Mustafa Çalışkan

Mustafa Çalışkan

Son dakika Mustafa Çalışkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Çalışkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Çalışkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Çalışkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa çalışkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 696 mustafa çalışkan haberi bulunmuştur. Tüm mustafa çalışkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Eyüpspor, Altay’ı 4-1 mağlup ederek sezon bitimine 5 hafta kala Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 Futbol
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Genital bölgesinde çıkan sivilce hayatını kararttı! 15 günde büyüdü...
Genital bölgesinde çıkan sivilce hayatını kararttı! 15 günde büyüdü... Eskişehir'de, genital bölgesinde çıkan sivilcenin kısa sürede halk arasında ‘gazlı gangren’ olarak bilinen ölümcül kas zarı enfeksiyonu olan 'Fournier Gangreni'ne dönüşen Mustafa Çalışkan (47), mikroskop altında yapılan 5 saatlik operasyonla sağlığına kavuştu. Operasyonu gerçekleştiren Doktor Yakup Çil, Çalışkan’ın uyluk kısmındaki kas ve cilt dokusunu, kendi damarlarıyla genital bölgeye transfer ettiklerini belirterek, "Hastalarda yüzde 50’ye kadar ölüme neden olabilen çok ciddi bir hastalık. Gerçekleştirilen bu ameliyat çok özellikli bir ameliyattır. Dünyada çok ender yapılan bu ameliyat Eskişehir Şehir Hastanesi'nde başarıyla gerçekleştirildi" dedi.
18.01.2021 Gündem
Yediemin otoparkında 12 milyon liralık servet yatıyor
Yediemin otoparkında 12 milyon liralık servet yatıyor Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yediemin otoparkı, yaklaşık 12 milyon lira değerindeki motosiklet ile yüzlerce otomobil ve TIR'a ev sahipliği yapıyor. Otopark sahibi Mustafa Çalışkan, bu servetin ekonomiye kazandırılması için yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istedi.
24.09.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Mustafa Çalışkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan'ın biyografisi
Mustafa Çalışkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan'ın biyografisi Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla 5 ilin emniyet müdürü değişti. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Peki, Mustafa Çalışkan kimdir? Mustafa Çalışkan kaç yaşında ve nereli? İşte Mustafa Çalışkan hakkında merak edilenler...
16.06.2020 Gündem
5 ilin emniyet müdürü değişti
5 ilin emniyet müdürü değişti Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla 5 ilin emniyet müdürü değişti. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına getirildi, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş İstanbul Emniyet Müdürü oldu.
15.06.2020 Gündem
Beyoğlu’nda durdurdukları kişiye tokat atan 2 bekçi açığa alındı
Beyoğlu’nda durdurdukları kişiye tokat atan 2 bekçi açığa alındı Beyoğlu’nda durdurdukları bir kişiyi usule aykırı şekilde üst araması yapıp daha sonra tokat attıkları öne sürülen 2 bekçinin açığa alındığı bildirildi.
10.06.2020 Gündem
Abdurrahim Albayrak'a dolandırıcı şoku
Abdurrahim Albayrak'a dolandırıcı şoku Eşiyle birlikte yakalandığı corona virüs hastalığından tedavi görerek kurtulan Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak dolandırıcıların hedefi oldu. Başına gelenleri katıldığı bir televizyon programında açıklayan ve altı yıl öncede yine kendisini telefonla arayan bir şebeke tarafından 10 bin lira dolandırılan Albayrak’ın, bu kez 140 bin lira dolandırıldığı öğrenildi.
20.04.2020 Gündem
İşte İstanbul'daki seyahat yasakları
İşte İstanbul'daki seyahat yasakları Dün sabah İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Başkanlığı’nda toplanan ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca ve diğer yetkililerin de katıldığı İl İdare Kurulu, İstanbul’daki seyahat kurallarını belirledi.
29.03.2020 Gündem
İstanbul Valisi Yerlikaya  duyurdu: Kentten otobüsle çıkışlar saat 17.00 itibarıyla durduruldu
İstanbul Valisi Yerlikaya duyurdu: Kentten otobüsle çıkışlar saat 17.00 itibarıyla durduruldu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile tüm valiliklerde bugün saat 09.00 itibariyle İl İdare Kurulları, ardından Pandemi Kurulları toplandı. Toplantı sonrası açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya 'Bugün 17.00 itibarıyla otobüsle şehir dışına çıkışlar durdurulmuştur.Tedavi için doktor kararıyla sevk edilen, birinci derece yakını vefat eden/ağır hastası olan, son 15 günde gelip, kalacak yeri olmayan vatandaşlarımız kaymakamlık izni ile seyahat edebilecektir' dedi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, hava yolu ile yurt içi uçuşlarda yarın saat 06.00'dan itibaren "Seyahat İzin Belgesi" isteneceğini bildirdi.
