Mutlu Kaya

Mutlu Kaya

Son dakika mutlu kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mutlu kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mutlu kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mutlu Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mutlu kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 863 mutlu kaya haberi bulunmuştur. Tüm mutlu kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mutlu Kaya'nın ablasını öldüren astsubay sevgiliye müebbet hapis
Mutlu Kaya'nın ablasını öldüren astsubay sevgiliye müebbet hapis Diyarbakır'da bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasında adını duyuran ve erkek arkadaşı tarafından vurularak tekerlekli sandalyeye mahkum bırakılan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya'yı (33) tabancayla ateş edip öldüren, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı astsubay üstçavuş Yusuf Çalışkan (31), 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
23.02.2022 Gündem
Mutlu Kaya’nın ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
Mutlu Kaya’nın ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü Diyarbakır’da bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından başından vurulması sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası, erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü.
22.03.2020 Yaşam
Mutlu Kaya yürümeye başladı
Mutlu Kaya yürümeye başladı Türkiye Mutlu Kaya'nın adını bir televizyon kanalında düzenlenen ses yarışması ile duydu. Eski erkek arkadaşı tarafından 2015 yılında başından vuruldu. Tekerlekli sandalyeye mahkum olan Mutlu, firavunlara da uygulandığı belirtilen tedavi yöntemiyle yürümeye başladı
24.10.2018 Yaşam
Ünlü şarkıcıya sitem: Yalan söylüyor!
Ünlü şarkıcıya sitem: Yalan söylüyor! Eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan Mutlu Kaya, kendisine yardım ettiğini söyleyen Sibel Can'ı yalanlayarak "Yalan söylemenin bir anlamı yok" dedi
19.04.2018 Magazin
Mutlu Kaya'dan haber var! İşte son hali
Mutlu Kaya'dan haber var! İşte son hali Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve Ergani'de eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan Mutlu Kaya, sevenleriyle buluşmanın hayalini kuruyor. Ayağa kalkarak, küçük adımlarla yürümeye başlayan ve konuşmada büyük ilerleme sağlayan Kaya, tam teşekküllü bir hastanede tedavi olmak istiyor. Kaya: "Ben Türkiye'nin kızıyım, Türkiye'deki herkes beni çok seviyor. Aylar da yıllar da geçse ben mücadeleme devam edeceğim ve o sahneye çıkacağım"
18.04.2018 Gündem
Mutlu Kaya'dan kötü haber!
Mutlu Kaya'dan kötü haber! Katıldığı bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra eski sevgilisi tarafından vurulan ve yatağa mahkum olan Mutlu Kaya'nın maddi imkansızlık nedeniyle tedavisi yarım kaldı.
7.02.2018 Yaşam
Antalya'da Milli Piyango büyük ikramiyesi yaşlı kadına mı çıktı?
Antalya'da Milli Piyango büyük ikramiyesi yaşlı kadına mı çıktı? Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nde henüz büyük ikramiyenin sahipleri ortaya çıkmadı. Ancak sosyal medyada Antalya'daki talihlinin yaşlı ve çok zengin bir kadın olduğu iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
TIR şoförüne piyangodan 1 milyon 250 bin lira
TIR şoförüne piyangodan 1 milyon 250 bin lira Milli piyango talihlisi Mutlu Kaya “Bu paradan 50 bin TL de Yeni Orduspor’a bağış yapacağım” dedi.
29.09.2021 Gündem
20 bilet aldı, piyangodan 1 milyon 250 bin TL kazandı!
20 bilet aldı, piyangodan 1 milyon 250 bin TL kazandı! Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde 5 milyon liralık çeyrek biletlerden birisi Ordulu bir TIR şoförünün biletine isabet etti
29.09.2021 Gündem
Mutlu Kaya davasında gerekçeli karar açıklandı
Mutlu Kaya davasında gerekçeli karar açıklandı Katıldığı ses yarışmasıyla tanınan Mutlu Kaya'yı yaralayan sanığın cezasıyla ilgili gerekçeli karar yazıldı.
1.07.2016 Magazin
‘Mutlu’luğunu çalan eski sevgiliye 15 yıl
‘Mutlu’luğunu çalan eski sevgiliye 15 yıl Ses yarışmasıyla tanınan Diyarbakır’lı Mutlu Kaya’yı sahneye çıktığı için başından vurarak ağır yaralayan eski erkek arkadaşı Veysi Ercan 15 yıl hapse mahkum oldu
29.09.2021 Gündem
Mutlu Kaya'nın vurulmasında flaş gelişme
Mutlu Kaya'nın vurulmasında flaş gelişme Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde 19 yaşındaki Mutlu Kaya'yı silahla vurarak ağır yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan eski erkek arkadaşı 26 yaşındaki Veysi Ercan, herhangi bir indirim uygulanmadan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı...
