Muhalif

Muhalif

Son dakika muhalif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhalif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhalif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhalif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhalif gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.056 muhalif haberi bulunmuştur. Tüm muhalif haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: DEM takviyeli CHP sivrilmiştir
MHP lideri Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: DEM takviyeli CHP sivrilmiştir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart seçim sonuçlarını kim nasıl yorumlarsa yorumlasın, Milliyetçi Hareket Partisi müessir bir başarı elde etmiştir. Televizyon ekranlarından maksatlı ve marazi iddialarda bulunan sözde uzman ve yorumcular ile muhalif tetikçiler yine hüsrana uğrayacaklardır. Bu nedenle karamsarlığa ve ümitsizliğe mahal yoktur, mücadelemiz ve millete hizmet azmimiz şevkle ve hız kesmeden sürecektir" dedi.
1.04.2024 Gündem
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’ya yönelik 500 yeni yaptırım uyguladıklarını ve yaklaşık 100 kuruluşa ihracat kısıtlaması getirdiklerini duyurdu.
24.02.2024 Dünya
Aleksey Navalni’nin eşinin X tarafından askıya alınan hesabı tekrar açıldı
Aleksey Navalni’nin eşinin X tarafından askıya alınan hesabı tekrar açıldı Sosyal medya platformu X, hayatını kaybeden Rus muhalif Aleksey Navalni’nin eşi Yulia Navalnaya’nın hesabını tekrar açtı. Hesabın askıya alınması dünya basınında manşetten duyurulmuştu.
20.02.2024 Dünya
Rus muhalif siyasetçi Aleksey Navalny hayatını kaybetti
Rus muhalif siyasetçi Aleksey Navalny hayatını kaybetti Rus ajansları, hapiste tutulan muhalif siyasetçi Aleksey Navalny'nin öldüğünü bildiriyor.
16.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Rüya İçinde Rüya Görmek Neden Olur? Rüya İçinde Rüya Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüya İçinde Rüya Görmek Neden Olur? Rüya İçinde Rüya Görmek Ne Anlama Gelir? Her rüyanın kendine özgü bir anlatımı vardır. Bu anlatımlar özellikle kişinin gelecekte yaşayacağı sorunları veya olumlu durumları ifade eder. Aynı durum rüya içinde rüya görmek adına da geçerlidir. Buna paralel olarak ise rüya içinde rüya görmek kişinin sıkıntılı bazı durumlar içerisinde olduğuna işaret eder. Bu problemler maddi ya da manevi olarak ön plana çıkabilir.
1.02.2024 Rüya Tabirleri
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemiz kendi savaş gemisini tasarlayan, inşa eden ve idamesini gerçekleştirebilen 10 ülke arasında yer alıyor. Elektronik harp alanında öncü olan ülkemiz, İHA ve SİHA üretiminde de artık dünyanın ilk 3-4 ülkesinden biri. Bunu da öyle büyük güçlerin desteğini alarak değil, küresel tedarikçilerin çıkardığı zorluklara ve uyguladığı gizli açık ambargolara rağmen başardık. Hep söylediğim gibi kendi göbeğimizi kendimiz kestik. Daha önce bize silah verenler, attığımız kurşunların çetelesini tutardı. Teröre karşı yürüttüğümüz mücadelede sürekli engellerle karşılaşırdık. Kendi geliştirdiğimiz silahları kullanarak tüm bu sorunları aştık. Sınırlarımız içinde ve dışında, terörle mücadele operasyonlarını rahatça yapabiliyoruz” dedi.
19.01.2024 Gündem
Kuzey Kutbu'na yakın bir hapishanede bulunan Navalni'den açıklama
Kuzey Kutbu'na yakın bir hapishanede bulunan Navalni'den açıklama Rusya’da tutuklu olan ve 6 Aralık’tan itibaren haber alınamayan muhalif avukat Aleksey Navalni’nin Kuzey Kutbu’na yakın Yamal Yarımadası’ndaki bir hapishanede olduğu açıklandı. Navalni, teyitli sosyal medya hesabından Kuzey Kutup Dairesi’nin içinde yaşadığını belirterek kendisini Noel Baba’ya benzetti.
26.12.2023 Dünya
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı Sırbistan’da 17 Aralık’ta gerçekleştirilen seçimlerde hile yapıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Göstericiler, Belgrad Belediye Meclis binasına girmeye çalışırken, polis eylemcilere gazla müdahale etti.
25.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla gerçekleştirilen “TRT World Forum 2023” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Küresel barışı ve güvenliği sağlamakla mükellef uluslararası kuruluşların sorun çözme kabiliyeti olmadığını bugün daha iyi anlıyoruz'' ifadelerini kullandı. Batı medyasına tepki gösteren Erdoğan, ''Gazze'de 70'i aşkın medya mensubu öldü. Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın meşhur gazetecileri nerede?'' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Gündem
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu Atatürk, zihninde gençlik yıllarında filizlenmeye başlayan cumhuriyet idealini Milli Mücadele yıllarında açıktan dile getirmemiş, Cumhuriyet’in ilanı ilk olarak 28 Ekim 1923 akşamı, ‘Çankaya sofrası’nda duyurulmuştu.
