair günce görüşlerini paylaştı. Görür, Elazığ’da büyük depremler beklemediğini ifade ederek, "Elazığ bundan sonra komşunun depremlerini hisseder." açıklamasında bulundu.
20.02.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi?
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Celal kılıçdaroğlu kimdir, neden öldü, Kemal Kılıçdaroğlu kardeşi için ne dedi? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hayatını kaybetti. Peki, Celal Kılıçdaroğlu’nun hastalığı neydi?
19.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kar yağışı etkili oluyor! Okullar tatil edildi! İşte tatil kararı alınan iller...
Kar yağışı etkili oluyor! Okullar tatil edildi! İşte tatil kararı alınan iller... Uşak’ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından Vali Funda Kocabıyık resmi sosyal medya hesaplarından okulların tatil edildiğini açıkladı. Çankırı, Çanakkale, Tunceli ve Kütahya'da da okullar tatil edildi.
8.02.2022 Gündem
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller...
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller... Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın çok sayıda kentte okullar tatil edildi. Bazı illerde ise süre uzatıldı. İşte 20 Aralık için okulların tatil olduğu iller...
19.01.2022 Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim
Kaçak avcılar, koruma altındaki yaban keçisini vurdu
Kaçak avcılar, koruma altındaki yaban keçisini vurdu Tunceli'de kaçak avcılar tarafından nesli tükenme tehlikesi atında bulunan bir dağ keçisi vuruldu. 
2.01.2022 Yaşam
Tatil haberleri peş peşe geliyor! Okullarda eğitime ara verildi...
Tatil haberleri peş peşe geliyor! Okullarda eğitime ara verildi... Kar yağışı başladı. Tatil haberlerini peş peşe açıkladılar Birçok ilde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Konya'nın 24 ilçesinde eğitime 20 Aralık Pazartesi günü itibariyle 1 gün süreyle ara verildi. Tunceli, Karaman, Aksaray, Adana, Kars ve Bingöl'de de okullara bir gün ara verildi.
19.12.2021 Gündem
OGM, 9 ildeki tüm yangınların söndürüldüğü duyurdu
OGM, 9 ildeki tüm yangınların söndürüldüğü duyurdu Orman Genel Müdürlüğü, Tunceli başta olmak üzere yurt genelinde 9 ilde çıkan 14 orman ve 11 kırsal alan yangınlarının tamamının kontrol altına alındığı duyurdu. Açıklamada Tunceli bölgesinde 5 bölgedeki yangınların tamamının söndürüldüğü vurgulandı.
2.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun teyzesi, Tunceli'de son yolculuğa uğurlandı
Kılıçdaroğlu'nun teyzesi, Tunceli'de son yolculuğa uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun teyzesi Fecire Işık (85), Tunceli'de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenazeye Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP'li milletvekilleri de katıldı.
14.08.2021 Siyaset
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
MİT'ten kritik operasyon! Kırmızı bültenle aranan Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi
MİT'ten kritik operasyon! Kırmızı bültenle aranan Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi MİT'in Irak'ın Süleymaniye kentindeki operasyonuyla "terörden arananlar" listesinde kırmızı kategoride yer alan ve kırmızı bültenle aranan PKK'lı Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi.
22.06.2021 Gündem
Tunceli'de 11 yıl önce şehit olan 5 asker anıldı
Tunceli'de 11 yıl önce şehit olan 5 asker anıldı Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na 1 Mayıs 2010 yılında PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit düşen 5 asker için anma düzenlendi.
1.05.2021 Gündem
Arabanın içinde 'Yanık kokusu geliyor' dedi sonrası korkunç!
Arabanın içinde 'Yanık kokusu geliyor' dedi sonrası korkunç! Tunceli'de, anne ve babasıyla hafif ticari araçla seyahat ettiği sırada, 'Yanık kokusu geliyor' diyerek, aracın kapısını açan Gülseren Kılınç (49), düşme sonucu yaşamını yitirdi.
13.02.2021 Yaşam
Kar ne zaman bitecek? Kar yağışı kaç gün sürecek? Türkiye geneli hava durumu!
Kar ne zaman bitecek? Kar yağışı kaç gün sürecek? Türkiye geneli hava durumu! Yurt genelinde soğuk hava etkili olmaya devam ediyor. Birçok şehirde yer yer kar etkili olurken İstanbul'da kar yağışı etkisini sürdürüyor. Van, Muş, Bitlis, Hakkari'de 729 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor. Doğu Anadolu'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Peki, İstanbul'da kar yağışı kaç gün sürecek? Kar ne zaman bitecek? İşte il il hava durumu ve Türkiye'de son durum...
18.01.2021 Gündem
Yaylada rahatsızlanan kişi, askeri helikopterle hastaneye ulaştırıldı
Yaylada rahatsızlanan kişi, askeri helikopterle hastaneye ulaştırıldı Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde kaldığı yaylada hayvanların otlattığı sırada fenalaşan Kahraman Şirin (56), Vali Mehmet Ali Özkan'ın talimatıyla bölgeye gönderilen askeri helikopterle alınarak, hastaneye ulaştırıldı.
16.09.2020 Yaşam
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.

Benzer Haber Etiketleri

Nazımiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazımiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.