Mühimmat

Mühimmat

Son dakika mühimmat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mühimmat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mühimmat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mühimmat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mühimmat gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.201 mühimmat haberi bulunmuştur. Tüm mühimmat haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atış
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atış Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI, süpersonik füze İHA-230 ile bir kere daha hedefini tam isabetle vurdu.
17.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Büyükelçiler İle İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı düzenlenen “Mahzen-9” Operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve örgüt üyesi 54 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler hedefi anlattı! İşte detaylarıyla Kuzey Irak operasyonu
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler hedefi anlattı! İşte detaylarıyla Kuzey Irak operasyonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İnşallah bu yaz, Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız." açıklamasının ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, sınırda planlanan terör operasyonlarıyla ilgili bilgi verdi. Güler, “Cumhurbaşkanımızın çizdiği çerçeve doğrultusunda bu yaz Irak sınırımızı güven altına alacak çemberi tamamlayarak terörü sorun olmaktan çıkartacağız” dedi.
11.03.2024 Gündem
Mersin'de Mahzen-4 Operasyonu! Bir suç örgütü daha çökertildi
Mersin'de Mahzen-4 Operasyonu! Bir suç örgütü daha çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin’de düzenlenen “MAHZEN-4” operasyonunda “Süleler” olarak bilinen organize suç örgütü çökertildiğini ve 9 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
7.03.2024 Gündem
'Bozdağan-8' operasyonlarında 9 ilde terör örgütüne ağır darbe
'Bozdağan-8' operasyonlarında 9 ilde terör örgütüne ağır darbe Bakan Yerlikaya: Bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen 'Bozdağan-8' operasyonlarında 9 ilde 59 mağara, sığınak ve patlayıcı deposu imha edildi.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terörle mücadele sınırlarımızın içinde ve dışında engellere aldırmadan kararlıkla devam ettiriyoruz. Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi bu yaz çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.
4.03.2024 Gündem
Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabetle vurdu
Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabetle vurdu Bayraktar AKINCI TİHA, Roketsan’ın milli olarak geliştirdiği hava aracından atılan İHA-230 füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında tam isabetle vurdu.
2.03.2024 Gündem
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı Bayraktar AKINCI TİHA, milli olarak geliştirilen Çakır Seyir Füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında 100 kilometre uzaktan deniz üstündeki hedefi tam isabetle vurdu.
1.03.2024 Gündem
TSK yan ödeme kararnamesi 2024! Yan ödeme kararnamesi 7000 TL verilecek mi, askeri personel yan ödeme kararnamesi Meclis'ten geçti mi?
TSK yan ödeme kararnamesi 2024! Yan ödeme kararnamesi 7000 TL verilecek mi, askeri personel yan ödeme kararnamesi Meclis'ten geçti mi? Yan ödeme kararnamesi ile birlikte Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 7000 TL (YediBin TürkLirası) verileceğinin Cumhurbaşkanlığınca onaylandığına dair iddialar sonrası TSK yan ödeme kararnamesi 2024 için araştırmalar hızlandı. Peki, askere ek zam mı var 2024, yan ödeme kararnamesi 7000 TL iyileşme mi oldu?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024! Jandarmaya yan ödeme verilecek mi?
Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024! Jandarmaya yan ödeme verilecek mi? Yan ödeme kararnamesi ile birlikte Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 7000 TL verileceği iddiaları sosyal medyada yayıldı. İddialara göre kararname Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylandı. TSK yan ödeme kararnamesi ile ilgili iddiaların ardından Jandarma personeline yan ödeme verilip verilmeyeceği sorgulanmaya başlandı. Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024 ile ilgili merak edilenler…
29.02.2024 Çalışma Hayatı
MSB açıkladı: ABD'den F-16 teklif mektubu geldi
MSB açıkladı: ABD'den F-16 teklif mektubu geldi Milli Savunma Bakanlığı, 40 yeni F-16 Blok-70 tedariki ve mevcut 79 F-16'nın modernize edilmesi için ABD tarafından gönderilen "Taslak Teklif ve Kabul Mektupları"nın Bakanlığa ulaştığını, ilgili birimlerin inceleme ve değerlendirmelere başladığını açıkladı.
