Mustafa Akaydın

Mustafa Akaydın

Son dakika mustafa akaydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa akaydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa akaydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Akaydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa akaydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 383 mustafa akaydın haberi bulunmuştur. Tüm mustafa akaydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Antalya seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Antalya belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Antalya belediye seçimleri
31 Mart 2024 Antalya seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Antalya belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Antalya belediye seçimleri Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Antalya’da 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Antalya belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Antalya seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Antalya seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Menderes Türel: HDP'den umduğunu bulamayan CHP, FETÖ'ye sığındı
Menderes Türel: HDP'den umduğunu bulamayan CHP, FETÖ'ye sığındı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Menderes Türel, sosyal medyada yayınlanan ve eşi Ebru Türel'e ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili, "Bunlar klasik FETÖ taktiği. Kaybedeceğini anlayanlar, FETÖ'cü hesaplarından montaj kasetler yayınlıyor. HDP'den umduğunu bulamayan CHP, FETÖ'ye sığındı. Yazık ya, değer mi? Hele hele bir kadına, bir başkanın eşi diye FETÖ'nün montaj kasetleriyle hitap etmek ne adamlığa yakışır, ne başka bir şeye yakışır. Benim edebimle söyleyebileceğim tek şey, yazıklar olsun demektir" dedi. Diğer yandan emniyet birimleri, paylaşımın Almanya'nın başkenti Berlin'den yapıldığını tespit etti.
30.03.2019 Siyaset
Gökten turist yağdı seneye sağanak var!
Gökten turist yağdı seneye sağanak var! Bayramda attığı ‘Gökten turist yağacak’ tweet’iyle gündem olan Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, “Maşallah diyelim Antalya tüm yılların rekorunu kırıyor” dedi. Sadece 9 günlük tatilde 2.5 milyon turist ağırladıklarını söyleyen Türel’in önümüzdeki hedefi, yılda 20 milyon turist...
31.08.2018 Gündem
Oğlunu öperek kabre koydu
Oğlunu öperek kabre koydu ŞEHİT Nurcan Karakaya ve 10 aylık oğlu Bedirhan Mustafa’nın cenazeleri törenin ardından İlçe Mezarlığı içerisindeki şehitliğe götürüldü. Ardından burada sırayla anne ve oğlunun cenazeleri yan yana toprağa verildi.
1.08.2018 Gündem
CHP’de imza düğümü bugün çözülüyor
CHP’de imza düğümü bugün çözülüyor Günlerdir süren kurultay tartışması son buluyor. Genel Merkez “625 değil 500 imza var” derken, muhaliflerin sözcüsü Usluer, kesin konuştu: İmzaları bugün saat 16.00’da teslim edeceğiz
1.08.2018 Siyaset
Mustafa Akaydın'ın acı günü
Mustafa Akaydın'ın acı günü ANTALYA Büyükşehir Belediyesi eski Belediye Başkanı ve CHP'nin önceki dönem milletvekili Mustafa Akaydın'ın eşi Günseli Akaydın (67), kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
30.07.2018 Siyaset
Komşu İnce’ye izin verdi
Komşu İnce’ye izin verdi CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce dün Gümülcine’ye gitti. İnce’nin, yanındaki CHP’li milletvekillerine ve gazetecilere geçiş izni verilmedi
31.05.2018 Siyaset
CHP heyeti Yunanistan'a alınmadı
CHP heyeti Yunanistan'a alınmadı Yunanistan, milletvekili ve gazetecilerin geçişine izin vermedi. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise Gümülcine'ye geçti.
31.05.2018 Siyaset
CHP'de aday listesi krizi
CHP'de aday listesi krizi Milletvekili aday listesi açıklanan CHP'de önseçimle gelen çok sayıda milletvekili liste dışı kalırken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise kadrosunu koruduğu yorumları yapılıyor.
22.05.2018 Siyaset
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı! Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
Devir teslim töreninde ortalık bir anda karıştı
Devir teslim töreninde ortalık bir anda karıştı Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi başkanlık devir tesliminde gerginlik yaşandı. Devir teslimde konuşan eski başkan, 2017 referandumunda Ahmet Kumbul'un ilçe başkanı olarak görev yaptığı Muratpaşa ilçesinin başarısız olduğunu ileri sürünce, bazı partililer başkanı hedef alan ağır sözler sarf etti. Tepki üzerine mikrofonu tekrar eline alan eski başkan, "Bizi mi döveceksiniz? 70 yılda 7 kez iktidar olamamışız neyi tartışıyoruz" dedi.
