Müzakere

Müzakere

Son dakika müzakere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müzakere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müzakere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müzakere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müzakere gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.912 müzakere haberi bulunmuştur. Tüm müzakere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti Yerel seçim sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, partisinden de istifasını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
Otomatik ödeme talimatına dikkat! Hesabınızı kontrol edin, fazla ücret çekilebilir
Otomatik ödeme talimatına dikkat! Hesabınızı kontrol edin, fazla ücret çekilebilir Bankalara otomatik ödeme talimatı veren herkesi yakından ilgilendiriyor. Avukat Ali Kızılay, bankaların sözleşme değiştirerek otomatik ödeme talimatlarından kaynaklı kesinti ve işletme işlemi yapabildiğini söyleyerek, “Müzakere edilmeden sözleşmede yapılan değişiklik ‘haksız şart’ durumunu oluşturuyor” dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Tunç'tan kira arabuluculuğu açıklaması
Bakan Tunç'tan kira arabuluculuğu açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hukuki uyuşmazlıkların çözüm yöntemlerinden olan ve 2013 yılında hayata geçirilen arabuluculuk uygulaması kapsamında 5 milyondan fazla dosyanın arabulucuya gittiğini ve 3 milyon 679 bin 537 dosyanın bu sayede anlaşma ile çözüme kavuşturulduğunu açıkladı.
12.04.2024 Ekonomi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş; artık, örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" dedi.
11.04.2024 Gündem
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
6.04.2024 Fenerbahçe
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu PFDK'den yapılan açıklamada ceza aldığı açıklanan Jayden Quinn Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat hakkındaki kararların durdurulduğu belirtildi. Bununla birlikte iki oyuncu da Adana Demirspor maçında forma giyebilecek. Tahkim Kurulu Talimatı’nın 20. maddesi uyarınca uygulamanın durdurulduğu açıklanırken, oyuncular hakkındaki yeni karar ilerleyen tarihlerde verilecek.
3.04.2024 Futbol
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
KİK ile Türkiye arasındaki işbirlikleri 13 yıl sonra yeniden başladı
KİK ile Türkiye arasındaki işbirlikleri 13 yıl sonra yeniden başladı Türkiye ile Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi (KİK) arasında Serbest Ticaret Anlaşması (STA), imzalanan ‘Ortak Bildiri' ile 13 yıl aradan sonra tekrar başlatıldı. İmza törenin ardından konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Uzun bir aradan sonra Ortak Bildiri ile iki ülke arasında STA müzakerelerinin yeniden başlandığını dile getirdi.
21.03.2024 Ekonomi
Rusya'dan flaş açıklama: Erdoğan’a, barış inisiyatifi nedeniyle minnettarız
Rusya'dan flaş açıklama: Erdoğan’a, barış inisiyatifi nedeniyle minnettarız Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ukrayna ile Rusya arasında müzakere masasına dönülmesi için üzerine düşen rolü üstlenmeye hazır olduğuna dair sözlerine yanıt vererek, “Erdoğan’a, Ukrayna’da barış inisiyatifi nedeniyle minnettarız” dedi.
20.03.2024 Dünya
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti'li Abdulhamit Gül, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul'daki son anketi paylaştı. Hamza Dağ'ın İzmir'de sürpriz yapacağını ifade eden Gül, CHP lideri Özgür Özel'in 'darbe' sözlerini de değerlendirdi.
20.03.2024 Gündem
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Barışın tesisi için Mart 2022'de İstanbul'da kurduğumuz müzakere masasının yanından geçebilecek nitelikte diplomatik bir adım atılamadı. Başından beri savaşın müzakereler temelinde sonlandırılması için elimizden gelen katkıyı verdik, veriyoruz. Rusya'nın da dahil olacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya da hazırız" dedi.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Diplomasiye şans verin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Diplomasiye şans verin Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna-Güney Doğu Avrupa Zirvesi'ne video mesaj gönderdi. Erdoğan Rusya-Ukrayna savaşına dair "Savaşın adil ve kalıcı bir barışla sona erdirilmesi için diplomasiye ve diyaloğa şans verilmesi gerektiğine dair görüşümü muhafaza ediyorum" ifadelerini kullandı.
