Murat Uysal

Murat Uysal

Son dakika murat uysal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat uysal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat uysal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Uysal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat uysal gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 murat uysal haberi bulunmuştur. Tüm murat uysal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hüseyin Murat Uysal için başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hüseyin Murat Uysal için başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal için başsağlığı diledi.
31.12.2023 Gündem
AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı hayatını kaybetti
AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı hayatını kaybetti AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hüseyin Murat Uysal'ın vefatı sonrası peş peşe başsağlığı mesajları yayımlandı.
31.12.2023 Gündem
Aksa Enerji kimin, AKSEN (Aksa Enerji) hisse fiyatı ne kadar? Yönetim Kurulu üyeleri kim, Merkez Bankası eski başkanı Naci Ağbal Aksa Enerji Aksa yönetimde mi?
Aksa Enerji kimin, AKSEN (Aksa Enerji) hisse fiyatı ne kadar? Yönetim Kurulu üyeleri kim, Merkez Bankası eski başkanı Naci Ağbal Aksa Enerji Aksa yönetimde mi? Aksa Enerji bugün yapılacak Genel Kurul'da Merkez Bankası'nın eski başkanı Naci Ağbal'ı yönetim kurulu başkan yardımcılığı adaylığı için onaya sunacak. Söz konusu gelişmenin ardından Aksa Enerji hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Aksa Enerji kimin, AKSEN (Aksa Enerji) hisse fiyatı ne kadar? Yönetim Kurulu üyeleri kim, Merkez Bankası eski başkanı Naci Ağbal Aksa Enerji Aksa yönetimde mi?
19.07.2022 Ekonomi
Bakan Elvan'dan flaş açıklama! 'Kararlılıkla sürdürülecektir'
Bakan Elvan'dan flaş açıklama! 'Kararlılıkla sürdürülecektir' Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Makroekonomik istikrarın ön koşulları fiyat istikrarı ve finansal istikrardır. Bu alanlarda istikrar olmaksızın; güçlü, kaliteli ve sürdürülebilir bir büyümeye ulaşmak mümkün değildir. Uygulamakta olduğumuz "enflasyonda düşüşü önceliklendiren" makro politika çerçevesi, enflasyonda kalıcı düşüş sağlanana kadar kararlılıkla sürdürülecektir." ifadelerini kullandı.
22.03.2021 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu kimdir?
Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu kimdir? Gelen son dakika haberine göre, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Merkez Bankası'nda görev değişikliğine gidilerek Naci Ağbal'ın yerine Şahap Kavcıoğlu atandı.
19.03.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'nda görev değişikliği! Naci Ağbal yerine Şahap Kavcıoğlu atandı
Merkez Bankası'nda görev değişikliği! Naci Ağbal yerine Şahap Kavcıoğlu atandı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevinden alınarak, yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu atandı.
19.03.2021 Ekonomi
Dolar düşmeye devam edecek mi? Neden düşüyor? Dolar Euro kuru bugün kaç TL?
Dolar düşmeye devam edecek mi? Neden düşüyor? Dolar Euro kuru bugün kaç TL? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Ekonomideki Yeni Dönem' açıklamalarıyla dün yüzde 5'e yakın değer kaybederek 7,78'e kadar gerileyen dolar, bugün yüzde 1'lik artışla 7,87 seviyesinden işlem görüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra değer kaybeden dolar güne yükselişle başladı ve 7,87 seviyesinden işlem gördü. Dolar Euro neden düşüyor?
12.11.2020 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'dan ilk açıklama
Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'dan ilk açıklama Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'dan ilk açıklama geldi. Başkan Ağbal açıklamasında, "TCMB olarak temel amacımız fiyat istikrarını sağlamak ve sürdürmektir. Fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda tüm politika araçları kararlılıkla kullanılacaktır" dedi.
9.11.2020 Ekonomi
Naci Ağbal, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı görevini İbrahim Şenel'e devretti
Naci Ağbal, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı görevini İbrahim Şenel'e devretti Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı'na atanan Naci Ağbal, Strateji ve Bütçe Başkanlığı görevini yardımcısı İbrahim Şenel'e devretti.
7.11.2020 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanlığı'nda devir teslim gerçekleşti
Merkez Bankası Başkanlığı'nda devir teslim gerçekleşti Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı görevini Yardımcısı İbrahim Şenel'e devreden Naci Ağbal, Merkez Bankası Başkanlığı görevini Murat Uysal'dan devraldı.
7.11.2020 Ekonomi
Naci Ağbal kimdir? Nereli? TCMB Başkanlığına atanan Naci Ağbal’ın biyografisi…
Naci Ağbal kimdir? Nereli? TCMB Başkanlığına atanan Naci Ağbal’ın biyografisi… Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Uysal görevinden alınarak, yerine Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal atandı. Naci Ağbal kimdir, nereli? TCMB Başkanlığına atanan Naci Ağbal’ın biyografisi…
7.11.2020 Gündem
TCMB Başkanlığına Naci Ağbal atandı
TCMB Başkanlığına Naci Ağbal atandı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Uysal görevinden alınarak, yerine Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal atandı.
