PCR testleri negatife döndü! Nar kabuğu mucizesi
PCR testleri negatife döndü! Nar kabuğu mucizesi Türkiye’de laboratuvar ortamında araştırması yapılan 'nar kabuğu ekstresi, zerdeçal ve zencefil içeren formüle edilmiş ağızda eriyen ürün' Hindistan'da hastalar üzerinde destek tedavi olarak denendi. Çalışma hakkında bilgi veren Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Dilek Arman, "Ürünün, 10 gün boyunca, günde 3 kez kullanılması sonrası PCR negatifleşme oranı neredeyse 2 kat arttı" dedi.
8.07.2021 Sağlık
Virüslere karşı kalkan! Vücuda girişini engelliyor!
Virüslere karşı kalkan! Vücuda girişini engelliyor! Yaklaşık bir yıldır pandemiyle mücadelesini sürdüren Türkiye, şimdi mutant virüs tehlikesiyle karşı karşıya. Covid-19 aşısının bu virüsleri tedavi edici etkisinin olup olmadığının tartışıldığı şu günlerde 'önleyici yaklaşımlarla' tüm virüs tiplerine karşı kendinizi koruma altına alabilirsiniz. Prof. Dr. Erdem Yeşilada, nar kabuğu özütü içeren pastillerin ağızda bariyer etkisi oluşturarak virüslere karşı genel bir koruma sağladığını belirtti.
20.02.2021 Sağlık
Gripten korunmak için nar kabuğu, zencefil ve zerdaçal önerisi
Gripten korunmak için nar kabuğu, zencefil ve zerdaçal önerisi Prof. Dr. Erdem Yeşilada, "Mikropların iletişimini kesen moleküller nar kabuğu, zencefil, zerdeçalda bulunuyor. Bu üçlü virüsün yayılmasını engelliyor hem de vücudu zayıflatan bakterilerin gelişmesini önlüyor." dedi.
23.01.2020 Sağlık
Tanesi de, suyu da kabuğu da faydalı
Tanesi de, suyu da kabuğu da faydalı DİYETİSYEN Esra Kula, potasyum ve demir minerali ile C vitamini açısından çok zengin olan B1, B2 vitaminleri, kalsiyum ve fosfor mineralleri de içeren Nar’ın, tanesinin, suyunun ve kabuğunun da faydalı olduğunu bildirdi.
30.01.2016 Sağlık