Mübaşir

Mübaşir

Son dakika mübaşir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mübaşir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mübaşir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mübaşir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mübaşir gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 mübaşir haberi bulunmuştur. Tüm mübaşir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, tartıştığı sevgilisi Zübeyir Yıldız (28) tarafından otomobilinde tabancayla başından vurulan Melike Akpınar (24), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. Olayın ardından otomobiliyle kaçan Yıldız ise bir süre sonra aynı tabancayı kalbine dayayıp, intihar etti. Öldürülen Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar'ın 2'si nikahlı eşi 3 kadını öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi.
20.01.2024 Gündem
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
Yargıtay personel alımı! Yargıtay 151 sözleşmeli personel alımı şartları nelerdir, başvurular ne zaman başlıyor? Yargıtay Başkanlığı Kariyer Kapısı!
Yargıtay personel alımı! Yargıtay 151 sözleşmeli personel alımı şartları nelerdir, başvurular ne zaman başlıyor? Yargıtay Başkanlığı Kariyer Kapısı! Yargıtay Başkanlığınca, 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı ile 151 sözleşmeli personel alımı yapılacağına dair ilan, Resmi Gazete'de yayımlandı. Yargıtay bünyesine 60 silahlı koruma ve güvenlik görevlisi, 10 mübaşir, 1 mütercim/tercüman, 10 şoför, 60 hizmetli, 10 da çeşitli teknik alanlarda teknisyen alımı yapılacak. Yargıtay 151 sözleşmeli personel alımı şartları nelerdir, başvurular ne zaman başlıyor? İşte Yargıtay personel alımı detayları…
2.09.2022 Personel Alımı
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso'nın (35) yargılanmasına devam edildi. Savunma yapan Hıso, kendisine yöneltilen suçlamaları bir kez daha reddetti.
27.07.2022 Gündem
Avukattan akılalmaz vurgun planı! Mübaşire rüşvet verdi, dosyayı adliye dışına çıkarttırıp içine yerleştirmiş...
Avukattan akılalmaz vurgun planı! Mübaşire rüşvet verdi, dosyayı adliye dışına çıkarttırıp içine yerleştirmiş... İstanbul Adliyesi'nde avukat A.M.'nin milyon dolarlık davayı kazanabilmek için mübaşire rüşvet vererek dosyayı adliye dışına çıkarttırıp içerisine sahte imzalı yaklaşık 1.5 milyon dolarlık (24 milyon lira) senet yerleştirdiği ortaya çıktı. Olayla bağlantısı bulunan Avukat A.M., Çetin T., Hüseyin Ş., ve Mithat B., emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Üzerlerine atılı suçlamaları reddeden 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
30.05.2022 Yaşam
Bakan Bozdağ: Ülkemizde işkence ve kötü muameleye sıfır tolerans vardır
Bakan Bozdağ: Ülkemizde işkence ve kötü muameleye sıfır tolerans vardır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bizim ülkemizde işkenceye, kötü muameleye sıfır tolerans vardır ve kim yaparsa yapsın üzerine gideriz" dedi.
21.04.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ: Ülkemizde işkence ve kötü muameleye sıfır tolerans vardır
Bakan Bozdağ: Ülkemizde işkence ve kötü muameleye sıfır tolerans vardır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bizim ülkemizde işkenceye, kötü muameleye sıfır tolerans vardır ve kim yaparsa yapsın üzerine gideriz" dedi.
20.04.2022 Siyaset
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte Adalet Bakanlığı başvuru sonuç ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte Adalet Bakanlığı başvuru sonuç ekranı! Adalet Bakanlığı tarafından sözleşmeli koruma, güvenlik görevlisi, mübaşir, şoför, teknisyen, aşçı, zabıt katibi, işaret dili tercümanı ve hizmetli personel olmak üzere toplamda 12 bin 823 personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Başvuruları 17 Mart’ta sona eren Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları için gözler, Bakanlıktan yapılan açıklamaya çevrildi. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Adalet Bakanlığı işçi alımı sonuçları 2022!
11.04.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? Adalet Bakanlığı 12 bin 823 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı?
