Murat Kadıoğlu

Murat Kadıoğlu

Son dakika Murat Kadıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Kadıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Kadıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Kadıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat kadıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 murat kadıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm murat kadıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Simge Tertemiz'in oğlu sünnet oldu
Simge Tertemiz'in oğlu sünnet oldu Sunucu Simge Tertemiz'in Murat Kadıoğlu ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kayra sünnet oldu.
7.09.2019 Magazin
'Sonun geldi' dedi cezayı yedi!
'Sonun geldi' dedi cezayı yedi! Şebnem Schaefer, kendisini ‘Hazırlıklı ol, sonun geldi’ diyerek tehdit eden eski sevgilisi Murat Kadıoğlu’ndan şikayetçi oldu. Kadıoğlu, yargılama sonrası 4 ay hapis cezasına çarptırıldı
29.05.2019 Magazin
Hepsi telefonuna geldi... İşte iğrenç mesajlar için istenen ceza!
Hepsi telefonuna geldi... İşte iğrenç mesajlar için istenen ceza! İşadamı Murat Kadıoğlu’nun eski sevgilisi Şebnem Schaefer’a 2 ay yaklaşmaması kararı verildi. İşadamının ayrıca ‘tehdit’ ve hakaret’ suçlamasıyla 3 yıla kadar hapsi istendi.
3.03.2019 Magazin
Ünlü mankene büyük şok! 'Hazırlıklı ol, sonun geldi'
Ünlü mankene büyük şok! 'Hazırlıklı ol, sonun geldi' Ünlü manken Şebnem Schaefer, kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri sürdüğü eski nişanlısı Murat Kadıoğlu’ndan şikayetçi oldu. Kadıoğlu’nun dört yıla kadar hapsi istendi.
12.12.2018 Magazin
Malatya'da korkunç kaza!
Malatya'da korkunç kaza! Malatya'nın Yazıhan ilçesinde, 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 4 kişi ağır yaralandı.
2.03.2018 Yaşam
Şebnem Schaefer'dan 100 bin TL istiyor!
Şebnem Schaefer'dan 100 bin TL istiyor! Murat Kadıoğlu, kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan eski sevgilisi Şebnem Schaefer'e tazminat davası açtığını açıkladı.
17.10.2017 Magazin
Artık iş var
Artık iş var Eski sevgilisi Murat Kadıoğlu’nun kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulunan Şebnem Schaefer önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
7.10.2017 Magazin
Şebnem gibi  kadınlar için yuvamı bozmam
Şebnem gibi kadınlar için yuvamı bozmam Simge Tertemiz 6 yıl önce şiddet gördüğünü söyleyerek iş adamı Murat Kadıoğlu’ndan boşanmıştı.
25.09.2017 Magazin
Eski sevgiliden Şebnem Schaefer’a şok suçlama!
Eski sevgiliden Şebnem Schaefer’a şok suçlama! Şebnem Schaefer’ın “Beni ölümle tehdit etti” diye eski nişanlısı Murat Kadıoğlu’ndan şikayetçi olmuştu. Kadıoğlu da savcıya başvurdu “Sansasyon peşinde, herkesle kavgalı!”
15.09.2017 Magazin
Eski nişanlıdan ölüm tehditi
Eski nişanlıdan ölüm tehditi Manken Şebnem Schaefer, kısa bir süre önce ayrıldığı nişanlısı Murat Kadıoğlu tarafından ölüm tehditi aldığını söyledi.
12.09.2017 Magazin
Bu kez Murat'ına eriyor
Bu kez Murat'ına eriyor Şebnem Schaefer, evlenmesine günler kala ayrıldığı sevgilisi Murat Kadıoğlu ile barıştı.
30.06.2017 Magazin
Simge Tertemiz kimdir? Sağlık durumu nasıl?
Simge Tertemiz kimdir? Sağlık durumu nasıl? Mankenlik ve oyunculuk yapan Simge Tertemiz'in hastanelik olması gündeme bomba gibi düştü. Simge Tertemiz'in kim olduğuna dair merak edilen sorular araştırılmaya başladı. Diğer yandan Simge Tertemiz'in sağlık durumu merak ediliyor.
29.09.2021 Gündem
Eski eşimle kanka gibiyiz
Eski eşimle kanka gibiyiz Simge Tertemiz, önceki gün Nişantaşı’nda muhabirlerle sohbet etti.
4.04.2017 Magazin
Sinir krizi geçirdi!
Sinir krizi geçirdi! Kliniğe yatırıldı
28.05.2016 Magazin
Simge Tertemiz'in eski eş isyanı!
Simge Tertemiz'in eski eş isyanı! Simge Tertemiz, eski eşi Murat Kadıoğlu'nun nafaka ve çocuğunun okul parasını ödemediğini iddia etti. İş adamının kayıplara karıştığını söyleyen Tertemiz, dava açtı.
28.03.2016 Magazin
Düğün ertelendi!
Düğün ertelendi! 'Murat iyi değil...'
3.11.2015 Magazin
2 gün kala düğün iptal oldu
2 gün kala düğün iptal oldu Ünlü manken Şebnem Schaefer, Murat Kadıoğlu ile nikah masasına oturmasına iki gün kala düğünü iptal etti...
22.10.2015 Magazin
Şebnem değil Nefise hamile!
Şebnem değil Nefise hamile! Şebnem Schaefer’ın hamile olduğu söylentisi doğru çıkmadı ama müjdeli haber Nefise Karatay’dan geldi.
24.03.2015 Magazin
Eski eşinin arkadaşıyla el ele
Eski eşinin arkadaşıyla el ele Şebnem Schaefer gizli aşkıyla ortaya çıktı..
23.08.2014 Magazin
Sadece 1 ay kaldı!
Sadece 1 ay kaldı! Seksi manken Simge Tertemiz tarih verdi...
23.05.2014 Magazin
İşte Simge Tertemiz'in türkücü sevgilisi!
İşte Simge Tertemiz'in türkücü sevgilisi! MURAT Kadıoğlu’ndan boşanmaya hazırlanan Simge Tertemiz iddialara göre Devran İskender’le birlikte...
12.05.2014 Magazin
Yine boşanamadılar
Yine boşanamadılar Simge Tertemiz, 2011 yılında kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle eşinden boşanmak için dava açmıştı.
21.01.2014 Magazin
Şebnem sus pus
Şebnem sus pus Şebnem Schaefer, soruları yanıtsız bıraktı!
28.11.2013 Magazin
Aldatan eşe tazminat şoku
Aldatan eşe tazminat şoku Simge Tertemiz, 1 milyon lira tazminat istiyor.
14.11.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Kadıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat kadıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.