Survivor 2016'da Kıbrıs'a giden ilk finalist belli oldu!
Survivor 2016'da Kıbrıs'a giden ilk finalist belli oldu! Tv8'in vazgeçilmez yarışma programı Survivor 2016'da bu hafta kim elendi? sorusunun cevabı Yattara olmuştu. Bu gece yapılan yarışmada ise Kıbrıs'a giden ilk isim ortaya çıktı. Peki kıyasıya geçen final sembol oyunu sonunda bileti cebine koyan ilk isim kim oldu? İşte detaylar...
2.06.2016 Magazin
Nagihan ve Yattara'yı şoke eden istek!
Nagihan ve Yattara'yı şoke eden istek! Ünlüler takımından Nagihan Karadere, gönüllülerden Gizem Kerimoğlu'nun, oyunlarda kendisini seçmemesine yönelik bir ricada bulunduğunu söyledi.
14.05.2016 Magazin
Survivor'da Nagihan ve Yattara dedikodu yaparken basıldı!
Survivor'da Nagihan ve Yattara dedikodu yaparken basıldı! Survivor'da plan yapmak için herkesin uyumasını bekleyen Nagehan, Atakan'ın kendisini yakalaması ile büyük şok yaşadı.
28.04.2016 Televizyon
Survivor'da küfürlü kavga!
Survivor'da küfürlü kavga! Survivor adasında ünlüler gece yarısı birbirine girerken Atakan'ın Nagehan'a söylediği iddia edilen bir söz ada konseyine damga vurdu.
24.02.2016 Televizyon
Gezi protestosu bir Alevi ayaklanmasıdır
Gezi protestosu bir Alevi ayaklanmasıdır Altan Öymen, Nazlı Ilıcak, Kadri Gürsel,ve Nagehan Alçı, CNN Türk'te Dört Bir Taraf programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Nagehan Alçı, Gezi Parkı Direnişi hakkında Gezi protestosu bir Alevi ayaklanmasıdır dedi.
29.11.2013 Haber

Benzer Haber Etiketleri