Müze Kart

Müze Kart

Son dakika müze kart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müze kart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müze kart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müze Kart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müze kart gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 müze kart haberi bulunmuştur. Tüm müze kart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolmabahçe Sarayı 10 Kasım ücretli mi, ücretsiz mi? 2023 Dolmabahçe Sarayı giriş ücreti ne kadar, Dolmabahçe Sarayı nerede, Dolmabahçe Sarayı'nda müze kart geçer mi?
Dolmabahçe Sarayı 10 Kasım ücretli mi, ücretsiz mi? 2023 Dolmabahçe Sarayı giriş ücreti ne kadar, Dolmabahçe Sarayı nerede, Dolmabahçe Sarayı'nda müze kart geçer mi? Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün yıl dönümde Dolmabahçe Sarayı'nı ziyaret etmek isteyen yurttaşlar Dolmabahçe Sarayı'nın 10 Kasım’da ücretsiz olup olmadığını merak ederken, ziyaret saatlerini de sorguluyor. Peki, Dolmabahçe Sarayı 10 Kasım'da ücretsiz mi, 10 Kasım’da Dolmabahçe Sarayı kaça kadar açık? Dolmabahçe Sarayı giriş ücreti ne kadar, Dolmabahçe Sarayı nerede?
10.11.2023 Gündem
Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz
Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak yerli ziyaretçiler bugünden itibaren 100 gün boyunca Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi'ni sabah 11.00'e kadar ücretsiz ziyaret edebilecekler.
2.10.2023 Kültür Sanat
Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı: Dışarıdan gelen herkes 'depremin 4'te 1'i bizde olsa altından kalkamazdık' dedi
Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı: Dışarıdan gelen herkes 'depremin 4'te 1'i bizde olsa altından kalkamazdık' dedi Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,"Dışarıdan gelen herkes muhatap olduğu bizim insanımıza; 'bu depremin 4'te 1'i bizim orada olsa emin olun altından kalkamazdık' dediler. Amerika'da bir kasırga oldu aradan 2 sene geçmiş daha devlet oraya gidememiş. Almanya'da sel felaketi vardı. Millet isyanlarda 2 sene geçmiş Alman devleti oraya daha vatandaşın yarasını saracak bir şey yapmamış. Bizde ise kısa sürede 200 bin konutun temeli atıldı" dedi.
27.08.2023 Ekonomi
Yılın ilk 7 ayında 2,1 milyon Müze Kart satıldı! Rekor seviye
Yılın ilk 7 ayında 2,1 milyon Müze Kart satıldı! Rekor seviye Kültür ve Turizm Bakanlığı, müze ve ören yerleri ile Milli Saraylar Başkanlığı bünyesindeki müzelerde geçerli olan Müze Kart satışlarının, 2023 yılının ilk 7 ayında 2 milyon 151 bin 988'e ulaştığını duyurdu.
27.08.2023 Ekonomi
Bakan Ersoy talimatı verdi! Ücret sabit tutuldu
Bakan Ersoy talimatı verdi! Ücret sabit tutuldu Müze ve ören yerine sınırsız ziyaret olanağı sağlayan Müzekart’ın fiyatı bu yıl da 60 lirada sabit tutuldu
16.07.2023 Gündem
Ücretsiz müze kart nasıl alınır? 18-25 yaş arası gençlere ücretsiz Müzekart başvuru şartları nelerdir, ücretsiz müze kart başvurusu nasıl yapılır?
Ücretsiz müze kart nasıl alınır? 18-25 yaş arası gençlere ücretsiz Müzekart başvuru şartları nelerdir, ücretsiz müze kart başvurusu nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 18-25 yaş arasındaki tüm gençlere ücretsiz "Müzekart GNS" verileceğini açıkladı. Peki, Ücretsiz müze kart nasıl alınır? 18-25 yaş arası gençlere ücretsiz Müzekart başvuru şartları nelerdir, ücretsiz müze kart başvurusu nasıl yapılır?
13.07.2023 Eğitim
Türk bayrağı göründü! Kız Kulesi'nin son hali ortaya çıktı
Türk bayrağı göründü! Kız Kulesi'nin son hali ortaya çıktı İstanbul'un simge yapılarından Kız Kulesi'nde 2021 yılından beri restorasyon çalışmaları yürütülüyor. Devam eden çalışmalarda yapının son durumu havadan görüntülendi. Üst taraftaki iskele söküldü, Türk bayrağının asılı olduğu direk ve âlem ortaya çıktı. Gözler Kız Kulesi'nin "Anıt Eser" olarak açılması beklenen tarihe çevrildi.