29.09.2021 Gündem
VATAN’a ödül
VATAN’a ödül Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen 22...
31.05.2016 Magazin
Mutlu Kaya: Oya abla bana çok yardım etti
Mutlu Kaya: Oya abla bana çok yardım etti Ünlü oyuncu Oya Aydoğan'ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Aydoğan'ın vefat haberini alınca şoka girdiğini söyleyen Mutlu Kaya, "Oya abla bana çok yardım etti o zaten bir melek" dedi.
17.05.2016 Magazin
Mutlu Kaya'nın duruşmasına yayın yasağı getirildi!
Mutlu Kaya'nın duruşmasına yayın yasağı getirildi! Diyarbakır'da bugün görülen Mutlu Kaya duruşmasına tek celselik yayın yasağı geldi.
12.05.2016 Magazin
Mutlu Kaya’yı vuran sanık: Ailesi benden başlık parası istedi
Mutlu Kaya’yı vuran sanık: Ailesi benden başlık parası istedi Mutlu Kaya’yı Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nde silahla vurarak ağır yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan eski erkek arkadaşı 26 yaşındaki Veysi Ercan, Mutlu Kaya’nın ailesinin kendisinden başlık parası istediğini ileri sürdü.
24.03.2016 Yaşam
Orman'dan 'Kaya' gibi jest
Orman'dan 'Kaya' gibi jest Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya’nın fizik tedavi masraflarını üstlendi
9.03.2016 Beşiktaş
Mutlu Kaya aylar sonra ilk kez canlı yayında
Mutlu Kaya aylar sonra ilk kez canlı yayında Katıldığı ses yarışmasıyla adını duyuran, ardından uğradığı silah saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın katıldığı canlı yayında konuşmakta zorlandığı gözlendi.Kanal D ekranlarında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunumuyla ekrana gelen 'Renkli Sayfalar' programına Diyarbakır'daki evinden konuk olan Kaya, aylar sonra ilk kez canlı yayına çıktı. Sesiyle tüm Türkiye'yi kendine hayran bırakan Mutlu Kaya'nın konuşmakta zorlanması ekran başındakilerin yüreklerini dağladı.
9.03.2016 Sinema-Dizi
Mutlu Kaya aylar sonra canlı yayına çıktı
Mutlu Kaya aylar sonra canlı yayına çıktı Katıldığı ses yarışması sonrası silahlı saldırıya uğrayan Mutlu Kaya, Renkli Sayfalar programına katıldı
9.03.2016 Yaşam
‘50 bin lira verin peşini bırakayım’
‘50 bin lira verin peşini bırakayım’ Özel bir televizyon kanalında ses yarışmasına katıldıktan sonra 18 Mayıs günü uğradığı silahlı saldırıda başından ağır yaralanan Mutlu Kaya’nın erkek arkadaşı Veysi Ercan’ın ’Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılamasına devam edildi.
29.12.2015 Yaşam
Mutlu Kaya'nın annesi konuştu
Mutlu Kaya'nın annesi konuştu DİYARBAKIR’ın Ergani İlçesi’nde 19 yaşındaki Mutlu Kaya’yı silahla vurarak ağır yaraladığı öne sürülen eski erkek arkadaşı 26 yaşındaki Veysi Ercan’ın tutuklu yargılandığı davada ifade veren Kaya’nın annesi Hanım Kaya, "Sanık Veysi Ercan, para yardımı yaptığını ve 50 bin TL verirsek kızımızdan vazgeçeceğini söyledi" dedi...
29.09.2021 Gündem
Bangır Bangır aramışız
Bangır Bangır aramışız Google, Türkiye ve dünyada en çok aranan kelimelerin ve en son trendlerin yer aldığı “2015 Arama Trendleri” listesini açıkladı...
16.12.2015 Yaşam
Türkiye 2015'te Google'da en çok neleri aradı?
Türkiye 2015'te Google'da en çok neleri aradı? 2015’te neleri merak ettik, kimleri aradık, hangi diyetleri uyguladık, hangi şarkılarla eğlendik? İşte Google'ın 2015 yılında en çok arananları...
16.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Seninle kaçmayacağım deyince kafama sıktı!
Seninle kaçmayacağım deyince kafama sıktı! TV’de bir yarışmaya katıldığı için vurulan Mutlu Kaya “Veysi Ercan olay günü kapımıza gelerek, ‘Kaçalım’ dedi. Kaçmayacağımı söylediğimde silahı kafama sıktı” dedi.
20.11.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mutlu Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mutlu kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.