Tuğçe Tayfur'un eski eşi Taner Şafak sessizliğini bozdu, Necla Nazır’a ağır sözler! Herkesin ipliği pazara çıkacak!
Tuğçe Tayfur'un eski eşi Taner Şafak sessizliğini bozdu, Necla Nazır’a ağır sözler! Herkesin ipliği pazara çıkacak! Tuğçe Tayfur'un hakkında "Efe babasının evinden hep travma ile dönüyor" iddiasında bulunduğu eski eşi Taner Şafak, sessizliğini bozdu. Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz ay Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Dün 2. Sayfa’ya konuk olan çift, özel hayatlarıyla ilgili merak edilenleri anlattılar. Söz Tuğçe Tayfur’un Taner Şafak ile evliliğinden olan oğlu Efe’ye geldi. Tayfur, oğlunun yeni eşine baba dediğinden ve biyolojik babasının evine gittiğinde yaşadığı travmalardan bahsetti. İddiaların hedefindeki baba Taner Şafak sessizliğini telefonla bağlandığı programda bozdu. Şafak ‘Travmatik hayat yaşayan ben değilim. Bende satılık evlat yok’ dedi.
27.09.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur'dan samimi açıklama: Evlenene kadar elimi dahi tutmadı
Tuğçe Tayfur'dan samimi açıklama: Evlenene kadar elimi dahi tutmadı Tuğçe Tayfur geçtiğimiz ağustos ayında işketmeci Muhammet Aydın ile nikah masasına oturdu. Son günlerde Aydın'ın 'montaj' olduğunu iddia ettiği videolar nedeniyle gündemde olan çift, 2. Sayfa programına konuk oldu. Muhammet Aydın ile ilişkisini anlatan Tuğçe Tayfur "Evlenene kadar elimi dahi tutmadı" dedi.
26.09.2023 Magazin
Ferdi Tayfur ve Necla Nazır sürpriz evliliğe karşı mı çıktı? Tuğçe Tayfur açıkladı
Ferdi Tayfur ve Necla Nazır sürpriz evliliğe karşı mı çıktı? Tuğçe Tayfur açıkladı Muhammet Aydın'la evli olan Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, evliliğine annesi Necla Nazır ile babası Ferdi Tayfur'un karşı çıktığı yönündeki iddialara fotoğraflı yanıt verdi.
27.08.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur'un paylaşımı dikkat çekti: 'Evli adamın Instagram'ı olmaz'
Tuğçe Tayfur'un paylaşımı dikkat çekti: 'Evli adamın Instagram'ı olmaz' Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz hafta Muhammet Aydın ile dünya evine girdi. Tayfur, eşiyle paylaştığı gönderisine eklediği notla dikkat çekti.
25.08.2023 Magazin