29.10.2023 Gündem
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü...
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü... Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonun 24 saatte başarıya ulaşması tüm dünyada yankı buldu. Ermeni ayrılıkçıların Azerbaycan'ın şartlarını kabul etmesi ve silahlarını bırakmasını dünya basını sayfalarında yer verdi. Bakü'nün operasyonu için 'yıldırım saldırısı' yorumu yapıldı. İngilizler 'Rusya'nın intikamını' yazdı. Rus gazete ise Kremlin'in 'Paşinyan planını' sayfasına taşırken Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah'taki görüşme başladı. Kritik zirve devam ederken Erivan'da tansiyon yükseldi.
21.09.2023 Dünya
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu. Karabağ’da mayın patlaması sonucu 2 kişinin ölmesinin ardından olay yerine giden polis aracının geçişi sırasında mayın patlamış 4 polis ölmüştü. Operasyonlar sürerken Azerbaycan Savunma Bakanı, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüştü. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova'dan operasyonla ilgili yorumlar gelirken Ermenistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ise Erivan'ın 'U' dönüşünü gözler önüne serdi. Fransa Dışişleri Bakanlığından Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı terörle mücadele operasyonuna dair yapılan açıklamada, "Fransa, bu kabul edilemez saldırıya bölgenin güvenliğine yönelik oluşturduğu risklerle orantılı olarak güçlü bir yanıt verilmesi için Avrupalı ve ABD’li ortaklarıyla yakın iş birliği içinde çalışıyor” ifadeleri kullanıldı. BM Güvenlik Konseyi de acil toplantıya çağırıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ’daki terörle mücadele operasyonun sona ermesini tek yolunun, Karabağ’daki yasadışı Ermeni silahlı güçlerin teslim olması ve Karabağ’daki sözde rejimin feshedilmesi olduğu bildirildi.
19.09.2023 Dünya
Versay Antlaşması Özeti Ve Önemi... Versay Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Versay Antlaşması Özeti Ve Önemi... Versay Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Dünya savaşları içerisinde en sancılı olan 1. Dünya savaşı döneminde itilaf ve ittifak devletleri arasında savaşın sona erdirilmesi için Fransa'nın Paris şehrinde bir konferans düzenlenmiş ve konferans sonucunda Versay Antlaşması İmzalanmıştır.
15.09.2023 Eğitim
İYİ Parti lideri Akşener'den yerel seçim çıkışı! "Biz her yerde ayrı gireceğiz"
İYİ Parti lideri Akşener'den yerel seçim çıkışı! "Biz her yerde ayrı gireceğiz" İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yerel seçimlere tek başına gireceklerini açıklamıştı. Akşener, katıldığı bir YouTube kanalında bir kez daha 3 büyükşehirde kendi adaylarını çıkaracaklarını söyledi. Akşener, "Biz her yerde ayrı gireceğiz. İmamoğlu ve Yavaş'ın kaybetmesini göze alıyoruz. Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık." çıkışını yaptı.
6.09.2023 Gündem
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplandı. Yaklaşık 4 saat süren MYK toplantısında 3 ilçe başkanları görevden alındı. Önceden görevden alınan örgütlerin itirazlarının da parti meclisi gündemine geleceği belirtiliyor. Hatta o parti meclisinde kurultay takviminin netleşeceği vurgulanıyor.
2.08.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'de 'yerel seçim' mesajı: Muhalefet partileri 31 Mart 2024'te de kaybedecek
MHP lideri Bahçeli'de 'yerel seçim' mesajı: Muhalefet partileri 31 Mart 2024'te de kaybedecek Milliyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta havlu atan muhalefet partileri, 31 Mart 2024 tarihinde de kaybedecek ve Türkiye’nin ufkunu perdelemenin bedelini sandıkta ödeyeceklerdir" ifadelerini kullandı.
1.08.2023 Gündem
Levent Gültekin: Kılıçdaroğlu kazanamayacağını bile bile aday oldu
Levent Gültekin: Kılıçdaroğlu kazanamayacağını bile bile aday oldu Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Gazeteci Levent Gültekin'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığını iddia ettiği görüşmenin detayları dikkat çekti. Levent Gültekin, Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağını bile bile aday olduğunu belirtti... CHP'nin iddiaları yalanlaması üzerine Gültekin beş maddelik bir açıklamada bulundu.
13.07.2023 Gündem
İmamoğlu'ndan 'değişim' sitesi! ‘Çok güçlü alternatife dönüşmek zorundayız’
İmamoğlu'ndan 'değişim' sitesi! ‘Çok güçlü alternatife dönüşmek zorundayız’ Cumhuriyet Halk Partisi'nde seçim sonrası değişim çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni bir adım attı.
5.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muhalif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhalif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.