Nagehan Şaşmaz

Nagehan Şaşmaz

Son dakika Nagehan Şaşmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nagehan Şaşmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nagehan Şaşmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nagehan Şaşmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nagehan şaşmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 nagehan şaşmaz haberi bulunmuştur. Tüm nagehan şaşmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anjiyo olan Necati Şaşmaz'dan haber var! 'Dilekleriniz kabul oldu'
Anjiyo olan Necati Şaşmaz'dan haber var! 'Dilekleriniz kabul oldu' 'Kurtlar Vadisi'ndeki 'Polat Alemdar' karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz'ın fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı ve anjiyo olduğu iddia edilmişti. 'Felaket Tellalı' lakabı ile tanınan Onur Akay, oyuncu için "Koroner arter hastalığı olarak bilinen kalp damarlarında tıkanıklık teşhisi nedeniyle damar açma operasyonu geçirdi" demişti. Son olarak 50 yaşındaki Şaşmaz'dan açıklama geldi.
29.10.2022 Magazin
Necati Şaşmaz’dan beraat sonrası ilk atak geldi!
Necati Şaşmaz’dan beraat sonrası ilk atak geldi! Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'dan beraat sonrası ilk atak geldi. Dün boşanma davası sonuçlanan oyuncu davada, eşinin WhatsApp yazışmalarını delil olarak sunmuştu. Yazışmaları habersiz ele geçirdiği iddiasıyla yargılanan ünlü oyuncu beraat etti. Beraat etmesinin ardından Necati Şaşmaz, boşanma davalarında gizlilik ihlali yapan eşinin avukatı Deniz Ketenci’yi savcılığa şikayet etti. Ketenci, Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.
18.05.2021 Magazin
Necati Şaşmaz ile Nagehan Kaşıkçı boşandı
Necati Şaşmaz ile Nagehan Kaşıkçı boşandı Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, 2012'de evlendiği eşi Nagehan Kaşıkçı'dan boşandı. Mahkeme, iki tarafı da eşit kusurlu gördüğü için Şaşmaz ve Kaşıkçı'nın tazminat taleplerini reddederken, çocukların velayeti Nagehan Şaşmaz’da kaldı.
17.05.2021 Magazin
Necati Şaşmaz hakkında karar verildi
Necati Şaşmaz hakkında karar verildi Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın 22 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyordu. Karar bugün belli oldu. Boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz'ın konuşmalarını habersiz olarak 11 defa telefonuna kaydettiği iddiasıyla yargılanan oyuncu Necati Şaşmaz tüm suçlamalardan ayrı ayrı beraat etti.
15.02.2021 Magazin
Nagehan Şaşmaz ile Necati Şaşmaz'ın 'karantina' kavgası!
Nagehan Şaşmaz ile Necati Şaşmaz'ın 'karantina' kavgası! Yurt dışından kısa süre önce dönen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, boşanma aşamasında olduğu eşindeki çocuklarını almaya gitti. Ancak eşi Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz'ın Corona virüs için öngörülen 14 günlük karantina süresini doldurmadığı gerekçesiyle çocuklarını vermek istemedi. Şaşmaz, görme hakkı bulunduğu çocuklarını polis, avukat ve pedagog eşliğinde icra yoluyla aldı.
16.03.2020 Magazin
Nagehan Şaşmaz’dan yeni açıklama: Neden sakladın?
Nagehan Şaşmaz’dan yeni açıklama: Neden sakladın? Necati Şaşmaz’ın belgeli açıklaması üzerine Nagehan Şaşmaz, bu kez de eşinin bu evliliği, Türkiye resmi makamlarından neden sakladığını sordu.
3.12.2019 Magazin
Necati Şaşmaz iddialara belgelerle yanıt verdi!
Necati Şaşmaz iddialara belgelerle yanıt verdi! Necati Şaşmaz'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz, ünlü oyuncunun Amerikalı bir kadınla evli olduğunu iddia etti. Bu duruma sessiz kalmayan Şaşmaz, iddiaları belgelerle yanıtladı.
2.12.2019 Magazin
Necati Şaşmaz’ın eşinden şoke eden iddialar!
Necati Şaşmaz’ın eşinden şoke eden iddialar! Nagehan Şaşmaz boşanma aşamasında olduğu oyuncu eşi Necati Şaşmaz’dan ‘birden çok evlilik ve hileli evlenme’ suçlamasıyla şikâyetçi oldu.
1.12.2019 Magazin
Eşi, Necati Şaşmaz hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı
Eşi, Necati Şaşmaz hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı Karşılıklı boşanma davaları devam eden Nagehan Şaşmaz, eşi Necati Şaşmaz hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
7.02.2019 Magazin
Google'da en çok ne arıyoruz?