24.01.2023 Gündem
Kültür Bakanı Ersoy'dan Kız Kulesi'nde inceleme
Kültür Bakanı Ersoy'dan Kız Kulesi'nde inceleme İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi'nin restorasyonuyla ilgili incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, hedeflerinin 2023 yılı mart ayına kadar Kız Kulesi'ni ziyaretçi ile buluşturmak olduğunu ifade etti. Bakan Ersoy, "Beton ve inşaat demiri kullandığınız zaman yapının yükünü inanılmaz derecede artırıyorsunuz. Müdahale edinilmesi kaçınılmazdı. 80 yıldır kimsenin cesaret etmediği bir şeyi Kültür ve Turizm Bakanlığı yapmaya karar verdi. Bir kule müze formatı kazandırdık. İstanbulluların uzaktan seyrettiği bir yapıydı şimdi içeriden İstanbul'u seyrettikleri bir yapı haline getirilecek" dedi.
9.09.2022 Gündem
Müzekart GNS başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz müzekart başvurusu nereden yapılır? 18-25 yaş arasına ücretsiz müzekart!
Müzekart GNS başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz müzekart başvurusu nereden yapılır? 18-25 yaş arasına ücretsiz müzekart! Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan 18-25 yaş arası gençlere ücretsiz müzekart hediye! Başvurular başladı. Bakanlık, Müzekart GNS başvurularını “Genç Ne Sever” platformu üzeirnden alıyor. Müzekart GNS ile 300’den fazla müze ve ören yerini 1 Temmuz – 1 Ekim tarihleri arasında ziyaret edebilme imkanı tanıyor. Peki, Müzekart GNS başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz müzekart başvurusu nereden yapılır? İşte detaylar…
5.07.2022 Gündem
Müze kart nasıl alınır? Müzekart nerelerde geçiyor, nereden alınır?
Müze kart nasıl alınır? Müzekart nerelerde geçiyor, nereden alınır? Tarihsel anıtlar, ören yerleri ve müzelere girişte kullanılan Müze Kart, ziyaretleri daha az ücrete gerçekleştirebiliyor. Kimlik bilgileri verilerek ve bir miktar kart ücreti ile müze kart sahibi olabilirsiniz. Peki, Müze kart nasıl alınır? Müze kart nerelerde geçiyor, nereden alınır? İşte detaylar…
19.05.2022 Kültür Sanat
10 Kasım Dolmabahçe Sarayı ücretli mi? 10 Kasım Dolmabahçe ziyaret saatleri
10 Kasım Dolmabahçe Sarayı ücretli mi? 10 Kasım Dolmabahçe ziyaret saatleri Dolmabahçe 10 Kasım’da ücretli mi, ziyaret saatleri nasıl? Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünde vatandaşlar Ankara’da Anıtkabir’e bu yılda ziyaretsiz bırakmayacak. İstanbullular Dolmabahçe Sarayı’nda atalarını anacak. Atatürk’ün İstanbul’da hayatını kaybettiği mekan olan Dolmabahçe Sarayı 10 Kasım’da ücretli mi? 10 Kasım’da Dolmabahçe açık mı? Dolmabahçe ziyaret saatleri nasıl?
9.11.2021 Gündem
İGA'dan "İstanbul Havalimanı Müzesi'' paylaşımı
İGA'dan "İstanbul Havalimanı Müzesi'' paylaşımı Havalimanında yolcular, müze kartıyla İstanbul Havalimanı Müzesi'ni ücretsiz ziyaret edebiliyor.
11.09.2021 Gündem
Kız Kulesi restore ediliyor! 2022 yılında bitecek...
Kız Kulesi restore ediliyor! 2022 yılında bitecek... Kız Kulesi'nde restorasyon çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kız Kulesi'nin bir işlev yüklenmeden sadece bir Anıt Eser olarak kalmasını, 'Anıt Eser' olarak ziyaret edilmesini, İstanbul'un güzelliklerinin Kız Kulesi panoramasından gözlemlenmesini amaçlıyoruz" dedi.
