Sahte site ile vize dolandırıcılığı yaptılar! Her milletten mağdur var
Sahte site ile vize dolandırıcılığı yaptılar! Her milletten mağdur var Bir vize danışmanlık şirketinin sahibi ve eşi, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün internet sitesini taklit ederek yabancı uyruklu kişileri dolandırdı. Mahkeme, şirket sahibi ve eşine ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan 90 yıl hapis cezası verdi.
8.08.2023 Yaşam
Kendisini savcının manevi oğlu, eşini ise hakim olarak tanıttı, mağduru da savcının akrabası ile evlendirme umuduyla dolandırdı
Kendisini savcının manevi oğlu, eşini ise hakim olarak tanıttı, mağduru da savcının akrabası ile evlendirme umuduyla dolandırdı Kocaeli’de şoför olarak taksisinde çalışan kişiye savcının manevi oğlu olduğunu, adliyede görülen davasıyla ilgili kendisine yardımcı olacağını söyleyerek dolandırdı. Sahte savcı rolüne giren kişiyle görüntülü konuşma yapan ve buna inanan mağdur şahıs, aynı zamanda savcının akrabası ile evlenme umuduyla da kandırıldı. Buna benzer yöntemlerle 2 kişiyi 225 bin TL zarara uğratan 2 şahıs hakim karşına çıktı.
20.01.2023 Gündem
Şarkıcı Sıla Gençoğlu "müşteki" olarak ifade verdi
Şarkıcı Sıla Gençoğlu "müşteki" olarak ifade verdi Sıla Gençoğlu'nun, şiddet gördüğü gerekçesiyle davalık olduğu oyuncu Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın'a yönelik şikayeti üzerine açılan soruşturma kapsamında "müşteki", şikayetçi sıfatıyla ifadesine başvuruldu. Müşteki Gençoğlu'nun, avukat Sibel Aydın'dan, kavga olayından sonra çekildiği ve üzerinde oynama yapıldığı iddia edilen video görüntülerini basınla paylaştığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi.
13.02.2019 Magazin
Dursun Çiçek'i kızı savundu
Dursun Çiçek'i kızı savundu 18 sanık hakim karşısında. Bunlardan biri de CHP milletvekili Dursun Çiçek. CHP'li vekili kızı İrem Çiçek savundu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri