Mta Oruç Reis

Mta Oruç Reis

Son dakika MTA Oruç Reis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MTA Oruç Reis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MTA Oruç Reis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mta Oruç Reis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mta oruç reis gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 mta oruç reis haberi bulunmuştur. Tüm mta oruç reis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oruç Reis geri çekildi! Oruç Reis neden demir attı?
Oruç Reis geri çekildi! Oruç Reis neden demir attı? Doğu Akdeniz'de sismik araştırmalar yapan Oruç Reis, NATO gözetiminde başlayan müzakereler sonucunda Antalya Limanı'na geri döndü. Oruç reis Doğu Akdeniz’den çekilmek durumunda kalında vatandaşlar arama motorları üzerinden Oruç Reis neden demir attı sorusunu sormaya başladı.
13.09.2020 Gündem
MSB'den 'Oruç Reis' paylaşımı
MSB'den 'Oruç Reis' paylaşımı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Deniz Kuvvetleri'nin, 'MTA Oruç Reis' araştırma gemisine refakat ve koruma görevine, ilk günkü kararlılıkla ve aynı gemilerle devam ettiğini belirtti.
13.08.2020 Gündem
Oruç Reis petrol ve gaz aramaya hazır
Oruç Reis petrol ve gaz aramaya hazır 400 milyon TL’ye mal olan milli sismik gemisi MTA Oruç Reis, gerekli testlerinin tamamlanmasının ardından göreve hazır hale getirildi. Tuzla’da bir tersanede inşa edilen ve yerlilik oranı yüzde 90’ı aşan gemiyle petrol ve doğalgaz aranacak
28.06.2017 Ekonomi
Milli sismik gemisi MTA Oruç Reis hizmete girdi
Milli sismik gemisi MTA Oruç Reis hizmete girdi Türkiye'nin uluslararası standartlardaki milli sismik gemisi MTA Oruç Reis, gerekli testlerinin tamamlanmasının ardından göreve hazır hale getirildi. Toplam maliyeti 400 milyon lirayı bulan gemi sayesinde bin 500 metre derinlikte deniz tabanı incelenecek, analizler yapılacak.
29.09.2021 Gündem
Haftaya açılıyoruz
Haftaya açılıyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, MTA Oruç Reis gemisinin haftaya Akdeniz’e açılarak petrol ve gaz arama çalışmalarına başlayacağını söyledi. İsrail’in Kıbrıs açıklarındaki sondaj çalışmalarını hatırlattı. ‘6. parseli ihlal ederseniz yaptırımları, farklı etkisi olacaktır’ dedi.
12.04.2017 Ekonomi
"Yavuz, perşembe günü sondaja uğurlanacak"
"Yavuz, perşembe günü sondaja uğurlanacak" Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yavuz sondaj gemimizi perşembe günü uğurlayacağız. Şu anda tersanedeki bakım ve upgrade çalışmaları devam ediyor. Onlar da temmuz başı gibi KKTC'den almış olduğumuz ruhsat sahası üzerinde ilk sondajına başlamış olacak." dedi.
18.06.2019 Dünya
Türkiye’nin röntgenini çekip enerjiyi ‘Milli’leştireceğiz
Türkiye’nin röntgenini çekip enerjiyi ‘Milli’leştireceğiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, milli enerji ve maden politikasını tanıttı. Yerli kaynaklarla enerji üretiminin toplam içindeki payını üçte ikiye çıkarma hedefini ortaya koydu. Rüzgar ve güneşten de en az 20 bin megawatt elektrik üretilecek. Karada ve denizlerde kesintisiz arama faaliyetiyle yeni kaynaklar bulunup ekonomiye kazandırılacak
6.04.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mta Oruç Reis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mta oruç reis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.