Hesaplara 1.125 lira yatırılıyor! 3 ay alınmaz ise kesiliyor...
Hesaplara 1.125 lira yatırılıyor! 3 ay alınmaz ise kesiliyor... Milyonlarca kişiyi kapsıyor. Temmuz ayında zam geldi her ay hesaplara yatırılıyor, başvuru şartı var. Sosyal güvencesi olmayan, engelli, başkasının bakımına muhtaç olan her birey devlet koruması altına alınıyor. Bu kapsamda Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından her ay 1.125 lira maaş ödeniyor. Aylık alanın vefatı, yetim erkek çocuğun 18, yükseköğrenimde ise 25 yaşını tamamlaması, aylığın aralıksız 3 ay alınmaması halinin tespitini takip eden ay başından itibaren aylıklar kesilir.
8.08.2021 Ekonomi
Devletten milyonlarca kişiye destek ödemesi!
Devletten milyonlarca kişiye destek ödemesi! Devletten ihtiyaç sahiplerine 43 farklı destek ödemesi yapılıyor. Yaşlı, engelli, hasta, dul maaşı, elektrik desteği gibi çok sayıda ödeme bu desteklere dahil. İhtiyacı olan milyonlarca kişiye yardım eli uzanıyor. Peki bu maaşı almanın şartları neler? Hangi kişiler bu desteklerden yararlanabiliyor? Ne kadar ödeme yapılıyor? İşte verilen destekler ve detayları...
22.08.2020 Ekonomi
Muhtaç yaşlıya zamlı maaş
Muhtaç yaşlıya zamlı maaş Hiçbir sosyal güvencesi, kimsesi olmayan ve aylık geliri düşük olanlara, devlet tarafından 65 yaş aylığı adı altında maaş bağlanıyor.
8.07.2019 Ekonomi
1 milyon yaşlı ve engelliye borç affı
1 milyon yaşlı ve engelliye borç affı 1 milyon kişinin SGK’ya olan borçları affedildi
10.07.2013 Ekonomi