Adalet Bakanlığı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? Adalet Bakanlığı 12 bin 823 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ile ilgili detaylar sorgulanıyor. 1-17 Mart tarihinde alınan başvurular sonrası, adaylar sonuçlara kilitlendi. Adalet Bakanlığı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı?
7.04.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı 2022 personel alımı başvuruları bugün başladı! Adalet Bakanlığı 6 bin 459 personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ve kılavuzu!
Adalet Bakanlığı 2022 personel alımı başvuruları bugün başladı! Adalet Bakanlığı 6 bin 459 personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ve kılavuzu! Adliye Bakanlığı tarafından adliyelere 6 bin 459 personel alımı yapılacak. 3.618 sözleşmeli zabıt kâtibi 830 sözleşmeli mübaşir, 984 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi, 33 sözleşmeli teknisyen 12 sözleşmeli işaret dili tercümanı, 83 sözleşmeli şoför, 29 sözleşmeli aşçı ve 870 sözleşmeli hizmetli olmak üzere toplam 6.459 personel Adalet Bakanlığı bünyesine katılacak. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru nasıl yapılır? Adalet Bakanlığı personel alımı 2022 şartları nelerdir? İşte adalet bakanlığı personel alımı 2022 başvuru formu, başvuru kılavuzu, il dağılımı detayları…
1.03.2022 Personel Alımı
Zabıt katibi alımı 2022! Adalet Bakanlığı zabıt katibi alımı 2022 başvuruları nasıl ve nereden yapılır, sözleşmeli zabıt katibi alımı şartları nelerdir?
Zabıt katibi alımı 2022! Adalet Bakanlığı zabıt katibi alımı 2022 başvuruları nasıl ve nereden yapılır, sözleşmeli zabıt katibi alımı şartları nelerdir? Adalet Bakanlığı 12 bin 823 personel alımı yapacak. Adalet komisyonlarınca yapılacak uygulamalı ve sözlü sınav sonucuna göre alınacak personelin 3.618 sözleşmeli zabıt kâtibi bünyesine katılacak. Adayların öğrenim durum bilgisi ve Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan bilgisi web servisleri aracılığı ile alınacaktır. E-Devlet üzerinde mezuniyet bilgileri bulunmayan adayların başvuru sırasında mağduriyet yaşamamaları için e-Devlet üzerinde yer almayan mezuniyet bilgilerini mezun oldukları eğitim kurumundan güncelleştirmeleri gerekiyor. Peki, Zabıt katibi alımı 2022! Adalet Bakanlığı zabıt katibi alımı 2022 başvuruları nasıl ve nereden yapılır, zabıt katibi alımı şartları nelerdir?
1.03.2022 Çalışma Hayatı
Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda mühimmatı temin eden terörist için istenen ceza belli oldu
Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda mühimmatı temin eden terörist için istenen ceza belli oldu İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso (34) hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Hıso'nun ayrıca 19 kez 'kasten yaralama' ve 24 kez 'patlayıcı madde kullanarak mala zarar verme' ve 'kamu malına zarar verme' suçlarından toplam 192 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
14.02.2022 Gündem
Memur, memur emeklisi, SSK, Bağkur emekli zamları açıklandı! İşte yeni maaşlar...