28.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Belçika'ya gitti! Dikkat çeken durum...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Belçika'ya gitti! Dikkat çeken durum... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC-TUR" ile saat 15.00'te Belçika'nın başkenti Brüksel'e hareket etti. Erdoğan’ın Brüksel ziyareti öncesinde kendisini bekleyen heyetle tokalaşmaması da dikkat çekti. Erdoğan corono virüsü ile ilgili daha önce yaptığı uyarısında ‘Tokalaşmak vesaire bunları bu ara yapmayalım, erteleyelim’ ifadelerini kullanmıştı.
9.03.2020 Siyaset
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ‘Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’ (TOGEM-DER) tarafından ‘Sıfır Atık’ ve ‘Yarına Dönüştür’ temasıyla düzenlenen ‘Cemre Çarşısı’nı ziyaret etti.
8.03.2020 Gündem
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı! İdlib'deki hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Törenlere binlerce kişi katıldı. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende konuşan Erdoğan "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" dedi.
29.02.2020 Yaşam
Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'dan polislere 'mukavemet' uyarısı
Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'dan polislere 'mukavemet' uyarısı Kanal D muhabiri Şevval Şirin, haber yaparken iki kadın polis tarafından gözaltına alınıp mukavemet ile suçlanmıştı. Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, bütün polislere bu konuya yönelik uyarı mesajı gönderdi.
20.02.2020 Haber
Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'dan polislere 'mukavemet' uyarısı
Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'dan polislere 'mukavemet' uyarısı Kanal D muhabiri Şevval Şirin, haber yaparken iki kadın polis tarafından gözaltına alınıp mukavemet ile suçlanmıştı. Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, bütün polislere bu konuya yönelik uyarı mesajı gönderdi.
20.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit olan Cihan Erat'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit olan Cihan Erat'ın cenaze törenine katıldı Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalan iki kişiyi aradıkları sırada düşen ikinci çığ sonucu 27 yaşında şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Cihan Erat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
7.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berlin'deki Libya zirvesi öncesi açıklamalarda bulundu. Erdoğan," Yunanistan, Almanya'ya davet edilmediği için ciddi rahatsızlık içinde. Libya ve Türkiye arasındaki anlaşma zaten Yunanistan'ı çıldırtmıştı." diye konuştu.
19.01.2020 Siyaset
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan yılbaşı açıklaması
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan yılbaşı açıklaması Vali Ali Yerlikaya başkanlığında yılbaşı öncesi genel asayiş toplantısı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yapıldı.
31.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TRK" ile saat 02.00'de Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'dan İstanbul'a geldi.
20.12.2019 Gündem
Son yılların en büyük operasyonu! 27 kişi öldü, onlarca kişi kör oldu
Son yılların en büyük operasyonu! 27 kişi öldü, onlarca kişi kör oldu İstanbul merkezli 8 ilde 80 kişinin gözaltına alındığı 14 milyon 200 bin TL değerinde 256 bin litre ölümcül metil alkol ve 34 bin şişe sahte içkinin ele geçtiği operasyonda, polisin ünlü bir restoran barda sahte içki ele geçirdiği, müşterilere şikayetçi olup olmadıklarını sorduğu müşterilerin ise şikayetçi olmadıkları ortaya çıktı. Sahte içkiler, Türkiye'de yılbaşından bu yana 7 ilde 27 kişinin hayatını kaybetmesine, bazı kişilerin de görme kaybı gibi kalıcı sağlık sorunları yaşamasına neden olmuştu.
14.12.2019 Gündem
Memurun büyük rezaleti! Bilgisayarında cinsel içerikli görseller...
Memurun büyük rezaleti! Bilgisayarında cinsel içerikli görseller... İnterpol, FBI, ABD Ulusal Kayıp ve Sömürülen Çocuklar Merkezi’nin, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı bilgi paylaşımı sonucunda 4 siber tacizci yakalandı. Bu tacizcilerden biri sadece bacak görüntüsünden yakalandı.
12.12.2019 Yaşam
Ekipler harekete geçti! 5 metrelik çukurlar açılmıştı
Ekipler harekete geçti! 5 metrelik çukurlar açılmıştı SULTANGAZİ'de Mimar Sinan'ın eserlerinden Tarihi Güzelce Kemeri define avcılarının hedefi olmuş ve 5 metre derinliğinde çukurlar açılmıştı. Kazma ve küreklerle çukurları kapatan polis ekipleri, kemerin çevresinde saat başı devriye atıyor.
8.12.2019 Gündem
İstanbul'da 2 bin polise yaka kamerası! Anbean izlenecek
İstanbul'da 2 bin polise yaka kamerası! Anbean izlenecek İstanbul Emniyet Müdürlüğü kent güvenlik yönetim sistemine yaka kamerasını entegre etti. İlk etapta 2 bin polise yaka kamerası dağıtıldı. Yaka kameraları sokakta çalışan polislerin görüntü ve seslerini anlık olarak kent güvenlik yönetim sistemine aktarıyor...
28.11.2019 Gündem
Yaşar Büyükanıt'ın eşi son yolculuğuna uğurlandı
Yaşar Büyükanıt'ın eşi son yolculuğuna uğurlandı Genelkurmay Eski Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın eşi Bilge Filiz Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlandı.
19.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Çalışkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa çalışkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.