Google'da en çok ne arıyoruz? Google, Türkiye genelinde 28 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında en çok nelerin arandığını açıkladı. İlk sırada "Adana'da deprem" arama kriteri göze çarparken bakın listeye başka kimler girdi?
4.02.2019 Yaşam
Detaylar belli oldu! 10 milyon TL...
Detaylar belli oldu! 10 milyon TL... Necati Şaşmaz, eşi Nagehan Şaşmaz’a boşanma davası açtı. Oyuncu, 10 milyon lira tazminat ile iki çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini talep etti.
31.01.2019 Magazin
Necati Şaşmaz boşanıyor!
Necati Şaşmaz boşanıyor! Necati Şaşmaz iki çocuğunun annesi 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz'dan boşanıyor.
30.01.2019 Magazin
Dedikodulara inat birlikte
Dedikodulara inat birlikte KURTLAR Vadisi’nde canlandırdığı ‘Polat Alemdar’ karakteriyle yıldızı parlayan Necati Şaşmaz ile eşi Nagehan Şaşmaz’ın oğulları okula başladı.
10.09.2018 Magazin
46’ncı yaşını kutladı
46’ncı yaşını kutladı ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinin ‘Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, önceki gece 46’ncı yaş gününü kutladı. Oyuncu partide mikrofonu eline alarak şarkılar söyledi.
19.12.2017 Magazin
Necati Şaşmaz'dan konser!
Necati Şaşmaz'dan konser! Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, geçen hafta peş peşe iki kutlama birden yaptı.
19.12.2017 Magazin
Polat bebek arabasıyla
Polat bebek arabasıyla Cuma günü vizyona giren, ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filminin Avrupa galalarını gerçekleştiren Necati Şaşmaz, yoğun temposunun arasında, ailesine de vakit ayırıyor.
1.10.2017 Magazin
Kurtlar Vadisi için flaş karar! Açıklandı...
Kurtlar Vadisi için flaş karar! Açıklandı... 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi, Avrupa’da vizyona girmesinden bir gün önce (27 Eylül Perşembe) Almanya'nın başkenti Berlin’de gala yaptı. Başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, "Dizimiz 'Kurtlar Vadisi Kaos' ocak ayı gibi başlayacak" dedi.
29.09.2017 Televizyon
Polat Baba
Polat Baba “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz oğlu Ali Nadir’le uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi...
5.02.2016 Magazin
Evlilik yaramadı!
Evlilik yaramadı! Necati Şaşmaz'la sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Nagehan'dan kötü haber
4.02.2013 Magazin
Eşine servet taktı!
Eşine servet taktı! Necati Şaşmaz genç eşini hediyelere boğdu! Takıların fiyatları ise dudak uçuklattı
17.12.2012 Magazin
Necati Şaşmaz'dan yeni proje!
Necati Şaşmaz'dan yeni proje! 'Kurtlar Vadisi' dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile şarkıcı Muazzez Ersoy, önceki gece Etiler'deydi. 2017 yapımı 'Kurtlar Vadisi: Vatan' filminden sonra ortalarda görünmeyen 50 yaşındaki oyuncu, 'sürpriz' olarak yorumlanan yeni projesini açıkladı.
10.03.2022 Magazin
Dizi öncesi çok manidar!
Dizi öncesi çok manidar! KURTLAR Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz ile 2012’de nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı’nın evliliğinde önemli bir krizin baş gösterdiği iddia edildi.
3.09.2018 Magazin
Necati Şaşmaz oğlunun da oyuncu olmasını istiyor
Necati Şaşmaz oğlunun da oyuncu olmasını istiyor Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Polat Alemdar karakteri ile zihinlere kazınan Necati Şaşmaz'ın oğlu Ali Nadir'in de oyuncu olmasını istediği ortaya çıktı.
1.03.2016 Magazin
Necati Şaşmaz'ın kaza sonrası yeni görüntüsü
Necati Şaşmaz'ın kaza sonrası yeni görüntüsü Necati Şaşmaz'ın, 2 Kasım'da dizi setinde kullanmış olduğu araç kontrolden çıkarak yol istinat duvarına çarpmıştı...
19.11.2014 Magazin
Eşiyle bakın nasıl konuşabiliyor?
Eşiyle bakın nasıl konuşabiliyor? Geçirdiği kaza sonrası bir süreliğine alt ve üst çenesi teller ile birbirine bağlanan ünlü oyuncu, eşi ile yazışarak anlaşıyor.
10.11.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nagehan Şaşmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nagehan şaşmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.