Murat Karabova

Murat Karabova

Son dakika Murat Karabova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Karabova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Karabova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Karabova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat karabova gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 murat karabova haberi bulunmuştur. Tüm murat karabova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Yener depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti!
Hande Yener depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti! Ünlü isimler, tüm Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. Hande Yener, depremzede Abdurrahman Aydın ile görüntülü konuşarak yanında olduğunu söyledi. Aydın, “Annemi ve iki bacağımı kaybettim. Umutlarımı da kaybetmiştim. Ama bana umut oldunuz” dedi.
1.03.2023 Magazin
"Az para alan oynamasın"
"Az para alan oynamasın" Tamer Karadağlı annesi Bingül Karadağlı'nın "Kadın" tablosunu Engelsiz Yaşam Vakfı yararına satın alan işadamı Murat Karabova ile Bebek'teydi.
19.03.2020 Magazin
Berkay ile Ece Erken arasında şaşırtan yakınlaşma
Berkay ile Ece Erken arasında şaşırtan yakınlaşma Berkay, Murat Karabova’nın doğum günü partisinde Ece Erken’le yakınlaştı.
20.02.2019 Magazin
Sevgilim erken gitti
Sevgilim erken gitti Gülben Ergen’in iş adamı sevgilisi Burak Törer, önceki akşam arkadaşı Murat Karabova’yla Kuruçeşme’de görüntülendi.
8.06.2018 Magazin
Eski nişanlıdan şok sözler! "Hakkım zehir zıkkım olsun"
Eski nişanlıdan şok sözler! "Hakkım zehir zıkkım olsun" Uzun yıllar Deniz Seki ile sevgili olan Faruk Salman, "Emeğim, hakkım her şeyim zehir zıkkım olsun" diyerek Seki'ye ateş püskürdü.
22.05.2018 Magazin
Gülşah Saraçoğlu'ndan Nur Yerlitaş'a cevap geldi
Gülşah Saraçoğlu'ndan Nur Yerlitaş'a cevap geldi Seren Serengil ve Yaşar İpek'in nişanında Nur Yerlitaş'ın Gülşah Saraçoğlu hakkında söyledikleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Modacı Gülşah Saraçoğlu'ndan Nur Yerlitaş'a Instagram'dan cevap geldi. İşte detaylar...
1.05.2018 Magazin
Törende olay sözler: O kadını masana oturtma!
Törende olay sözler: O kadını masana oturtma! Modacı Nur Yerlitaş, katıldığı nişan töreninde olay çıkardı. Ünlü modacı, meslektaşı Gülşah Saraçoğlu ve şarkıcı Deniz Seki'yi hedef aldı.
30.04.2018 Magazin
Seda'nın eski sevgilisi ile aşk yaşıyor
Seda'nın eski sevgilisi ile aşk yaşıyor Çocukluk arkadaşı Faruk Salman'dan geçen aylarda ayrılan Deniz Seki, kalbini Seda Sayan'ın eski aşkı galerici Murat Karabova'ya kaptırdı.
26.04.2018 Magazin
Bugünleri çok bekledim
Bugünleri çok bekledim Deniz Seki önceki gün Batum’da sahne aldı. Seki, göz yaşları içinde “Bugünleri, sahnede yeniden olmayı çok bekledim. Hayatımda aşk yok ama sahnede olduğum için şükürler olsun” dedi
23.04.2018 Magazin
Seda Sayan'ın ayrılığının sebebi...
Seda Sayan'ın ayrılığının sebebi... Seda Sayan'ın büyük aşkı Murat Karabova'dan ayrılmasının nedeni ortaya çıktı. Meğer, Seda programına Nihat'ı konuk edip samimi davrandığı için sevgilisi anında terk etmiş.
16.03.2018 Magazin
Seda Sayan yeni aşka yelken açtı!
Seda Sayan yeni aşka yelken açtı! Murat Karabova'dan ayrıldıktan sonra yeni aşka yelken açan Seda Sayan, herkesi şaşırtmayı başardı. Seda, Hülya Avşar'ın eski sevgilisi Ali Güven ile birlikteymiş.
14.03.2018 Magazin
Murat Karabova açıkladı: Seda Sayan ile...
Murat Karabova açıkladı: Seda Sayan ile... Seda Sayan'ın hafta sonu sahne aldığı mekanda görüntülenen galerici Murat Karabova, ünlü şarkıcı ile hakkında çıkan çıkan aşk iddialarını yanıtladı.
