Muhammed bebek mucizesi! Enkaz altında şişe kapağıyla su içirdiler
Muhammed bebek mucizesi! Enkaz altında şişe kapağıyla su içirdiler Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle Hatay’da çöken binanın enkazı altında kalan 2 yaşında Muhammed bebeği 44 saat sonra kurtardılar. Ekipler 2 yaşındaki Muahmmed’e elleri ile su içirdi.
8.02.2023 Yaşam
44 saat sonra mucize kurtuluş! Hayata böyle tutundu! İşte o anlar
44 saat sonra mucize kurtuluş! Hayata böyle tutundu! İşte o anlar Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle Hatay’da çöken binanın enkazı altında kalan 2 yaşında Muhammed bebeği 44 saat sonra kurtardılar. Ekipler 2 yaşındaki Muahmmed’e elleri ile su içirdi.
8.02.2023 Vatan TV
Muhammed bebek, protez bacaklarıyla İdlib'e döndü
Muhammed bebek, protez bacaklarıyla İdlib'e döndü Suriye'nin İdlib ilinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Türkiye'ye getirilen, doğuştan bacak ve kolları olmayan 15 aylık Muhammed bebek, protez bacaklarıyla İdlib'e döndü.
22.10.2020 Yaşam
Bakan Soylu talimat verdi! Tedavi için Türkiye'ye getirildi
Bakan Soylu talimat verdi! Tedavi için Türkiye'ye getirildi İdlib'de yaşayan, doğuştan ayak ve kolları olmayan 14 aylık Muhammed bebek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla tedavi için Türkiye'ye getirildi.
1.09.2020 Gündem
Suriyeli bebek, Türkiye'de sağlığına kavuştu
Suriyeli bebek, Türkiye'de sağlığına kavuştu Kafatasında şekil bozukluğu olan 11 aylık Suriyeli Muhammed bebek, Hatay'da geçirdiği başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.
29.09.2021 Gündem