7.11.2020 Ekonomi
Asgari ücret 2021'de ne kadar olacak? 2021 yılında asgari ücret ne kadar olur tahmini…
Asgari ücret 2021'de ne kadar olacak? 2021 yılında asgari ücret ne kadar olur tahmini… Asgari ücret 2021 beklentisi üzerine yapılan aramalar yıl sonunun yaklaşmasıyla yeniden arttı. Merkez Bankası’nın enflasyon oranlarını açıklamasıyla ‘’Asgari ücret 2021’de ne kadar olacak’’ sorusun cevabına yönelik araştırmalar işçiler tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte 021 yılında asgari ücret ne kadar olur tahmini…
29.10.2020 Çalışan Hakları
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon açıklaması
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon açıklaması Merkez Bankası yüzde 8,9 seviyesinde olan yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 12,1 seviyesine yükseltti.
28.10.2020 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş faiz kararı! Merkez bankası faiz oranlarını artırdı mı? 2020 Ekim ayı Merkez Bankası faiz kararı...
Merkez Bankası'ndan flaş faiz kararı! Merkez bankası faiz oranlarını artırdı mı? 2020 Ekim ayı Merkez Bankası faiz kararı... Merkez bankası faiz oranlarını artırdı mı? merkez bankası faiz oranlarını artırdı mı? Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Banka faizi sabit tuttu. İşte Merkez Bankası faiz kararı detayları...
22.10.2020 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 8,25'ten yüzde 10,25'e yükseltti.
24.09.2020 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 'zorunlu karşılık' kararı! Artırıldı...
Merkez Bankası'ndan 'zorunlu karşılık' kararı! Artırıldı... Merkez Bankası faiz kararı toplantı sonucu açıklandı. Kararı Merkez başkanı Murat Uysal kamuoyu ile paylaşıldı. Reel kredi büyümesi koşullarını sağlayan bankaların yabancı para zorunlu karşılık oranlarının, tüm vade dilimlerinde geçerli olmak üzere, kıymetli maden depo hesapları için 700 baz puan, diğer tüm yabancı para yükümlülükleri için ise 200 baz puan artırılmasına karar verilmiştir." denildi. İşte Merkez Bankası toplantı sonucu 2020...
20.08.2020 Ekonomi
‘TL cazip olacak kur dengelenecek’
‘TL cazip olacak kur dengelenecek’ Banka yöneticileri, Türkiye Bankalar Birliği’nin düzenlediği toplantıda normalleşme için iş birliği mesajı verdi. Buna göre atılacak adımlarla TL daha cazip hale gelecek, yatırımcı enflasyona karşı korunacak, kur dengelenecek.
8.08.2020 Ekonomi
Türkiye Bankalar Birliği'nden toplantı açıklaması
Türkiye Bankalar Birliği'nden toplantı açıklaması Türkiye Bankalar Birliği, İstanbul'da dün gerçekleştirilen "Ekonomide Normalleşme Değerlendirme Toplantısı" hakkında hakkında açıklama yaptı.
7.08.2020 Ekonomi
TCMB Başkanı Uysal enflasyon tahminlerini açıkladı! Yıl sonunda...
TCMB Başkanı Uysal enflasyon tahminlerini açıkladı! Yıl sonunda... TCMB Başkanı Uysal, "Enflasyonun yıl sonunda yüzde 8,9 olarak gerçekleşeceği, 2021 sonunda yüzde 6,2 olacağı tahmin edilmektedir." dedi.
29.07.2020 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Uysal: Ekonomide toparlanma sinyali var
Merkez Bankası Başkanı Uysal: Ekonomide toparlanma sinyali var Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası telekonferans yöntemiyle yatırımcı toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda pandemi döneminde Türkiye ekonomisinin performansı ve beklentiler ele alındı. Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal ekonomide toparlanma sinyallerinin olduğunu söyledi.
9.07.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan dev eserin adını ilk kez açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan dev eserin adını ilk kez açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazının ardından Levent'te yapılacak olan Barbaraos Hayrettin Paşa Camii temel atma törenine katıldı. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da katıldı.
3.07.2020 Siyaset
Son dakika... Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Son dakika... Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu 1 haftalık repo faizini yüzde 8.25'te sabit bıraktı.
25.06.2020 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Uysal: Hızlı karar almaya devam edeceğiz
Merkez Bankası Başkanı Uysal: Hızlı karar almaya devam edeceğiz TCMB Başkanı Uysal "Önümüzdeki dönemde ülkemizin ve ekonomimizin ihtiyaç duyacağı kararları hızlı bir şekilde almaya devam edeceğiz" dedi
14.06.2020 Ekonomi
Merkez Bankası duyurdu! 100 lira banknotlar...
Merkez Bankası duyurdu! 100 lira banknotlar... ürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), E9 Emisyon Grubu IV. Tertip 100 lira banknotların 20 Mayıs'tan itibaren tedavüle çıkarılacağını duyurdu. Öte yandan I., II., III. ve IV. tertip banknotlar birlikte tedavül edecek.
15.05.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Murat Uysal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat uysal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.