Mustafa Tuna

Mustafa Tuna

Son dakika Mustafa Tuna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Tuna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Tuna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Tuna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa tuna gelişmeleri de dahil olmak üzere 544 mustafa tuna haberi bulunmuştur. Tüm mustafa tuna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da şiddetli sağanak sele neden oldu! Yollar göle döndü
Ankara'da şiddetli sağanak sele neden oldu! Yollar göle döndü Ankara'da aniden bastıran sağanak ve dolu yağışında bazı bölgelerde su baskınları yaşanırken, sokaktaki vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Ankara Valisi Şahin, trafiğe kapatılan yolları açıkladı.
11.06.2023 Gündem
Sinan Aygün'den rüşvet iddiasıyla ilgili flaş açıklama
Sinan Aygün'den rüşvet iddiasıyla ilgili flaş açıklama Eski CHP milletvekili Sinan Aygün, Mansur Yavaş hakkındaki rüşvet iddiası hakkında açıklamalarda bulundu.
23.12.2019 Siyaset
Melih Gökçek açıkladı! 'Kadrolu masöz' iddiası...
Melih Gökçek açıkladı! 'Kadrolu masöz' iddiası... Melih Gökçek’in belediyede kadrolu masözü konutunda çalıştırdığı iddia edildi. Gökçek iddiayı Twitter’dan fotoğrafla yalanladı.
13.12.2019 Siyaset
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 56 iş müfettişi atandı
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 56 iş müfettişi atandı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na, yapılan yeterlilik sınavında başarı gösteren 56 iş müfettişinin atanmasına ilişkin Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
6.07.2019 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük Ankara Camisi'nin açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük Ankara Camisi'nin açılışını yaptı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mabetlerin ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu diri, canlı ve ayakta tuttuğunu belirterek, "Camilerimizi sadece namaz kılınıp dağılınan ibadet mekanlarına dönüştürmek ona yapılacak en büyük saygısızlıktır. Camilerin süsü cemaatidir, özellikle de gençlerdir." dedi.
10.05.2019 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısı düzenledi. Çelik, İmamoğlu'nun bugünkü yaptığı açıklamaya tepki göstererek, " Aile isimlerini vererek tehdit ediyor. Bu insanların eşleri var çocukları var. Bu şekilde bir hedef gösterme, basiretsizce ve şuursuzca. Yapmanız gereken tek şey dürüst ve açık bir şekilde özür dilemektir." ifadelerini kullandı.
8.04.2019 Siyaset
Mansur Yavaş mazbatasını aldı
Mansur Yavaş mazbatasını aldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP adayı Mansur Yavaş, mazbatasını aldı.
8.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emniyete sordum, alanda 450 bin kişi var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emniyete sordum, alanda 450 bin kişi var Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinge 450 bin kişinin katıldığını duyurdu. Erdoğan konuşmasında Etlik Şehir Hastanesi'nin yıl sonunda hizmete açılacağı müjdesini de verdi. HDP'li Sezai Temelli'nin sözlerini hatırlatan Erdoğan "Bu seçim, milli irade yüzsüzleri için yolun sonu olacaktır" dedi.
23.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Ankapark "Wonderland Euroasia" açılış töreninde konuştu. "Ankapark aynı zamanda çevre dostu bir projedir" diyen Cumhurbaşkanı, Erdoğan, "Toplam maliyeti 1 milyar 396 milyon lirayı bulan Ankara Büyükşehir Belediyemiz yıllık 50 milyon lira kazanç elde edecektir. Ankapark’ın şehrimize çok ciddi katkıları olacaktır" ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankapark "Wonderland Euroasia"nın 31 Mart akşamına kadar ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.
20.03.2019 Siyaset
Özhaseki: Ankara'da bundan sonra memba suyu içilecek
Özhaseki: Ankara'da bundan sonra memba suyu içilecek AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Dünden itibaren Gerede'den gelen memba suyu basılmaya başlandı Ankara'ya, inşallah bundan sonra memba suyu içilecek" dedi.
9.03.2019 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı!
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı! Sincan'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara için müjdeleri peş peşe verdi. Sebze-meyve fiyatlarının yarı yarıya indiğini ve daha da ineceğini söyleyen Erdoğan," Bunlarla kalmayacağız. Pirinç, bulgur, mercimek hepsi... Fırsatçılar her dönemde olduğu gibi bu dönemde de ortaya çıktılar. Kene gibi milletimizin sırtına yapışanlara asla izin vermeyeceğiz" dedi.
11.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar yarı yarıya indi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar yarı yarıya indi! Keçiören'de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Sebze-meyve gıda terörünü estirenlere de semt pazarlarını kurarak Ankara İstanbul başta olmak üzere bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette. Temizlik malzemeleri için de aynı tedbiri almaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.