4.09.2021 Kültür Sanat
Bakan Ersoy: Hedef 25 milyon turist
Bakan Ersoy: Hedef 25 milyon turist Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CNN Türk'de Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programına konuk oldu. Bakan Ersoy, bu yılki turizm hedeflerini revize ettiklerini belirterek, "Hedefleri 25 milyon turist, 20 milyar dolar gelir beklenti olarak düzelttik. Şu anda iyi de gidiyor, inşallah hedeflere ulaşacağız. Ama gönlümdeki hedefi sorarsanız 30 milyon turist, 23 milyar dolar gelir." dedi.
18.07.2021 Ekonomi
Tamamen ücretsiz! Öğrenci, öğretmen ve 65 yaş üstü vatandaşlar...
Tamamen ücretsiz! Öğrenci, öğretmen ve 65 yaş üstü vatandaşlar... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Öğrenci, öğretmen ve 65 yaş üstü tüm vatandaşlara müjde. Resmen duyuruldu. Tüm Türkiye'de geçerli olacak. Bakanlık detayları tek tek açıkladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, tüm müzelerin, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar ile öğretmenler için ücretsiz olduğunu duyurdu.
4.07.2021 Ekonomi
Bakan duyurdu! Müze Kart ücretleri 70 TL’de sabitlendi
Bakan duyurdu! Müze Kart ücretleri 70 TL’de sabitlendi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Müze Kart’ın 70 TL’de sabitlendiğini, bu yıl müze ücreti artsa bile rakamın değişmeyeceğini söyledi.
11.02.2020 Ekonomi
Turizmde 5 bin yeni istihdam
Turizmde 5 bin yeni istihdam Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bir televizyon kanalında katıldığı programda, yaklaşık 5 bin yeni istihdam sağlayacaklarını açıkladı.
12.07.2019 Ekonomi
Bakan açıkladı: 4 bine yakın işçi alınacak
Bakan açıkladı: 4 bine yakın işçi alınacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "4 bine yakın işçi alımı gerçekleştireceğiz. Ortalama 600’e yakın arkeolog, 250 civarında da sanat tarihçisi istihdamı yapacağız." açıklamasında bulundu.
11.07.2019 Çalışma Hayatı
Galata Mevlevihanesi'nde iftar
Galata Mevlevihanesi'nde iftar Müze kültürü bilincini toplumun her kesimine yaymak, yerli ve yabancı daha çok ziyaretçinin müzelerle buluşmasını sağlamak amacıyla SICPA Türkiye ve Müze Kart’ın ev sahipliğinde Galata Mevlevihanesi’nde iftar programı düzenlendi.
21.05.2019 Kültür Sanat
Aile boyu ‘Müze Kart’
Aile boyu ‘Müze Kart’ Müzeleri ziyaret edenlerin % 65’inin yabancı olması DÖSİMM’i harekete geçirdi. Yerli ziyaretçi sayılarını artırmak istediklerini belirten Müdür Murat Usta, “Bir ailedeki tüm bireylerın sınırsız kullanabileceği bir ‘Müze Kart’ için çalışmalarımız sürüyor” dedi.
24.10.2018 Ekonomi
Okullar ne zaman açılacak? MEB 2017 2018 takvimini açıkladı!
Okullar ne zaman açılacak? MEB 2017 2018 takvimini açıkladı! Okullar ne zaman açılacak sorusu öğrenciler ve tatil planı yapmak isteyen veliler tarafından oldukça merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı takvimini açıkladı. İşte Okullar ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı...
29.09.2021 Gündem
Alev Topları Programı
Alev Topları Programı Çelikel Eğitim Vakfı Alev Topları Programı yeni kıvılcımlarını arıyor. Gençlerin, bir ‘Kıvılcım’ olarak başladıkları süreçte ‘Alev Topu’na dönüştükleri program, yeni Kıvılcımlarıyla buluşmak için gün sayıyor.
11.08.2016 Eğitim
Let’s Bodrum! ile 12 ay turizm!
Let’s Bodrum! ile 12 ay turizm! “Let’s Bodrum!” projesi Haziran’da başlıyor
4.05.2013 Ekonomi
Bu plaja terlikle girmek yasak
Bu plaja terlikle girmek yasak Sedir Adası'ndaki ''Kleopatra Plajı'', adeta ziyaretçi akınına uğruyor...
2.09.2011 Yaşam
Müze parasıyla alem!
Müze parasıyla alem! Ayasofya ve Topkapı müzelerinin özelleştirilmesi öncesi yapılan soygununun boyutu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Müze Kart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müze kart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.