Nafaka Davası

Nafaka Davası

Son dakika nafaka davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nafaka davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nafaka davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nafaka Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nafaka davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 607 nafaka davası haberi bulunmuştur. Tüm nafaka davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu Arzu Yanardağ 15 yıl önce boşandığı Ali Serter’e 17 yaşındaki kızları Alara ile ilgilenmediği ve yıllardır maddi manevi destekte bulunmadığı iddiasıyla 35 bin TL’lik nafaka davası açtı.
13.11.2023 Magazin
Cem Yılmaz'a 'nafaka' sorusu!
Cem Yılmaz'a 'nafaka' sorusu! Cem Yılmaz, 2012 yılında dünyaevine girdiği Ahu Yağtu ile 2013'te boşanmıştı. Nafaka davasıyla gündemden düşmeyen komedyen, geçtiğimiz akşam Levent'te bir kebapçı çıkışı görüntülendi. Ünlü isim nafaka sorularına yanıt vermedi.
30.12.2022 Magazin
Ahu Yağtu'ya Selen Görgüzel'den nafaka tepkisi!
Ahu Yağtu'ya Selen Görgüzel'den nafaka tepkisi! 2013 yılında boşanan Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz, bir süredir nafaka davası haberleriyle magazin gündemine geliyor. Son olarak ünlü oyuncu, eski eşini icraya verdi. Bu hamle üzerine usta komedyen de mahkemeye başvurdu. Selen Görgüzel, Kemal adında bir oğulları olan ikilinin icralık olması hakkında çok konuşulacak bir yorumda bulundu.
4.08.2022 Magazin
Emina Jahovic'in açıklamaları dikkat çekti: Çocuklarımın kaderi bu!
Emina Jahovic'in açıklamaları dikkat çekti: Çocuklarımın kaderi bu! Emina Jahovic, 2018 yılında nikâh masasına oturduğu, oğulları Yaman (13) ve Yavuz'un (10) babası Mustafa Sandal'dan 2018'de sürpriz şekilde ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yaz sezonunu Bodrum'da açan 40 yaşındaki şarkıcı, eski eşine açtığı nafaka davası, özel hayatı ve çocukları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
3.08.2022 Magazin
Öztürk Şerefoğlu’nun kızından babasına 11 bin 421 dolarlık nafaka davası
Öztürk Şerefoğlu’nun kızından babasına 11 bin 421 dolarlık nafaka davası Fibula Mücevherat’ın sahibi ve turizmci Öztürk Şerefoğlu’nun parasını genç kızlara harcadığını ve nafaka ödemediği için yardıma muhtaç hale geldiğini öne süren kızı Leal Darya Şerefoğlu, 11 bin 421 dolarlık nafaka davası açtı.
17.07.2022 Yaşam
Dila Tarkan'ın eşine İngiliz eski sevgilisinden nafaka davası!
Dila Tarkan'ın eşine İngiliz eski sevgilisinden nafaka davası! Sosyal medya içerik üreticisi Dila Tarkan'ın geçtiğimiz yıl Yunanistan'da evlendiği Dağhan Doğruer hakkında Mina Safavi ile evlilik dışı ilişkisinden doğan üç yaşındaki kız çocuğuna nafaka ödemesi talebiyle dava açıldı. Safavi'nin hamilelik haberini paylaştığında Doğruer'in yüz yüze görüşmek istemediği, kürtaj yaptırmasını istediği iddia edildi.
7.07.2022 Magazin
2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor?
2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor? Adli tatile kısa bir süre kaldı. Yargı teşkilatının çalışmalarına ara vereceği Adli tatilin ne zaman başlayacağı adli personel, yargı mensupları ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Adli tatilde kural olarak yargısal faaliyetler görülmez, bu faaliyetlere ara verilir. Ancak bazı istisnaları bulunuyor. Peki, 2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor? Adli tatil kaç gün? 2022 Adli tatil ne zaman bitiyor? İşte detaylar…
2.06.2022 Gündem
Emina Jahovic, Mustafa Sandal'ı icraya vermişti! Gerçek ortaya çıktı...
Emina Jahovic, Mustafa Sandal'ı icraya vermişti! Gerçek ortaya çıktı... Sırp şarkıcı Emina Jahovic, nafakasını ödemediği gerekçesiyle eski eşi ve iki çocuğunun babası Mustafa Sandal’ı icraya vermişti. Ünlü popçu, Jahovic’e toplam 1.8 milyon ödediğini kanıtlayınca dava iptal edildi.
2.03.2022 Magazin
Melis Sezen Burak Sergen'e böyle veda etti!
