Naci Bostancı

Naci Bostancı

Son dakika Naci Bostancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Naci Bostancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Naci Bostancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Naci Bostancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan naci bostancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 naci bostancı haberi bulunmuştur. Tüm naci bostancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hacı Bayram Veli Üniversitesi rektörü Mehmet Naci Bostancı kimdir? Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı kaç yaşında, nereli? Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü kim oldu?
Hacı Bayram Veli Üniversitesi rektörü Mehmet Naci Bostancı kimdir? Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı kaç yaşında, nereli? Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü kim oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi atanan isim ise Mehmet Naci Bostancı oldu. Peki, Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı’nın biyografisi…
1.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 20 üniversiteye rektör atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 20 üniversiteye rektör atandı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı.
1.08.2023 Gündem
AK Parti'de flaş görev değişikliği
AK Parti'de flaş görev değişikliği AK Parti Sivas Milletvekili, eski TBMM Başkanı ve eski Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Başkanı seçildi.
18.11.2021 Siyaset
İsmet Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti yeni grup başkanı İsmet Yılmaz hakkında merak edilenler…
İsmet Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti yeni grup başkanı İsmet Yılmaz hakkında merak edilenler… AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Başkanı seçildi. Peki, İsmet Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli?
17.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz ve asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz ve asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Asgari ücreti de benzer bir anlayışla tespit ederek, dar gelirlerinin üzerindeki yükü olabildiğince hafifleteceğiz. Biz faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız. Biz faize kesinlikle milletimizi ezdiremeyiz. Bunun başka çıkışı olamaz. Onlar giderek daha çok sıkıntıya girerken biz ise önümüzdeki yıldan itibaren ferahlamaya başlayacağız." dedi.
17.11.2021 Siyaset
İsmet Yılmaz AK Parti Grup Başkanı oldu
İsmet Yılmaz AK Parti Grup Başkanı oldu AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Başkanı seçildi.
17.11.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Macron’un Türkiye’nin askerlerini çekmesi çağrısı skandaldır" diyerek sert tepki gösterdi.
15.11.2021 Gündem
AK Parti'de flaş değişiklik! Görevi bırakıyor
AK Parti'de flaş değişiklik! Görevi bırakıyor AK Parti, sürpriz bir değişime gitme kararı aldı. Partinin Grup Başkanı Naci Bostancı görevi bırakıyor. Bostancı’nın yerine TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz’ın bu görevi üstleneceği öğrenildi.
15.11.2021 Siyaset
AK Parti'den flaş erken seçim açıklaması!
AK Parti'den flaş erken seçim açıklaması! AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, erken seçim tartışmalarıyla ilgili, "2020'de seçim bekliyorlardı, 2021'de geçtiğimiz aylarda seçim bekliyorlardı. Ha bire öteliyorlar. Sonuçta bizim dediğimiz tarihe gelecekler. Öyle anlaşılıyor ki onlar da 'Seçim 2023'te' diyecekler" dedi.
27.09.2021 Siyaset
AK Parti MYK bugün toplanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında iki kritik konu...
AK Parti MYK bugün toplanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında iki kritik konu... Gelen son bir dakika haberine göre; AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. MYK gündeminin en önemli konu başlığı 10 günü aşkın bir süredir etkisini sürdüren Türkiye'nin ciğerini yakan orman yangınları oluşturuyor. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarıyla bir değerlendirme yapacağı, bölge halkına yapılacak yardımların vatandaşlara zamanında ulaşması için teşkilatların daha aktif rol alması için talimat vereceği belirtildi.
9.08.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te! O bölgeye karanfil...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te! O bölgeye karanfil... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin püskürtülmesinin 5. yıldönümü nedeniyle Ankara’da bir dizi etkinliğe katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan programda, "O gece çıplak elleriyle tankları durduran, ölüm kusan silahlara meydan okuyan cesaret abidelerinin hakkını ödeyemeyiz." ifadelerini kullandı.
15.07.2021 Gündem
Müsilaj için Meclis Araştırması Komisyonu kuruldu
Müsilaj için Meclis Araştırması Komisyonu kuruldu Marmara Denizi'nde ortaya çıkan müsilaj sorununun nedenlerinin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi için Meclis Araştırması Komisyonu kuruldu.
10.06.2021 Gündem
Anayasa ile ilgili flaş açıklama! Tarih belli oldu
Anayasa ile ilgili flaş açıklama! Tarih belli oldu AK Parti TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı, "Sayın Bahçeli'nin Cumhuriyetin 100'üncü yılında 100 maddelik yeni anayasa teklifini memnuniyetle karşılıyoruz. Bizim de anayasa yazım sürecimiz bitmek üzere. Detaylarıyla birlikte inşallah bayramdan sonra uygun bir vakitte kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi.
4.05.2021 Siyaset
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınan ceneze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
15.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Kanal İstanbul müjdesini duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Kanal İstanbul müjdesini duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "CHP bir grup emekli amiralin buram buram darbe kokan bildirisini aklamaya çalışıyor. Çok açık, net söylüyorum. Şu anda emekli amirallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır. Bu 104'ün içerisinde şu anda CHP'li olanlar vardır. Bundan sonra hesabını çok ağır vereceksiniz." dedi. Erdoğan Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak, "Buradan bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Kanal İstanbul ile ilgili hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Yaz aylarında inşallah temelini atacağız. Projenin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
7.04.2021 Siyaset
AK Parti'de Mustafa Elitaş ile Mahir Ünal grup başkanvekilliğine seçildi
AK Parti'de Mustafa Elitaş ile Mahir Ünal grup başkanvekilliğine seçildi AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ile Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, grup başkanvekilliğine seçildi.
31.03.2021 Siyaset
AK Parti MYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti MYK belli oldu! İşte isim isim tam liste Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin yeni MYK üyelerini belirledi. Ömer Çelik, yeniden Parti Sözcüsü seçildi.
24.03.2021 Siyaset
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur?
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur? MKYK nedir? MKYK'nın açılımı nedir? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi bugün yapılıyor. AK Parti 7. Olağan kongresi yapılırken MKYK anlamı, listesi, üyeleri ve açılımı gündemde en çok araştırılan konular arasına girdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, kongrede yapılacak tüzük değişikliğiyle genel başkanvekili sayısının 2'ye çıkarılacağı açıklandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “2023 manifestosu olacak” dediği Ak Parti 7. Olağan Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşiyor. AK Parti MKYK üyeleri kimler? MKYK ne demek? MKYK açılımı nedir? AK Parti MKYK üyeleri kimler, kaç kişiden oluşuyor?
24.03.2021 Gündem
AK Partili Bostancı'dan HDP'nin kapatılmasıyla ilgili açıklama
AK Partili Bostancı'dan HDP'nin kapatılmasıyla ilgili açıklama AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, HDP'nin kapatılmasıyla ilgili olarak, "AK Parti, 'Kapatma hiç olmasın, nasıl ve hangi mahiyette kurulursa kurulsun partiler çalışsın.' yaklaşımında hiç olmamıştır. Bu yönde bir hukuki ve siyasi yaklaşım düşünülemez, gerçekçi değildir." dedi.
19.03.2021 Siyaset
'Akif' belgeselinin gösterimi TBMM'de gerçekleşti
'Akif' belgeselinin gösterimi TBMM'de gerçekleşti İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Âkif Ersoy'un Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde geçen çocukluk yıllarının anlatıldığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şiir okuduğu 'Akif' belgeselinin gösterimi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gerçekleşti.
10.03.2021 Gündem
Naci Bostancı'dan flaş açıklama! HDP kapatılacak mı?
Naci Bostancı'dan flaş açıklama! HDP kapatılacak mı? AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, "HDP kapatılacak mı? Bunun cevabı siyasette değil hukuktadır. İlgili merciler bakarlar, incelerler, değerlendirirler, deliller üzerinden nihai bir hüküm verirler." dedi.
3.03.2021 Siyaset
TBMM'de troll isyanı! 'Niye gizliyorsun'
TBMM'de troll isyanı! 'Niye gizliyorsun' TBMM Genel Kurulu’nda kısa gündem konusu sosyal medyadaki trollerdi. Meclis Başkanvekili Celal Adan’ın, “Allah insanların haysiyetini, şerefini onlardan korusun. Karanlık bir odaya geçiyor, ismini cismini gizleyerek... Bu ülkede ismini gizleyip Türkiye’yi sevenlerin Allah belalarını versin. Ne gizliyorsun?” sözleri alkış aldı.
20.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, buradan canlı bağlantı ile Ordu - Şanlıurfa İl Kongrelerine seslendi. Erdoğan, "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi.
17.02.2021 Siyaset
Bakanlar Akar ve Soylu'dan, Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Bakanlar Akar ve Soylu'dan, Kılıçdaroğlu'na ziyaret Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret etti.
16.02.2021 Gündem
Asgari ücret ile ilgili flaş gelişme! 750 TL...
Asgari ücret ile ilgili flaş gelişme! 750 TL... Asgari ücret ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sendikalar 750 liralık asgari ücret artışı için harekete geçti. DİSK, Genel Başkan Arzu Çerkezoğlu, Genel Sekreter Adnan Serdaroğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Aguş ve Seyit Aslan, Meclis’te AK Parti Grubu’nu ziyaret ederek Grup Başkanı Naci Bostancı ile bir araya geldi.

Benzer Haber Etiketleri

Naci Bostancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki naci bostancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.