11.02.2019 Siyaset
Ucuz meyve sebze böyle satılacak! İşte detaylar
Ucuz meyve sebze böyle satılacak! İşte detaylar Belediyeler ucuz meyve sebze satmaya hazırlanıyor. Uygulama ilk olarak Ankara ve İstanbul'da başlayacak. Peki ucuz meyve ve sebze satışı nasıl olacak?
7.02.2019 Gündem
Malta Cumhurbaşkanı Preca Beştepe'de
Malta Cumhurbaşkanı Preca Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malta Cumhurbaşkanı Marie-Louise Coleiro Preca'yı resmi törenle karşıladı.
24.01.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'ya gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'ya gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC-TUR" ile saat 12.35'te Rusya'nın başkenti Moskova'ya gitti.
23.01.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kitaroviç'i resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kitaroviç'i resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye gelen Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kitaroviç'i resmi törenle karşıladı.
16.01.2019 Siyaset
Suya indirim! Peş peşe haberler geldi...
Suya indirim! Peş peşe haberler geldi... Türkiye'nin büyük kentlerinden su fiyatına indirim haberleri peş peşe geldi. Daha önce İstanbul'da suya indirim yapılmıştı, dün de Ankara ve Gaziantep'den indirim haberleri geldi. İşte suya indirim yapan kentler...
15.01.2019 Ekonomi
Vatandaşı mutlu eden haber! Yüzde 30 indirim...
Vatandaşı mutlu eden haber! Yüzde 30 indirim... Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, vatandaşı mutlu eden indirim haberini açıkladı. 21 Ocak'tan itibaren tüm konut ve iş yeri abonelerinin su ücretlerinde yüzde 30 indirime gidilmesi kararlaştırıldı
14.01.2019 Ekonomi
Mansur Yavaş ilk projesini açıkladı
Mansur Yavaş ilk projesini açıkladı CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Ulaşım, belediye hizmetlerinin kaliteli ve ucuz olması, özellikle istihdam ve Ankara'da yaşayan yurttaşların gelirinin artması konularında çalışmalar yapacağız. Ankara'da yaşayan yurttaşların hepsinin yaşamaktan keyif alacağı bir Ankara hayal ediyoruz." dedi.
24.12.2018 Siyaset
Başkent ulaşımında "temassız kart" dönemi
Başkent ulaşımında "temassız kart" dönemi Ankara Büyükşehir Belediyesi ve E-Kent iş birliğinde, Başkent'te toplu ulaşımda kullanım amacıyla yılbaşından geçerli "Temassız Mastercard" uygulamasının imza töreni gerçekleştirildi.
19.12.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İstanbul adayı' sorusuna yanıt!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İstanbul adayı' sorusuna yanıt! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'nin 20 adayını açıklamasının ardından gözler İstanbul adayına çevrildi. Hürriyet Ankara temsilcisi Hande Fırat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul adayı ile ilgili verdiği yanıtı köşesine taşıdı.
28.11.2018 Siyaset
AK Parti'de temayülden sürpriz çıkmadı
AK Parti'de temayülden sürpriz çıkmadı AK Parti’nin önceki gün 81 ilde gerçekleştirdiği e-temayül yoklamasından sürpriz isimler çıkmadı. Beklendiği gibi İstanbul’da Binali Yıldırım, Ankara’da Mehmet Özhaseki, İzmir’de Mahmut Özgener önde çıktı. İstanbul’da Uysal, Ankara’da Tuna ve Gökçek isimleri de yazıldı
20.11.2018 Siyaset
Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması
Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen Mansur Yavaş, "Beraber hareket ettiğim arkadaşlarımla cumartesi günü toplanıp aday olup olmamayı konuştum. CHP ve İYİ Parti liderleri arasında yapılacak görüşmenin beklenmesine karar verdik" dedi.
20.11.2018 Siyaset
AK Parti'de önemli gelişme! İstanbul'da o isim ön plana çıktı
AK Parti'de önemli gelişme! İstanbul'da o isim ön plana çıktı AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam adayların temayül yoklaması sona erdi. En çok merak edilen yerlerin başında gelen İstanbul için Binali Yıldırım'ın adı ön plana çıktı. İşte Ankara ve İzmir için adı geçen adaylar...
19.11.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul için özel çalışma
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul için özel çalışma Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptırılan anketler, profil araştırmaları ve kendisine sunulan raporlar üzerinde ‘en doğru aday’ı belirlemeye çalışırken, en fazla mesaiyi İstanbul adayları için harcıyor.
16.11.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Tuna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa tuna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.