Melis Sezen Burak Sergen'e böyle veda etti! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', dün akşam 49'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde kalp krizi geçiren Haluk Güçlü, vefat etti. Hal böyle olunca Haluk'a hayat veren Burak Sergen de diziden ayrıldı. 'Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ise rol arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.
17.02.2022 Magazin
Lemi Gülman ve eski eşi Reyhan İpekel’in nafaka davasında tanıklar dinlendi!
Lemi Gülman ve eski eşi Reyhan İpekel’in nafaka davasında tanıklar dinlendi! İş insanı Lemi Gülman ve eski eşi Reyhan İpekel’in nafaka davasında cemiyet hayatının tanınmış isimleri tanık olarak dinlendi. İpekel’in tanıkları annesi Monik İpekel, çocukluk arkadaşı Gülşah Alkoçlar ve Tamek Holding’in sahibi Selda Sipahioğlu’ydu.
16.01.2022 Magazin
Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal ve Can Atay açıklaması!
Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal ve Can Atay açıklaması! Emina Jahovic, önceki gün Etiler’de yılbaşı alışverişi yaparken görüntülendi. Keyfinin yerinde olduğu görülen şarkıcı, isminin aşk dedikodularına karıştığı iş insanı Can Atay ve eski eşi Mustafa Sandal ile devam eden nafaka davası ile ilgili sorulara yanıt verdi.
1.01.2022 Magazin
Euro ile nafaka başını yaktı! Kur artınca isyan etti: ‘Sosyal ölüme terk edildim’
Euro ile nafaka başını yaktı! Kur artınca isyan etti: ‘Sosyal ölüme terk edildim’ Ankara'da iş insanı Ersan S., 2011'de boşanırken kabul ettiği 1000 euroluk iştirak nafakasını, rahatsızlığı nedeniyle çalışamaz hale gelip emekli olunca, kurdaki yükselişin de etkisiyle ödeyemez duruma geldi. Ersan S.'nin başvurusu üzerine mahkeme, nafakayı 200 euroya düşürdü. İstinaf ise kararı bozup nafakayı 500 euro olarak belirledi. Bu sürede nafakayı ödeyemediği için 3 kez disiplin hapsine maruz kalan, 2 evi icradan satışa çıkarılan Ersan S., "Sosyal ölüme terk edildim. Sürekli hapis korkusuyla yaşamak istemiyorum" sözleriyle isyan etti.
12.12.2021 Gündem
Işıl Sergen ile Burak Sergen arasındaki nafaka davası sonuçlandı!
Işıl Sergen ile Burak Sergen arasındaki nafaka davası sonuçlandı! Oyuncu Işıl Sergen, çocuğunun nafakasını ödemediği iddiasıyla 2018 yılında boşandığı eski eşi ve meslektaşı Burak Sergen’e dava açmıştı. Eski eşler arasındaki dava sonuçlandı.
3.12.2021 Magazin
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Cinsellik istemeyen...
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Cinsellik istemeyen... Yargıtay, İstanbul’daki bir boşanma davasına ilişkin verdiği kararda, cinsel birliktelik istememenin erkeğe kusur olarak yüklenemeyeceği şerhini düştü.
2.10.2021 Yaşam
Serdar Ortaç bin pişman! 'Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor'
Serdar Ortaç bin pişman! 'Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor' Şarkıcı Serdar Ortaç, nafaka davası açıp bir dönem evine haciz koyduran eski eşi, İrlandalı model Chloe Loughnan'a, "Bütün çalışmalarımız kadına gidiyor. Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor" sözleriyle tepki gösterdi.
17.08.2021 Magazin
Wilma Elles nafaka davasını kazandı!
Wilma Elles nafaka davasını kazandı! Alman asıllı oyuncu Wilma Elles’in, iki çocuğunun babası Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davası sonuçlandı.
4.08.2021 Magazin
Chloe'den Serdar'a yanıt: Her hikayenin iki yüzü vardır
Chloe'den Serdar'a yanıt: Her hikayenin iki yüzü vardır Serdar Ortaç, nafaka yüzünden davalık olduğu eski eşi Chloe Loughnan için, "Şeytan görsün yüzünü" demişti. Güzel model Chloe Loughnan bu açıklamaların ardından sessizliğini bozdu.
27.07.2021 Magazin
Ivana Sert nafaka davası açmıştı! Mahkemeden karar çıktı
Ivana Sert nafaka davası açmıştı! Mahkemeden karar çıktı Modacı Ivana Sert ile iş insanı eşi Yurdal Sert, 2011 yılında boşanmıştı. Ünlü modacı, sekiz yılın ardından İstanbul Aile Mahkemesi’ne ‘nafakanın artırılması’ davası açtı. Mahkemeden karar çıktı.
26.06.2021 Magazin
Cem Yılmaz'dan takipçisine yanıt: Para bulursam...
Cem Yılmaz'dan takipçisine yanıt: Para bulursam... Ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde 'Hokkabaz' filminin devamının geleceğini duyurmuştu. Yılmaz, daha sonra "Komutan Logar'a bir film yok mu? 'Joker' misali, nasıl bu noktaya geldi?" diyen bir takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.
14.06.2021 Magazin
Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya nafaka davası!
Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya nafaka davası! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu’ya çocuğu için ödediği aylık 10 bin dolarlık nafakanın düşürülmesi için dava açtı. Mahkeme, Yılmaz’ın çocuğunun eğitim ve sağlık gibi giderlerini karşılayıp karşılamadığına dair delillerin toplanması için duruşmayı erteledi.
1.06.2021 Magazin
Eğitim masraflarını karşılamayan babasına dava açtı! 'Mal varlığına el konuldu...'
Eğitim masraflarını karşılamayan babasına dava açtı! 'Mal varlığına el konuldu...' Son dakika haberine göre; Antalya’da 22 yaşındaki Salih Ç. yurt dışı eğitim masraflarını karşılamayan babasına aylık 35 bin liralık nafaka davası açtı. Baba Ümit Ç. ise mahkemeye verdiği karşı dilekçede, maddi açıdan zor durumda olduğunu ve 18 yaşını geçen çocuğuna yardım nafakası yükümlülüğü olmadığını belirtti.
13.05.2021 Yaşam
Fotoğrafları başına bela oldu! Nafaka davası
Fotoğrafları başına bela oldu! Nafaka davası Dr. Seda Fazıl, 5 yıl önce boşandığı estetik cerrah Berken Büyükgüral’ın sosyal medyaya eklediği tatil fotoğraflarını ‘Lüks bir yaşam sürüyor’ diye gerekçe gösterip, çocuğuna ödediği 6 bin TL’lik nafakanın 15 bin TL’ye çıkartılmasını istedi.
15.04.2021 Yaşam
Tıp öğrencisi Sude, iş adamı babasına dava açtı! 'Okul ücretimi ödemiyor'
Tıp öğrencisi Sude, iş adamı babasına dava açtı! 'Okul ücretimi ödemiyor' Tıp Fakültesi öğrencisi Sude Ç. (18), boşanma davası açan annesiyle görüştüğü için 'eğitim masrafını' karşılamadığını öne sürdüğü iş adamı babası Tuncay Ç.'ye dava açtı. Sude Ç. "Doktor olabilmek için babama dava açmak zorunda kaldım, babamı da annemi de çok seviyorum, ikisinin arasında cezalandırılmak istemiyorum. Doktor olup ülkeme faydalı bir genç olmak istiyorum. Türk adaletinin gereğini yapacağına inanıyorum" dedi. İş adamı baba ise, kızının iddialarına cevap vermedi.
5.04.2021 Gündem
Seyşellerde ihanet iddiası! İç çamaşırı bulmuştu... O profesöre uzaklaştırma
Seyşellerde ihanet iddiası! İç çamaşırı bulmuştu... O profesöre uzaklaştırma Eşi Prof. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu’na, kendisini Seyşeller’deki yazlıklarında aldattığı iddiasıyla 10 milyon liralık tazminat davası açan kadın doğum uzmanı Hüsniye Kadıoğlu, bu defa da korunma talebinde bulundu.
14.10.2020 Gündem
İş insanına babalık davası! 'Yıllarca fiziksel şiddet gördüm'
İş insanına babalık davası! 'Yıllarca fiziksel şiddet gördüm' İzmir'de yaşayan Sevtap Şensarı (44), ikiz çocuklarının babasının cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden tekstil sektöründe faaliyet gösteren iş insanı H.S.T. (61) olduğunu öne sürerek, babalık davası açtı. Dini nikahla birlikte yaşadığı H.S.T.'nin erkek çocuğunun olmasını çok istediğini, bu yüzden 2015 yılının ocak ayında Kıbrıs'a gidip, doğacak çocukların erkek olması için embriyo seçimi yapıldığını söyleyen Şensarı, "Yıllar içinde aşırı şekilde fiziki şiddet gördüm. Çocuklarımı kütüğüne alacağını söyledi, ancak sürekli oyalandık" dedi.
15.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nafaka Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nafaka davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.