12.01.2018 Gündem
AK Parti'den 'Kılıçdaroğlu' polemiğine yanıt
AK Parti'den 'Kılıçdaroğlu' polemiğine yanıt AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Enis Berberoğlu polemiğiyle ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. CHP liderine yönelik 'tutuklama' tartışmalarına yanıt veren Ünal, "Kimsenin haksız tutuklanması ya da gözaltına alınmasından yana olamayız, ancak ihanetlerin de sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz" dedi
16.08.2017 Siyaset
Mustafa Akaydın: ‘Sözlerimin arkasındayım’
Mustafa Akaydın: ‘Sözlerimin arkasındayım’ Mustafa Akaydın, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, 15 Temmuz darbe girişimine yönelik açıklamaları dolayısıyla haksız bir linç girişimi ile karşı karşıya olduğunu, ancak sözlerinin arkasında durduğunu ifade etti.
9.08.2017 Siyaset
Akaydın: FETÖ’yü aklamaya çalışmadım
Akaydın: FETÖ’yü aklamaya çalışmadım Akaydın darbe girişiminde yaşananlarla ilgili, “O ölen 250 vatandaşımızın katili devlettir. Bunu açık açık bir vekil olarak söylüyorum” sözlerine yönelik tepkilere yanıt verdi.
8.08.2017 Siyaset
Aynı sınıftan 37 profesör, 5 rektör çıktı
Aynı sınıftan 37 profesör, 5 rektör çıktı HACETTEPE Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1975 yılında mezun olan 103 doktor, 10 yıldır düzenledikleri mezun buluşması kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bir arada kutlamak için Samsun'a geldi.
28.10.2016 Yaşam
CHP Milletvekili Akaydın’ın emekli maaşına haciz
CHP Milletvekili Akaydın’ın emekli maaşına haciz Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kamuyu zarara uğrattığı gerekçesiyle maaşına haciz konulan CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, kamuyu zarara uğratması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, “ Maaşıma haciz konuldu,3 arabam yok bir arabam var o da Ankara’da...
29.09.2021 Gündem
13 milletvekili hakkında 20 fezleke Başbakanlığa gönderildi
13 milletvekili hakkında 20 fezleke Başbakanlığa gönderildi Adalet Bakanlığı tarafından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu 13 milletvekili hakkında "dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle hazırlanan 20 fezleke, TBMM Başkanlığına sunulmak üzere Başbakanlığa gönderildi...
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek AK Parti'nin hazırladığı CHP ve MHP'nin destek verdiği dokunulmazlık teklifi terörü destekleyen HDP'lileri yargının karşısına çıkaracak.
29.09.2021 Gündem
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor!
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor! Hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören anayasa değişikliği teklifi 21 Nisan’da Anayasa Komisyonu’nda görüşülecek
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek Karma Komisyon’da, 129 milletvekiline ait 567 dokunulmazlık dosyası var. 129 milletvekilinin 25'i AK Parti'li, 51'i CHP,'li 45'i HDP'li, 7'si MHP'li, biri ise bağımsız.
29.09.2021 Gündem
Dosya sayısı 562’ye ulaştı
Dosya sayısı 562’ye ulaştı AK Parti’nin dokunulmazlık konusunda anayasa değişikliği çalışmaları sürerken, Meclise yeni dosyalar gelmeye devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
12 fezleke Başbakanlık'a gönderildi!
12 fezleke Başbakanlık'a gönderildi! Adalet Bakanlığınca, aralarında HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın da bulunduğu 4 HDP ve 4 CHP milletvekili hakkında "dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle hazırlanan 12 fezleke, TBMM'ye sunulmak üzere Başbakanlığa gönderildi.
29.09.2021 Gündem
‘Türel ciddi zorlanıyor’
‘Türel ciddi zorlanıyor’ CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, “Bütünşehir Yasası’nın mimarı, şu andaki Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı’dır. Antalya Belediyesini yönetmekte ciddi bir şekilde zorlanıyor. İki yıldır yaptığı gözle görülür hiçbir yatırım yoktur” diyerek, AK Partili Menderes Türel’i eleştirdi.
29.09.2021 Gündem
TBMM'de hijyen gerekçesi ile çaycılara bıyık yasaklandı
TBMM'de hijyen gerekçesi ile çaycılara bıyık yasaklandı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çay ocaklarında çalışanların bıyıkların kesmeleri istendi ve Meclis'te bıyıklı çaycı kalmadı. Uygulamaya hem iktidar hem de muhalefet vekillerinden tepki geldi.
29.09.2021 Gündem
TBMM'de bıyık yasaklandı
TBMM'de bıyık yasaklandı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çay ocaklarında çalışanların bıyıkların kesmeleri istendi ve Meclis'te bıyıklı çaycı kalmadı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Akaydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa akaydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.