28.02.2024 Gündem
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder ABD Suriye’den çekilecek mi? Çekilirse sonuçları ne olacak? Türkiye'nin Suriye sınırı nasıl etkilenecek? Eski Şam Büyükelçisi Robert Ford, CNN TÜRK Dış Haberler Muhabiri Elif Zeynep Özipekçi'ye değerlendirdi ve ‘Washington, Ankara ile ilişkilerini bozmak istemiyor’ dedi. Türkiyesiz bir Suriye çözümünün mümkün olmadığını açıkladı.
27.02.2024 Dünya
Tahkim Kurulu'ndan Icardi kararı
Tahkim Kurulu'ndan Icardi kararı Tahkim Kurulu, Mauro Icardi'ye verilen men cezasını onadı.
26.02.2024 Galatasaray
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması!
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Fidan, F-16 ve F-35 için son durumu aktardı. Öte yandan ABD - İran çatışmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Fidan, 'Ateşle oynuyorlar. Ateşle oyun yangına dönebilir. Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz.' dedi.
4.02.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor"
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor" ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, CNN TÜRK’ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili açıklama yapan Nuland, "Zaten büyük bir F-16 filonuz var. Ancak bunu geliştirmek bizim için önemli olacak" dedi. Nuland, "Bu anlaşmanın birkaç parçası var. Bunlar mevcut jetlerin modernizasyonu ve yeni jetlerin satışı. İki parça da önemli. Anladığım kadarıyla modernizasyon derhal başlıyor. Açıkçası yeni jetlerin ne zamana hazır olacağını ezbere bilmiyorum, ancak Türkiye’nin bu jetlere kavuşmasının ABD için bir öncelik olduğu aşikar" diye konuştu.
30.01.2024 Gündem
Yılın ilk MGK toplantısı sona erdi! Terörle mücadele vurgusu
Yılın ilk MGK toplantısı sona erdi! Terörle mücadele vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu'nun toplantısı sona erdi. MGK sonrası 9 maddelik bildiri yayımlandı. Bildiride "Türkiye'nin kararlılıkla uyguladığı milli güvenlik siyasetinin, proje terör örgütleri üzerinden kurgulanan planlarla akamete uğratılamayacağının altı çizilmiştir." ifadeleri yer aldı.
25.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor TBMM'nin İsveç’in NATO’ya katılımına onay vermesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Dünyanın dört bir yanından pek çok haber kuruluşu bu gelişmeyi manşetlerinden okurlarına duyurdu. İsveç, sürecin tamamlanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası için geri sayıma geçerken Yunan Kathimerini gazetesi Erdoğan'ın bu süreçte izleyeceği yolu yazdı.
24.01.2024 Gündem
Tahkim Kurulu itirazı reddetti! Kayserispor'un 3 puanı silinecek
Tahkim Kurulu itirazı reddetti! Kayserispor'un 3 puanı silinecek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Kayserispor'un 3 puan tenzili ile ilgili itirazını reddetti ve Kulüp Lisans Kurulu’nun kararını onadı. Bu gelişme sonrası sarı-kırmızılı takımın 29 olan puanı 26'ya düşecek.
20.01.2024 Kayseri Spor
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek'
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek' Kanada'da geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Çevrim İçi Haber Yasası, dijital telif konusunda adım atılmasını bekleyen pek çok ülkedeki yayıncıları heyecanlandırdı. Yasa aynı zamanda akıllara hem Google hem de Facebook'un yayıncılara ödeme yaptığı ilk ülke olan Avustralya'yı getirdi. Küresel bir harekete ilham Avustralya'daki yasayı mimarı Rodney Sims anlattı.
5.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Müzakere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müzakere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.