Natalya Poklonskaya

Natalya Poklonskaya

Son dakika Natalya Poklonskaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Natalya Poklonskaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Natalya Poklonskaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Natalya Poklonskaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan natalya poklonskaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 natalya poklonskaya haberi bulunmuştur. Tüm natalya poklonskaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski başsavcıdan şaşırtan çıkış
Eski başsavcıdan şaşırtan çıkış Kırımlı milletvekili ve eski Kırım Başsavcısı Natalya Poklonskaya, yeni tarzıyla boy gösterdiği ‘Hollywood’ tarzı fotoğraflarını paylaştı ve şaşırtan açıklamalarda bulundu.
3.02.2020 Dünya
Rus başbakanlığına adaylığını açıkladı!
Rus başbakanlığına adaylığını açıkladı! Ünlü Rus televizyon sunucusu ve St. Petersburg’un ilk seçilmiş belediye başkanı Anatoliy Sobçak’ın kızı Kseniya Sobçak, Rusya’daki 2018 başkanlık seçimlerinde aday olacağını açıkladı.
19.10.2017 Dünya
"Trump'ın Kırım'la ilgili vaatlerini yerine getirme zamanı geldi"
"Trump'ın Kırım'la ilgili vaatlerini yerine getirme zamanı geldi" Kırım'ın eski başsavcısı olan Rus milletvekili Natalya Poklonskaya, ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump'a, Kırım'ı Rusya'nın parçası olarak tanıyacağı yönündeki vaatlerini yerine getirme çağrısı yaptı.
17.06.2021 Dünya
Rusya sandık başında
Rusya sandık başında Rusya sürpriz sonuç beklenmeyen, halkın ilgisinin en düşük düzeyde olduğu parlamento seçimi için dün sandık başına gitti...
17.06.2021 Dünya
Rusya'dan şok Kırım kararı
Rusya'dan şok Kırım kararı Rusya tarafından yasa dışı ilhak edilen Kırım'da Moskova yönetiminin görevlendirdiği mahkeme, Kırım Tatar Milli Meclisini aşırıcı örgüt kapsamına alarak faaliyetlerini yasaklama kararı aldı.
26.04.2016 Dünya
Rusya Adalet Bakanlığı'ndan flaş karar!
Rusya Adalet Bakanlığı'ndan flaş karar! Rusya, Kırım Tatar Meclisini "aşırı örgüt" listesine aldı
18.04.2016 Dünya
Rusya, Kırım Tatar Milli Meclisi'nin faaliyetlerini durdurdu
Rusya, Kırım Tatar Milli Meclisi'nin faaliyetlerini durdurdu Rusya'nın Kırım’a atadığı savcı, Kırım Tatar Milli Meclisi'nin faaliyetlerini mahkeme sonuçlanana kadar durdurma kararı verdi
13.04.2016 Dünya
Başsavcıdan Tatar kongresine tepki
Başsavcıdan Tatar kongresine tepki Ukrayna’dan tek taraflı bağımsızlık ilan ettikten sonra Rusya’ya bağlanan Kırım’ın başsavcısı Natalya Poklonskaya, Ankara’da düzenlenen 2...
2.08.2015 Dünya
Erkekler titredi iş ona kaldı
Erkekler titredi iş ona kaldı Kırım lideri Sergey Aksenov, Kırım’ın Rusya’ya bağlanması ardından bir süre için başsavcı belirlemekte zorlandıklarını, zira o sıralar hepsi erkek olan adayların korkup göreve yanaşmadığını söyledi...
16.03.2015 Dünya
Olay savcı şimdi de bunu yaptı!
Olay savcı şimdi de bunu yaptı! Ukrayna'dan tek taraflı bağımsızlık ilan eden ve Rusya'ya bağlanma kararı alan Kırım'da savcılık, Rifat Çubarov başkanlığındaki Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) hakkında soruşturma başlattı.
5.05.2014 Dünya
Başsavcı'nın klibi listeleri altüst etti
Başsavcı'nın klibi listeleri altüst etti Enjoykin adlı internet kullanıcısının Kırım başsavcısı Natalya Poklonskaya hakkında yaptığı “Nyash Myash” adlı müzik klibi, internette dünya yıldızlarını aratmayacak bir popülerlik yakaladı. Yuotube’a yüklendiği beş günde yaklaşık 6 milyon kez izlenen klip en popüler Rus klibi olmayı başardı.
22.04.2014 Dünya
Kırım’ın yeni başsavcısı
Kırım’ın yeni başsavcısı Ukrayna’da batı yanlılarının iktidara gelmesinin ardından Rusya’ya bağlanma kararı alan Kırım Özerk Yönetimi, başsavcılık görevine Moskova yanlısı Natalya Poklonskaya’yı getirdi...
12.03.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Natalya Poklonskaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki natalya poklonskaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.