29.02.2024 Gündem
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder ABD Suriye’den çekilecek mi? Çekilirse sonuçları ne olacak? Türkiye'nin Suriye sınırı nasıl etkilenecek? Eski Şam Büyükelçisi Robert Ford, CNN TÜRK Dış Haberler Muhabiri Elif Zeynep Özipekçi'ye değerlendirdi ve ‘Washington, Ankara ile ilişkilerini bozmak istemiyor’ dedi. Türkiyesiz bir Suriye çözümünün mümkün olmadığını açıkladı.
27.02.2024 Dünya
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş 'KAAN' bugün sabah saatlerinde gökyüzüyle buluştu. Milli Muharip uçak ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Genelkurmay Eski İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin "KAAN seri üretime geçtikten sonra Türk Hava Kuvvetleri, İsrail dahil bölgedeki en güçlü hava kuvvetleri haline gelecek" dedi. Pekin, KAAN'ın bazı özelliklerinin İsrail ve ABD'nin elindeki F-35'ten daha üstün olduğunu belirtti.
21.02.2024 Gündem
Ukrayna ordusu, Avdiivka’dan çekildi
Ukrayna ordusu, Avdiivka’dan çekildi Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Donetsk bölgesindeki Avdiivka kentinden birlikleri çekme kararı aldıklarını duyurdu.
17.02.2024 Dünya
Balıkesir ve Tekirdağ'da suç örgütleri çökertildi
Balıkesir ve Tekirdağ'da suç örgütleri çökertildi Düzenlenen “Kafes-38” operasyonuyla Balıkesir ve Tekirdağ'da 2 organize suç örgütü çökertildi. Toplam 16 şüpheli yakalandı.
10.02.2024 Gündem
Stoltenberg, Ukrayna konusunda Türkiye'yi örnek gösterdi
Stoltenberg, Ukrayna konusunda Türkiye'yi örnek gösterdi NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO müttefiklerinin Ukrayna’ya yönelik silah ve mühimmat yardımları konusundaki açıklamasında Türkiye’yi örnek gösterdi.
7.02.2024 Dünya
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’nin (FSB) ajan ağının deşifre edildiğini duyurdu. SBU, gözaltına alınan kişiler arasında Donetsk bölgesindeki savunma fabrikasının mühendisi ve belediye meclisi yetkilisinin de bulunduğunu açıkladı.
5.02.2024 Dünya
F-16, F-35, Eurofighter ve S-400! MSB kaynakları açıkladı: Herhangi bir şarta bağlı değil
F-16, F-35, Eurofighter ve S-400! MSB kaynakları açıkladı: Herhangi bir şarta bağlı değil Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Türkiye’nin ABD’den tedarik edeceği 40 adet F-16 blok 70 ve 79 adet modernizasyon kitine dair merak edilen tüm soruları cevapladı. MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, "Bazı Yunanistan kaynaklı haber sitelerinde iddia edildiğinin aksine F-16 tedariki ve modernizasyonu konusu herhangi bir şarta bağlı değildir." denildi.
1.02.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor"
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor" ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, CNN TÜRK’ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili açıklama yapan Nuland, "Zaten büyük bir F-16 filonuz var. Ancak bunu geliştirmek bizim için önemli olacak" dedi. Nuland, "Bu anlaşmanın birkaç parçası var. Bunlar mevcut jetlerin modernizasyonu ve yeni jetlerin satışı. İki parça da önemli. Anladığım kadarıyla modernizasyon derhal başlıyor. Açıkçası yeni jetlerin ne zamana hazır olacağını ezbere bilmiyorum, ancak Türkiye’nin bu jetlere kavuşmasının ABD için bir öncelik olduğu aşikar" diye konuştu.
30.01.2024 Gündem
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mühimmat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mühimmat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.