Memur, memur emeklisi, SSK, Bağkur emekli zamları açıklandı! İşte yeni maaşlar... Milyonlar bekliyordu. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı aralık ayı enflasyon verileri ile birlikte memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yapılacak zam oranı da belli oldu. Memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak ek zam merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu. Enflasyon rakamlarının dışında ek zam da verilecek. Kim ne kadar zam alacak? Kimin maaşı ne kadar yükselecek? Öğretmenden polis memuruna, hemşireden ebeye, hizmetliden mübaşire tüm memurların maaşları netleşti. Ardın bir müjde de
3.01.2022 Memur
Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? İşte 2022 Memurların toplu sözleşme ve enflasyon farkıyla oluşan zamlı maaşı
Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? İşte 2022 Memurların toplu sözleşme ve enflasyon farkıyla oluşan zamlı maaşı Milyonlarca memur ve emeklisi aralık ayı enflasyon rakamlarını bekliyordu. TÜİK enflasyon verilerini açıkladı. Aralık enflasyon yüzde 13.58 olarak gerçekleşti. Memur ve memur emeklisi için yüzde 22.46 enflasyon farkı oluştu. 4 milyon memur ile 2 milyon memur emeklisinin alacağı zam yüzde 27.46 olacak. Peki, Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? Memur maaş zammı ne kadar? İşte 2022 Memurların toplu sözleşme ve enflasyon farkıyla oluşan zamlı maaşı…
3.01.2022 Memur
Emekli ve memur maaşlarına zam! Enflasyon rakamları açıklandı! Zam oranları kuruşu kuruşuna hesaplandı
Emekli ve memur maaşlarına zam! Enflasyon rakamları açıklandı! Zam oranları kuruşu kuruşuna hesaplandı Emekli ve memur maaşlarına zam! Milyonların beklediği enflasyon rakamları açıklandı. Emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Türkiye İstatistik Kurumu Aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK'ten yapılan açıklamada Aralık ayında enflasyonun (TÜFE) aylık bazda yüzde 13,58 artış kaydettiği duyuruldu. Böylece 2021 enflasyonu yüzde 36,08 seviyesine ulaştı. Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu. Yılın son enflasyon rakamının dün açıklanmasıyla birlikte memur ve emeklinin alacağı zam netleşti. Buna göre; işçi ve Bağkur emeklileri yüzde 25.46 zam alacak. Memur ve memur emeklilerinin toplu sözleşmeyle birlikte zam oranı yüzde 27.46 olacak. Refah payı ve ek zam düzenlemesi olursa ayrıca bu maaşlara eklenecek. İşte açıklanan enflasyon rakamlarıyla birlikte maaşlara yapılacak olan zam oranları...
3.01.2022 Ekonomi
İlave tazminat ödenecek! Meclis'e sunuldu, flaş adım
İlave tazminat ödenecek! Meclis'e sunuldu, flaş adım ilave adalet hizmetleri tazminatı ödemesi ile ilgili önemli bir adım atıldı. Kanun teklifi TBMM'ye sunuldu. Ak Parti milletvekillerinin Meclis'e sunduğu 5. yargı paketinde, Bakanlık personelinin özlük haklarında düzenlemeler yapılması da öngörüldü. İcra başmüdürlerine ilave adalet hizmetleri tazminatı ödenecek. Keşif ve icra işlemine bağlı olmaksızın hakim ya da cumhuriyet savcısının görevlendirmesiyle araştırma, inceleme ve rapor işlemleri için daire dışına çıkan sosyal çalışmacı, psikolog ve pedagoglar yol tazminatı alacak.
4.11.2021 Siyaset
Kız çocuklarını 3 bin dolara satıyorlar!
Kız çocuklarını 3 bin dolara satıyorlar! 4 yaşındaki kız çocuğu Ziba 1100 dolara, 6 yaşındaki kız çocuğu Zinet ise 2200 dolara satışa çıkarıldı. Açlık nedeniyle torunlarını satan 56 yaşındaki Ruhşana Samimi, "Açız ve bu döneminde kimse bize yardım etmedi. Hatta kendi akrabalarımız bile yardım etmedi. Keşke yardım edilseydi de ben de torunlarımı satmak zorunda kalmasaydım." Satışa çıkarılan Zinet, "Satışa çıkarıldığımdan beri çok korkuyorum. Ancak diğer aile fertlerimin geçimini sağlamak için mecbur baba ve annemin isteğini kabul ediyorum"
29.10.2021 Gündem
Yargıda dijital dönüşüm çalışmalarına 'UYAP Mobil' uygulaması da eklendi
Yargıda dijital dönüşüm çalışmalarına 'UYAP Mobil' uygulaması da eklendi Yargı Reformu Stratejisi kapsamında yargılamaların hızlandırılması ve adalete erişimin kolaylaştırılmasını sağlayan yargıda dijital dönüşüm çalışmalarına Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi (UYAP) Mobil uygulaması da eklendi.