24.01.2018 Magazin
Damat adayı Cefi
Damat adayı Cefi Seda Sayan, bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı Cefi ile aynı sahneyi paylaştı. İzleyenler arasında eski sevgilisi Murat Karabova da vardı. Demet Akalın bu duruma ilginç bir yorumda bulundu: “Murat da iyi ama bizim damat adayımız Cefi”
22.01.2018 Magazin
Seda Sayan: 6 kere evlendim, 7.'si çok özel olmalı!
Seda Sayan: 6 kere evlendim, 7.'si çok özel olmalı! Seda Sayan'dan kafa karıştıran evlilik açıklaması. Sayan, '"Evlenmek isteyenlere benden tüyo. Evlenmek istemiyorum diyeceksiniz benim gibi o zaman evlenirsiniz. Ben evlilikte başarısız bir kadınım. 6 kere evlendim. 7.'si çok özel olmalı.' dedi.
18.01.2018 Magazin
Sevgiliden 100 bin TL'lik hediye
Sevgiliden 100 bin TL'lik hediye Seda Sayan (55), iki ay önce ayrıldığı galerici Murat Karabova’ya (47)geri döndü.
15.01.2018 Magazin
Eski aşka göz hapsi
Eski aşka göz hapsi Seda Sayan, sahne aldığı mekanda eski sevgilisi Murat Karabova’nın gözlerine bakarak “Hatıran Yeter” şarkısını okudu. Karabova da tüm gece Sayan’ı hayranlıkla izledi
18.12.2017 Magazin
Platonik aşkı Mehmet çıktı
Platonik aşkı Mehmet çıktı Murat Karabova ile ilişkisini bitiren Seda Sayan’ın (55) kendisinden 16 yaş küçük, şarkıcı Mehmet Erdem’e (39) platonik aşk beslediği ortaya çıktı
4.12.2017 Magazin
Seda Sayan kendisinden 16 yaş küçük şarkıcıya aşık oldu!
Seda Sayan kendisinden 16 yaş küçük şarkıcıya aşık oldu! 7 kez evlenen Seda Sayan, Murat Karabova ile olan ilişkisini bitirdikten sonra gönlünü şarkıcı Mehmet Erdem'e kaptırdı. Erdem'in ne diyeceği ise merak konusu oldu.
4.12.2017 Magazin
'Barışma' iddiasına cevap verdi!
'Barışma' iddiasına cevap verdi! Seda Sayan, yeni şarkısında düet yaptığı Cefi ile önceki akşam beraber bir düğüne katıldı.
28.11.2017 Magazin
Ayrılık 1 ay sürdü
Ayrılık 1 ay sürdü SEDA Sayan (55) ile galerici sevgilisi Murat Karabova (46) ayrılığı kısa sürdü.
25.11.2017 Magazin
7 saatlik buluşma
7 saatlik buluşma Galerici sevgilisi Murat Karabova’dan ayrılan Seda Sayan, önceki akşam aralarında Nur Yerlitaş, Fatih Ürek, Kerimcan Durmaz’ın olduğu arkadaş grubuyla İstinyePark’ta bir mekanda buluştu.
11.10.2017 Magazin
Yok böyle öpücük! Seda Sayan...
Yok böyle öpücük! Seda Sayan... Seda Sayan, dün akşam arkadaşlarıyla bir araya geldi. Keyfi yerinde olan Sayan, Kerimcan Durmaz’ı yanağına kondurduğu öpücükle adeta mest etti.
11.10.2017 Magazin
Seda Sayan sevgilisini terk etti!
Seda Sayan sevgilisini terk etti! Seda Sayan, bir takipçisinin "O adama dikkat et, eski karısının Facebook hesabına bak" uyarısı yapınca Kadırgalı, sevgilisi Murat Karabova'yı terk etti.
10.10.2017 Magazin
Seda Sayan: At bakayım face adresini
Seda Sayan: At bakayım face adresini Murat Karabova ile beraber olan Seda Sayan'a takipçisinden uyarı geldi!
9.10.2017 Magazin
DNA kendini belli eder
DNA kendini belli eder Seda Sayan, önceki akşam iş adamı sevgilisi Murat Karabova ile Kalamata Meyhane’de sahne alan Emre Altuğ’u izledi.
5.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Karabova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat karabova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.