Gazete Vatan Logo

Let’s Bodrum! ile 12 ay turizm!

“Let’s Bodrum!” projesi Haziran’da başlıyor

Let’s Bodrum! projesinin çatısını oluşturan Bodrum Maxi Para Kart, İş Bankası ve Turkcell ile hayata geçiriliyor. Haziran’da başlayacak Let’s Bodrum! Bodrum’a gelenlere ayrıcalık ve avantajlar sağlayarak turizmi ve ticareti bütün bir yıla yaymayı hedefliyor.


Bodrum’da turizmi ve ticareti 12 aya yayarak, kenti dünyanın ilk beş tematik destinasyonundan biri haline getirmeyi amaçlayan “Let’s Bodrum!” projesi Haziran’da başlıyor. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Mobilera tarafından yaratılan Let’s Bodrum! projesi, yerli ve yabancı tüm Bodrum dostlarına ayrıcalık ve avantajlar sağlamayı hedefliyor. Let’s Bodrum! projesinin çatısını oluşturan Let’s Bodrum Kart, İş Bankası ve Turkcell ile hayata geçiyor.

Cazibe merkezi olacak

Let’s Bodrum! ile en büyük hedeflerinin kentteki turizmi yıl geneline yaymak olduğunu ifade eden Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon, “Yüksek sezon haricinde gerçekleştirilecek pek çok farklı etkinlikle Bodrum’u tam bir cazibe merkezi haline getirmeyi arzu ediyoruz” dedi. Kocadon, Let’s Bodrum! projesinin ilk ayağı olan Let’s Bodrum Kart ile sağlanacak avantajların Bodrum’u ziyaret edenlere kendilerini ayrıcalıklı hissettirmeyi, üye işyerlerinin ise ticaretlerini 12 aya yayarak, iş hacimlerinde artış sağlamak istediklerini belirtti.

Mobilera geliştirdi

Bodrum Ticaret Odası tarafından desteklenen “Let’s Bodrum powered by Maximum!”, dünyanın ilk 10 mobil pazarlama şirketi arasında gösterilen Mobilera tarafından geliştirildi. Mobilera Holding BV Yönetim Kurulu Başkanı Ferda Kertmelioğlu, “Dünyanın en iddialı destinasyon projesini geleneksel yöntemleri, dijital mecralarla birleştirerek Bodrum’da hayata geçiriyoruz” dedi.

Turkcell’in Kurumsal Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş ise “Bodrum’da yaşayanlar, Bodrumlu işletmeler, Bodrum’a gelen yerli turist ve Türkiye’ye geldiklerinde Turkcell’li olmayı tercih eden yabancı turist için geliştirdiğimiz yenilikçi mobil uygulamalarımız var.

Kart sahiplerinin harcama alışkanlıklarına göre kendilerine en uygun seçenekleri SMS ile göndereceğiz.”

Bodrum’a özel fırsat kartı

İş BankasI ana sponsorluğuyla başlatılan Let’s Bodrum projesi kapsamında çıkarılan Let’s Bodrum Maxi Para Kart, Bodrum’da bulunanlara özel fırsatlar sunacak. Kart sahipleri üye iş yerlerinde indirimlerden faydalanabilecek ve müze kart özelliği sayesinde müzelere ücretsiz girebilecek. Bodrum hava alanları ve 20 noktada satışa sunulan kart sayesinde üye işyerlerinin ticaretlerini 12 aya yayarak, iş hacimlerinde artış sağlanması hedefleniyor. Ayrıca İş Bankası kredi kartı müşterileri de platformun üye işyerlerinde sunduğu avantajlardan faydalanabilecek.

Haberin Devamı