21.10.2021 Gündem
Yaşlı çift gidemedi, 'hakim, katip, mübaşir' eve geldi
Yaşlı çift gidemedi, 'hakim, katip, mübaşir' eve geldi Çorum'da hakim, katip ve mübaşirden oluşan heyet, sağlık sorunları nedeniyle şikayetçi ve tanık oldukları ‘yağma’ olayına ilişkin duruşmaya katılamayan Hasan (81) ve Fatma Ergin (81) çiftinin, 60 kilometre uzaklıktaki evine giderek ‘evde adalet hizmeti' kapsamında ifadelerini aldı.
17.10.2021 Yaşam
İğrenç istismar sonrası kan donduran olay! Taksici...
İğrenç istismar sonrası kan donduran olay! Taksici... İzmir'de 4 ay önce metruk bir evde asılı halde bulunan 19 yaşındaki mübaşir Buse Şeyma Erduran'ın ölmeden önce İstanbul'da bir taksici tarafından taciz edildiği ortaya çıktı. Genç kız trafiğin sıkıştığı bir anda taksiden inerek karakola koşup şikayette bulunduğu öğrenildi.
16.10.2021 Yaşam
En düşük memur maaşı ne kadar oldu? Yeni memur maaşlarına göre en düşük ve en yüksek memur maaşları…
En düşük memur maaşı ne kadar oldu? Yeni memur maaşlarına göre en düşük ve en yüksek memur maaşları… 2022 ve 2023 yıllarındaki maaşlara ilişkin zammın belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri bugün sona erdi. Memur-Sen ve Türkiye Kamu-Sen 600 lira seyyanen zam, 2022’de yüzde 21, 2023’te yüzde 17 artış talep etmişti. Peki, En düşük memur maaşı 2021 ne kadar? Yeni memur maaşlarına göre en düşük ve en yüksek memur maaşı ne kadar oldu?
23.08.2021 Memur
Danıştay en az lise mezunu 70 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları...
Danıştay en az lise mezunu 70 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları... Danıştay en az ortaöğretim mezunu 70 personel alacak. Danıştay Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre, 30 zabıt kâtibi, 5 teknisyen bilgisayar ve İnşaat teknisyeni, 30 destek personeli, 1 mübaşir, 4 programcı alınacak. Peki, Danıştay sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Danıştay personel alımı 2021 başvuru şartları!
6.08.2021 Personel Alımı
5 kamu kurumu 187 personel alımı yapacak! Şartlar ve son başvuru tarihi...
5 kamu kurumu 187 personel alımı yapacak! Şartlar ve son başvuru tarihi... Danıştay, sözleşmeli 70 Personel ve 30 işçi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi sözleşmeli 37 sağlık personeli, Gazi Üniversitesi sözleşmeli 4 bilişim personeli, Hakkari Belediyesi 10 memur, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi sözleşmeli 36 sağlık personeli olmak üzere 5 kamu kurumu toplamda 187 personel almak için ilan verdi.
4.08.2021 Personel Alımı
Emekli, SSK'lı dul, yetim ve memur maaşına zam! Belli oldu, 3.214 TL...
Emekli, SSK'lı dul, yetim ve memur maaşına zam! Belli oldu, 3.214 TL... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu ve belli oldu. Emekli, işçi, memur, dul ve yetim aylığı alan tüm vatandaşları kapsıyor. Zamlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Emekliye çifte zam geliyor. Memur zam farkı alırken, dul ve yetim aylığı alanlar da yapılan zamdan yararlanıyor. Enflasyon rakamlarının açıklamasının ardından beklenen zam oranları da netlik kazanmaya başladı. SSK ve Bağkur emeklisi şimdiden yüzde 6.39'luk zammı garantiledi. Memur ve memur emeklisi için ise enflasyon ocaktaki yüzde 3'lük zammı geçtiği için yüzde 3.39'luk fark göründü.
3.06.2021 Ekonomi
Bakırköy Adalet Sarayı'nda mübaşir intihar etti
Bakırköy Adalet Sarayı'nda mübaşir intihar etti Bakırköy Adalet Sarayı'nda görev yapan mübaşir 7. kattan atladı. Olay yerinde hayatını kaybeden mübaşirin kronik psikolojik rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.
30.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mübaşir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mübaşir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.